به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، مدیریت دارایی های فیزیکی مجموعه شیوهها و فعالیتهایی منظم و هماهنگی است که سازمان از طریق آن داراییها، هزینهها، ریسکها و عملکرد آنها را در طی چرخه عمر داراییها، با هدف تحقق برنامه استراتژیک سازمانی به طور بهینه و پایدار مدیریت میکند.
رضا کفیلی روز چهارشنبه در بیستمین نشست کمیته عالی مدیریت داراییهای فیزیکی و سومین نشست منطقهای مداف در مشهد، افزود: شرکت توزیع برق استان خراسان رضوی راهبر کل سیستم مدیریت داراییهای فیزیکی در کشور است و برگزاری این نشست با هدف بررسی راهکارهای جدید برای پیاده سازی و استقرار سیستم مدیریت دارایی های فیزیکی در کشور انجام شده است.
وی ضمن اشاره به اقدامات کمیته عالی مداف در قالب برگزاری ۲۰ نشست رسمی و سه نشست منطقه ای مداف در تهران، اهواز و مشهد بیان کرد: تشکیل کارگروه های تخصصی در حوزه های ساختار، نرم افزار، ناظران، مدیریت کار و کدینگ از دستاوردهای این کمیته است.
رییس کمیته عالی مداف و مدیرکل دفتر مهندسی و راهبری شبکه برق توانیر همچنین ابلاغ ماموریت ها و پروژه ها به شرکت های توزیع علاقمند و با قابلیت رشد را به عنوان یکی دیگر از اهداف کمیته عالی مداف ذکر کرد و گفت: پیاده سازی سیستم مداف جز با ایجاد همدلی و همکاری و تشریک مساعی همه شرکت های توزیع برق در قالب شناسایی و استفاده از ظرفیت های موجود امکان پذیر نخواهد بود.
کفیلی از برنامه ریزی و زمان بندی برای برگزاری نشست های مربوط به نخستین نظارت عالیه بر مداف در سطح شرکت های توزیع برق خبر داد و افزود: این بازدیدها با هدف شناسایی فرصت ها و نقاط قابل بهبود شرکت ها انجام می شود و می تواند هدف گذاری آنان در توسعه سیستم مداف را تسریع و دقیق تر کند.
دبیر کمیته عالی مدیریت دارایی های فیزیکی (مداف) در توانیر نیز در این نشست به ارایه گزارش شرکت های توزیع این مناطق توسط تسهیل گران اشاره کرد و گفت: طبق مصوبات کمیته هر تسهیل گر وضعیت فعالیت شرکت های توزیع برق را در ۱۲ بخش مورد سنجش قرار می دهد.
ناصر نایب ادامه داد: این نتایج به صورت جداگانه توسط تسهیل گران و ناظر مناطق ارایه خواهد شد.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های توزیع برق کشور نیز در این نشست ضمن اشاره به چالش های پیاده سازی سیستم مداف در خصوص راهکارهای مختلف در حوزه های فنی و مدیریتی مطالبی را بیان کرد.
علی سعیدی به اهمیت استقرار سیستم مداف و لزوم تغییر رویکرد مدیران ارشد شرکت های توزیع برق اشاره کرد و افزود: مدیریت داراییهای فیزیکی نباید به عنوان یک هدف در شرکت های توزیع پیاده سازی شود، بلکه استقرار این سیستم یک رویکرد و باور است که با راهکارهای مختلفی می توان به آن دست پیدا کرد.
اهمیت عملیاتی شدن مداف در نیروی برق خراسان رضوی
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان رضوی نیز در این نشست ضمن برشمردن مزایای پیاده سازی سیستم مدیریت دارایی های فیزیکی در شرکت های توزیع، به اهمیت عملیاتی کردن آن در این استان پرداخت.
علیرضا خدابنده ضمن ارایه گزارشی از مفاد قرارداد منعقد شده با مشاور در راستای اجرای ماموریت ویژه برای پیاده سازی مداف در شرکت توزیع برق خراسان رضوی گفت: برخی اقدامات در شرکت توزیع نیروی برق در راستای اجرای پروژه های بهبود و سطح تعالی در شرکت نظیر انبار پک، مدل جبران خدمت و ارتقای آچاربدستی است.
اعضای کمیته عالی مداف در توانیر، ناظران، تسهیل گران و مجریان مداف ۱۴ شرکت توزیع نیروی برق در این نشست حضور داشتند و به بحث و تبادل نظر در خصوص چالش های استقرار سیستم مداف در سطح شرکت های توزیع برق مناطق ۳، ۴ و ۵ کشور پرداختند.
بخش پایانی سومین نشست منطقه ای مداف بازدید از مرکز پشتیبانی فنی و لجستیک معکوس شرکت توزیع برق خراسان رضوی بود که مورد توجه حاضران قرار گرفت.