به گزارش خبرنگار اقتصادی آباجان به نقل از ایرنا، «علی حکیمجوادی» رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور (نصر) صبح روز دوشنبه در همایش «افق آینده، تحول دیجیتال» گفت: از دهه ۱۹۸۰ میلادی به بعد که ابزارهای فناوری اطلاعات وارد حوزههای مختلف و عمومی کشورها شد، مورد توجه ویژه قرار گرفت؛ امروز مسئله استفاده از ابزارهای فناوری اطلاعات در راستای تحول یک سازمان و دستگاه است.
وی تاکید کرد: شاید اگر پنج سال دیگر نگاه کنیم شاهد خواهیم بود که بسیاری از دستگاهها به شکل شبانهروزی و با نیروی کار کمتر کار کنند. بخش خصوصی در دنیا تا پایان ۲۰۲۳ میلادی بیشتر از ۲.۶ تریلیون دلار هزینه کردهاند.
حکیم جوادی تاکید کرد: هیچگاه در خدمات عمومی دولت رقابتی در جهت هوشمندسازی نبودهایم اما باید دانست با خدماتی که ارائه میکنیم شاهد سرویسهای جدیدی که برای مردم ایجاد رفاه میکند خواهیم بود. بنده اینطور فکر نمیکنم.
وی درباره چالشهای حوزه تحول که بخش دولتی به تنهایی نمیتواند انجام دهد، گفت: سازمانهای سنتی ما رغبتی به تحول ندارند و حاضر نیستند هیچکدام از قوانین موجود را تغییر دهند.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای تصریح کرد: بخش دولتی به تنهایی نمیتواند این تحول را ایجاد کند. بزرگترین معضل ما در تحول بحث استعداد است که در بخش دولتی این افراد با استعداد کم شدهاند و باید از بیرون جذب این بخش شوند. در این بخش نیز باید از بخش خصوصی استفاده کرد.
رئیس سازمان نصر افزود: سازمان نصر ۲۰ هزار عضو دارد که میتوان از این اعضا برای کمک به دولت استفاده کرد. اکنون در استان تهران بیش از ۳۵ کمیسیون تخصصی تشکیل شده که هر کدام میتوانند با دولت همکاری کنند. بزرگترین چالش ما در تحول دیجیتال تغییر و بازنگری در فرایندها است و ما برای کمک در این بخش اعلام آمادگی میکنیم.