انتشار کتاب‌های دینی و قرآنی به زبان ترکی استانبولی/ ادبیات داستانی ایران به صربستان رسید

انتشار کتاب‌های دینی و قرآنی به زبان ترکی استانبولی/ ادبیات داستانی ایران به صربستان رسید

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از تارنمای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، کتاب هدیه‌های آسمان در دوره ابتدایی دارای ۲۲ تا ۲۵ درس است. حوزه‌های موضوعی و دروس اختصاص داده شده به کتب هدیه آسمانی: خداشناسی، پیامبر شناسی، امامت، جهان آخرت، آشنایی با قرآن، آداب و اخلاق اسلامی، احکام، مراسم اسلامی، شخصیت‌های دینی و خودشناسی که به صورت تلفیقی در دروس گنجانده شده است.

رویکرد برنامه درسی تعلیم و تربیت دینی ابتدایی: رویکرد فطرت گرای توحیدی است. این رویکرد، برخاسته از دیدگاه اسلام نسبت به انسان و انسان‌شناسی دینی است.

در این دیدگاه، فطرت نقش محوری دارد و همان طور که متفکر شهید مرتضی مطهری گفته اند، ام المعارف محسوب می‌شود. فطرت به معنای نوع خاص خلقت انسان است. این خلقت خاص، به انسانیت انسان، اوصاف و ویژگی‌هایی ذاتی بخشیده که او را از سایر انواع موجودات متمایز می‌کند.

کتاب های مذکور در جهت وحدت اسلامی و با محوریت آموزش بر تعلیمات قرآن کریم و سنت پیامبر(ص) و اهل بیت بزرگوار ایشان قرار گرفته تا با تقویت وحدت اسلامی و نزدیکی پیروان مذاهب مختلف اسلامی، مودت و رحمت میان آنان مستحکم شود.

کتاب‌های دین و زندگی در پنج فصل خداشناسی، راهنما شناسی، راه و توشه، اخلاق و جامعه اسلامی، اصول دین را پوشش داده است. این کتاب‌ها به همت وابستگی فرهنگی کشورمان در استانبول و با همکاری موسسه نور مبین چاپ و منتشر شدند.

ادبیات داستانی معاصر ایران به صربستان رسید

در شماره های ۲۴۳ و ۲۴۴ نشریه انجمن ادبی آثاری از محمدعلی جمال‌زاده، مصطفی مستور، سیدمهدی شجاعی، علی موذنی، مجید قیصری، ارژنگ حاتمی، فرهاد حسن زاده، هوشنگ مرادی کرمانی، محمدرضا ساکی، محمد پورثانی منتشر شد که فایل صربی آن نیز در وبسایت انجمن قابل دسترسی است.

انتشار کتاب‌های دینی و قرآنی به زبان ترکی استانبولی/ ادبیات داستانی ایران به صربستان رسید

نشست رونمایی این شماره و گفت‌وگو پیرامون ادبیات معاصر ایران (۲۶ آذرماه) با حضور جمعی از اعضا، نویسندگان، استادان و علاقه‌مندان در انجمن ادبی نیز برگزار می‌شود.

انجمن ادبی صربستان (SKD) با هدف حفظ ارزش های معنوی، اخلاقی و مادی حرفه ادبی و اعضای آن در مجمع موسس در ۳ مارس ۲۰۰۱ در دانشکده فیلولوژی بلگراد تأسیس شد. در ۲۹ اکتبر ۲۰۱۱، به عنوان یک انجمن دارای نمایندگی در فرهنگ دست یافت.

انجمن توسط هیأت مدیره اداره می‌شود و کمیسیون‌ها و سایر نهادهای کاری در سازماندهی فعالیت‌های مختلف مشارکت دارند و ۲۸۰ نفر از نویسندگان و شاعران در آن عضویت دارند.

فعالیت‌های انجمن ادبی صربستان شامل برگزاری و شرکت در نشست‌های ادبی، انتشار ماهنامه «مجله ادبی» که در آن علاوه بر انتشار متون ادبی (نثر، شعر، مقاله، نقد ادبی)، اطلاعاتی از جریان ادبی معاصر و سایر رشته‌های هنری ارائه می‌شود.

ادبیات داستانی معاصر ایران با همکاری رایزنی فرهنگی کشورمان در صربستان و مرکز ساماندهی ترجمه و نشر سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در نشریه انجمن ادبی صربستان درج شد.

حتما ببینید

۸ دهه تلاش هنری مرحوم ژاله علو در یادها خواهد ماند

۸ دهه تلاش هنری مرحوم ژاله علو در یادها خواهد ماند

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *