به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، آیین آغاز عملیات اجرایی در محدوده معدنی مس زاغدره شهرستان ارزوئیه با حضور محمدعلی طالبی استاندار کرمان، سردار عبدالرضا عابد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا، فرماندار ارزوئیه و مدیران شرکت گسترش صنایع و معادن ماهان برگزار شد.
عملیات اجرایی اکتشاف، استخراج و احداث کارخانه های کنستانتره مس محدوده های معدنی مس زاغدره ارزوئیه ساردوئیه جیرفت، رضی آباد دلفارد و خواجه نظام بم از امروز آغاز شد.
استاندار کرمان در این آیین گفت: امروز شاهد آغاز عملیات اجرایی معدن زاغدره همچنین احداث کارخانه کنسانتره ۱۰ هزار تنی این معدن هستیم، کاری که با مشارکت هلدینگ معدنی ماهان و قرارگاه خاتمالانبیا انجام خواهد شد و این مشارکت الگویی برای سایر فعالیتهای اقتصادی استان خواهد بود.
محمدعلی طالبی افزود: این معدن در مساحت ۳۲ کیلومتر مربع به بهرهبرداری خواهد رسید و با ایجاد سرمایهگذاری حدود ۲ هزار میلیارد تومانی در معدن و کارخانه کنسانتره، یک اتفاق خوب در مسیر توسعه استان است که امیدواریم هزار نفر اشتغال را در شهرستان ارزوئیه شاهد باشیم.
وی بیان کرد: سرمایهگذاری و بهرهبرداری از ظرفیت معدن در شهرستان ارزوئیه، شروعی برای فعالیتهای دیگری است که در این شهرستان صورت خواهد گرفت تا هم مشکل اشتغال این شهرستان حل شود و هم شاهد افزایش سرمایهگذاریها در حوزههای دیگر بخش معدن، صنعت، صنایع تبدیلی کشاورزی همچنین رونق و رشد گردشگری در این شهرستان باشد.
استاندار کرمان بر ضرورت جذب سرمایهگذاری در بخشهای صنعتی و معدنی تاکید کرد و گفت: برنامههایی هم برای افزایش بهرهوری در بخش کشاورزی و توسعه صنایع تکمیلی خواهیم داشت.
وی با تاکید بر ضرورت همدلی و همکاری مسئولان برای گشودن قفلهای موجود در صنعت و گردشگری، گفت: امیدوارم استان کرمان به یکی از مقاصد گردشگری مهم کشور تبدیل شود.
طالبی از عزم جدی مسئولان برای تحقق پروژههای بزرگ، حمایتهای همه جانبه مردم و مسئولان در راه توسعه پایدار استان کرمان گفت و ادامه داد: این پروژهها نشانهای از حرکت رو به جلو برای ایجاد فرصتهای جدید شغلی و توسعه پایدار در شهرستان ارزوییه و دیگر مناطق استان هستند.
این پروژه در راستای راهبری اکتشاف تکمیلی، استخراج معدن و احداث کارخانه تغلیظ کنسانتره مس به ظرفیت ۱۰ هزار تن در سال، با مساحت ۳۲.۶ کیلومتر مربع، ذخیره هشت و نیم میلیون تن مس با عیار ۰.۳۷ درصد، میزان سرمایهگذاری ۲۰ هزار میلیارد ریال و حجم عملیات معدن کاری ۷۵ میلیون تن است که با مشارکت قرارگاه خاتمالانبیا و هلدینگ گسترش صنایع و معادن ماهان احداث و به بهرهبرداری رسید.