ابوالفضل توسلی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از شهرک صنعتی در گفتوگو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا بیان کرد: سیستان و بلوچستان ظرفیتهای بینظیری همچون معادن دارد که در کنار این معادن ضرورت ایجاد صنایع فرآوری بیش از بیش اهمیت دارد.
وی با بیان اینکه نیروی کار ماهر و خلاق یکی از ضروریات جامعه به شمار میرود، ادامه داد: فراگیری مهارتهای فنی برای هر دانشجو ضرورت دارد بر این اساس دانشگاه پیام نور با همکاری اداره کل فنی حرفهای سیستان و بلوچستان اقدام به افتتاح مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی در دانشگاه پیام نور استان با هدف توانمندسازی مهارتی دانشجویان با رویکرد اشتغالزایی کرد.
رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این دانشگاه با دارا بودن ۱۰ مرکز و ۱۱ هزار دانشجو که غالبا بومی هستند، گفت: این دانشجویان در رشتههای مختلف علوم انسانی، پایه، فنی مهندسی و مهارت آموزی مشغول به تحصیل و مهارت آموزی هستند.
وی با بیان اینکه راه اندازی دورههای آموزشی تخصصی متناسب با نیاز بازار کار و رشتههای دانشگاهی و گسترش آموزشهای مهارت محور بین دانشجویان یکی از برنامههای اولویتدار در دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان است، اظهار کرد: میزان کنشگری اجتماعی در دانشگاه پیام نور بالا بوده، بهرهبندی متقابل از ظرفیتها امکانات و همچنین تمامی افراد با سلایق مختلف در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، در بازدید از شرکت شهرکهای صنعتی اعضای هیات علمی دانشگاه از شرکت پلیمر پاکت پرند و شرکت تولیدی صنعتی سایان فولاد زاهدان بازدید کردند.
سیستان و بلوچستان با دارا بودن ۳۲ شهرک و ناحیه صنعتی موقعیت جغرافیایی ویژه خود از جمله دسترسی به سواحل مَکُران و دارا بودن مرزهای طولانی با کشورهای افغانستان و پاکستان نقش موثری در اجرایی شده برنامه توسعه محور شرق کشور دارد.