جزییات ساخت جاده دسترسی بندر امیرآباد از زبان وزیر راه و شهرسازی

جزییات ساخت جاده دسترسی بندر امیرآباد از زبان وزیر راه و شهرسازی

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، فرزانه صادق مالواجِرد شامگاه چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران با بیان این که امروز از یکی از بنادر فعال کشور بازدید داشتم، افزود: با پیگیری نمایندگان مردم استان مازندران در مجلس شورای اسلامی و پشتکار استاندار مازندران بازدید پیگیری های لازم انجام و سیستم رو-رو ریلی که کالا را از کشتی به ترن و لوکوموتیو منتقل می‌کند در بندرامیرآباد در حال ساخت است.

وی ادامه داد: این پروژه سالیان پیش شروع شد و به دلیل کاهش تراز آب دریای خزر با مشکلاتی روبرو شد.

صادق مالواجرد تصریح کرد: همچنین زیرساخت عرشه پل ۷۰ درصد انجام شد و در زمان خرید تجهیزات و ثبت سفارشات هستیم و اگر مشکلی پیش نیاید تا سال آینده پروژه ریلی به بهره برداری می‌رسد که در حمل بار و رشد ترانزیت و تناژ بار تأثیر گذار است.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: جاده‌ای که از بندر امیرآباد تا رستمکلا در دست ساخت است در ۵۰۰ متری به دلیل وجود راه آهن با مشکلاتی روبروست که موجب شد کامیون داران از راه‌های روستایی تردد کنند و مشکلات جاده‌ای و مزاحمت روستایی ایجاد شده است.

وی گفت: به دلیل مشکلات فنی موفق به افتتاح رو رو نشدیم و امیدواریم به زودی تا یکسال آینده به بهره برداری برسد.

وزیر راه و شهرسازی برای انجام سفری ۲ روزه و به منظور بازدید از چند طرح عمرانی و برخی زیرساخت‌های حوزه حمل‌ونقل و مسکن مازندران و حضور در یادواره سرلشگر شهید احمد کشوری به مازندران سفر کرد.

صادق مالواجرد عصر امروز -چهارشنبه- در فرودگاه بین‌المللی شهدای ساری با استقبال تعدادی از مسئولان استان از جمله نمایندگان مجلس، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و مدیرکل راه و شهرسازی وارد مازندران شد.

جزییات ساخت جاده دسترسی بندر امیرآباد از زبان وزیر راه و شهرسازی

وزیر راه و شهرسازی در این سفر ۲ روزه قرار است از چند طرح حوزه راه‌سازی و مسکن و برخی زیرساخت‌های این بخش در شهرستان‌های بهشهر، سوادکوه، قائمشهر و ساری بازدید کند و در شهرستان سیمرغ نیز در مراسم یادواره امیر سرلشگر شهید احمد کشوری حضور یابد.

صادق مالواجرد عصر امروز -چهارشنبه- با حضور در شهرستان بهشهر از چند طرح‌ حوزه راه، مسکن و شهرسازی این شهرستان شامل مازندران شامل جاده گلوگاه-دامغان، مجتمع مسکونی یک‌هزار واحدی بهشهر و میدان شهید کشاورزیان بازدید می‌کند.

وزیر راه و شهرسازی فردا -پنجشنبه- از چند طرح حوزه راه در شهرستان‌های سوادکوه، قائمشهر و ساری بازدید می‌کند. صادق مالواجرد ابتدا از طرح در حال اجرای پل مرکز شهر پل‌سفید بازدید می‌کند و سپس برای بازدید از طرح ملی آزادراه قائمشهر-ساری عازم قائمشهر می‌شود. بازدید از چند طرح زیرساختی در مرکز استان نیز برنامه‌ بعدی دومین روز سفر وزیر راه و شهرسازی به مازندران است. آخرین برنامه وزیر راه و شهرسازی نیز حضور در مراسم یادواره سرلشگر شهید احمد کشوری در شهر کیاکلا است که عصر پنجشنبه با حضور مقامات کشوری و لشگری برگزار می‌شود.

آخرین سفر رسمی صادق مالواجرد به مازندران ۲۹ دی ۱۴۰۰ بود که به عنوان معاون وزیر راه و شهرسازی و دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران به ساری سفر کرده بود و در جلسه بررسی طرح تفصیلی، مناطق الحاقی و پهنه‌های بلندمرتبه‌سازی شهر ساری حضور یافت.

بندر امیرآباد در استان مازندران به عنوان بزرگ‌ترین بندر حاشیه دریای خزر با قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی خاص باتوجه به سیاست گذاری‌های دیپلماسی اقتصادی دولت می‌تواند با شکوفاسازی ظرفیت‌ها، نقش ویژه‌ای در مقاوم‌سازی اقتصاد کشور با توسعه تجارت بین‌المللی و صادرات کالا ایفا کند.

جزییات ساخت جاده دسترسی بندر امیرآباد از زبان وزیر راه و شهرسازی

بندر امیر آباد با حدود یک‌هزار و ۳۰۰ هکتار وسعت و همچنین ۲۲۰ هکتار پس کرانه با دارا بودن اراضی پشتیبانی وسیع، زیر ساخت حمل و نقل مدرن چند وجهی، اسکله رو -رو ریلی و کامیون جهت ترانزیت و حمل یکسره کالا و همچنین دسترسی آسان به بازار مصرف کشورهای سی آی اس CIS با جمعیت بالغ بر ۳۰۰ میلیون به تنهایی بر تمامی پنج بندر حاشیه خزر تنه می‌زند و ظرفیت فوق العاده‌ای در توسعه اقتصادی و پرش تجاری کشور دارد.

بندر امیرآباد در کنار آن که یک ظرفیت صادراتی و تجاری در منطقه به شمار می‌رود با دارا بودن کارخانجات متعددی همچون گچ، فولاد، کاغذ و سیلوهای متعدد از بنادر نسل سوم کشور است و عمده ۷.۵ میلیون تن کالای صادراتی کشورهای مختلف جهان از بنادر آستاراخان، آکتائو، اولیا، باکو، گوسان و ماخاچ وارد بندر امیرآباد می‌شود.

اتصال به شبکه ریلی کشور، بهره‌مندی از ۱۵ پست اسکله با ظرفیت ۱۰ میلیون تن و بهره مندی از ظرفیت اتصال کریدور ترانزیت بین المللی شمال به جنوب (INSTC) از دیگر ویژگی های شاخص بندر امیرآباد است.

منطقه امیرآباد از ظرفیت‌های بندری بسیار مناسبی برخوردار است و می‌تواند به دلیل موقعیت ویژه جغرافیایی و قرار گرفتن در مسیر کریدور شمال- جنوب، توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای همسایه به‌ویژه کشورهای حاشیه دریای خزر را بیش از پیش تجربه کند که این امر به شکوفایی اقتصادی این دیار کمک می کند.

حتما ببینید

فیلم | بازنگری طرح هادی و جامع شهری در مازندران به کجا رسید

فیلم | بازنگری طرح هادی و جامع شهری در مازندران به کجا رسید

دریافت ۲۰ MB

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *