به گزارش امروز چهارشنبه آباجان به نقل از ایرنا، العربی الجدید در گزارشی آورده است: جنگ در حالی به چهارصد و بیست و پنجمین روز خود، وارد شده است که اخباری درباره پیشرفت مذاکرات مربوط به آتش بس میان حماس و ارتش اشغالگر به گوش میرسد.
رسانه صهیونیستی «یسرائیل هیوم» با اعلام این خبر گفت که هیاتی اسرائیلی طی روزهای آتی رهسپار قاهره خواهد شد تا درباره توافق رایزنی کند. دیگر رسانه های صهیونیست نیز سفر یا عدم سفر هیئت اسرائیلی را به قبول پیشنهاد مصر از سوی حماس درباره توافق مبادله اسیران منوط دانستند. از سوی دیگر یک مسئول اسرائیلی گفت که در صورت پیشرفت در مذاکرات، این رژیم باید درباره پایان جنگ و آزادی اسیران امتیاز بدهد.
از سوی دیگر وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که اشغالگران اسرائیلی مرتکب دو جنایت علیه خانواده ها در غزه ظرف یک روز شده و طی آن ۳۶ نفر بر اثر آن شهید و ۹۶ نفر دیگر زخمی شدند تا آمار شهدای حملات اسرائیل از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی به ۴۴ هزار و ۵۰۲ و مجروحان به ۱۰۵ هزار و ۴۵۴ نفر برسد.
این رسانه گزارش داد: در سایه اوضاع بغرنج انسانی، وزیران خارجه فرانسه، انگلیس و آلمان از اسرائیل خواستند که اجازه ورود کمک های بشردوستانه را به غزه بدهد تا اوضاع فاجعه بار مهار شود. آنها خواستار گشوده شدن گذرگاهها و توزیع کمک های بشردوستانه به شکل فوری و امن و بدون مانع و احترام گذاشتن اسرائیل به تعهدات خود به موجب قانون بین المللی و تضمین حمایت ساکنان غزه شدند.
از سوی دیگر منابع فلسطینی از شهادت و زخمی شدن شماری در بمباران منزلی در «دیرالبلح» در مرکز غزه خبر دادند. همچنین این منابع از حمله توپخانه رژیم صهیونیستی و آتش گشودن به بیمارستان کمال عدوان در شمال غزه خبر دادند.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساختهای نوار غزه به شدت آسیب دیدهاند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بیسابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید میکند.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از ۱۱ ماه جنگ، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.