به گزارش آباجان به نقل از ایرنا سید عیسی سهرابی روز دوشنبه در جلسه کارگروه برون سپاری فعالیت های سواد آموزی استان اظهار داشت: افرادی که در دوره های آموزشی نهضت سواد آموزی شرکت و کارنامه قبولی دریافت کنند می توانند از تخفیف پرداخت های عوارض شهرداری در زمینه های مختلف بهره مند شوند.
وی همچنین با تاکید بر برگزاری مناقصه عمومی برای برون سپاری فعالیت های نهضت سواد آموزی گفت: برگزاری مناقصه عمومی باید در شرایط کاملا برابر و قانونی برای همه متقاضیان برگزار شود و اطلاع رسانی لازم پیش از برگزاری، برای آموزشگاه ها، مراکز آموزشی و همه متقاضیان دارای شرایط انجام شود.
معاون نهضت سواد آموزی آموزش و پرورش لرستان نیز گفت: سال تحصیلی گذشته یک هزار و ۱۸۶ آموزش دهنده موفق به تشکیل کلاس درس شدند و ۱۳ هزار و ۶۳۴ نفر را تحت پوشش تحصیلی قرار دادند.
منصور بازگیر با اشاره به فعالیت هفت مرکز یادگیری محلی در استان افزود: علاوه بر آموزش های رایج با کمک فنی و حرفه ای مهارت هایی نظیر چرم دوزی، برق ساختمان، تعمیر و نگهداری سیستم های گرمایشی ارائه می شود و افرادی که دوره ها را با موفقیت طی کنند برای دریافت تسهیلات به کمیته امداد و بانک معرفی می شوند.
وی گفت: امسال ۱۰ هزار و ۴۰۵ نفر از آموزش های سوادآموزی این استان بهره مند می شوند.
بازگیر بیان کرد: شیوه نامه کلاس گذاری دورههای نهضت سوادآموزی برای سال ۱۴۰۳ با رویکرد مدرسه محوری و محله محوری ابلاغ شده است که در این راستا امسال در قسمت برنامههای آموزشی دوره سواد آموزی سه هزار و ۷۱۲ نفر، دوره انتقال چهار هزار و ۷۸ و دوره تحکیم ۲ هزار و ۶۱۵ نفر بهره مند می شوند.
وی اظهار داشت: این معاونت با اجرای طرح مدرسه محوری، مشارکت حداکثری همکاران فرهنگی و همچنین اجرای طرح محله محوری و مشارکت حداکثری آموزش دهنده های نهضت سوادآموزی با برنامه ریزی دقیق نسبت به تحقق اهداف تعیین شده اقدام خواهد کرد.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش لرستان ادامه داد: همچنین این معاونت در بخش طرح های مکمل نهضت سوادآموزی برنامههای آموزش رایانه، آموزش عملی نماز کلید بهشت، خواندن با خانواده، حلقه های کتابخوانی، مسابقات انشانویسی، پرسش ریاست جمهوری و مسابقات قرآنی را اجرایی خواهد کرد.
بازگیر یادآور شد: با تعامل سازنده معاونت سوادآموزی و اداره کل زندان های استان در قالب طرح ندامتگاه، زندانیان بی سواد از خدمات متنوع دوره های آموزشی بهره مند می شوند که در حال حاضر تمام بی سوادان داخل ندامتگاه ها باسواد شده اند و با نگاهی جدید به آغوش جامعه باز میگردند.
وی افزود: حدود سه هزار و ۶۰۰ آموزش دهنده در سطح استان وجود دارد که سال گذشته از این تعداد یک هزار و ۱۸۰ نفر موفق به تشکیل کلاس شدند.