استاندار همدان: مدیران مکلفند هر ۶ ماه یکبار به رسانه‌ها گزارش عملکرد بدهند

استاندار همدان: مدیران مکلفند هر ۶ ماه یکبار به رسانه‌ها گزارش عملکرد بدهند

به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، حمید ملانوری شمسی شامگاه سه شنبه در نشست هم اندیشی با مدیران و سرپرستان رسانه های استان همدان افزود:برای پیشگیری از اطلاع رسانی قطره چکانی دستگاه ها و مدیران به آنها تکلیف می کنیم هر ۶ ماه یکبار گزارش عملکرد خود را در اختیار رسانه ها قرار دهند و مطبوعات سهم عادلانه ای در توزیع گزارش ها داشته باشند.

استاندار همدان با بیان اینکه تجربه،دانش و اطلاعات اصحاب رسانه می تواند به پیشبرد مسایل و اهداف استان کمک کند،اظهار کرد: حتما از نقطه نظرات کارشناسی فعالان این حوزه استفاده می کنیم.

استاندار همدان با تاکید بر تقویت اقتصاد رسانه،اظهار کرد: مشکل اقتصاد رسانه با چهار رپرتاژ یا آگهی حل شدنی نیست، در این خصوص باید کار ریشه ای انجام شود و خانه مطبوعات به عنوان یک جایگاه صنفی که از شخصیت مدیریتی و اجرایی برخوردار است می تواند با استفاده از ظرفیت های قانونی اقدام به فعالیت های اقتصادی و تولیدی کند تا از این طریق تمامی فعالان رسانه منتفع شوند، این صحبت ایده آلیستی نیست و تجربه عملیاتی شدن داشته است.

ملانوری شمسی با بیان اینکه شورای اطلاع رسانی استان با بخشنامه ارسالی از سوی دولت با مسوولیت استانداران به کار خود ادامه می دهد،اظهار کرد: یک ترکیب قوی برای این شورا انتخاب می کنیم تا تصمیمات و فعالیت های آن بازخورد مناسبی داشته باشد، همچنین بدنبال کیفی سازی بیشتر شورای فرهنگ عمومی استان خواهیم بود.

تخصص، اعتقاد به دولت و نظام و مردم داری شاخصه های انتخاب مدیران

وی، تخصص و کاربلدی، وجود انگیزه کافی برای خدمت و اجرای سیاست های دولت و نظام و داشتن حسن خلق و روحیه مردم داری را از شاخصه های اصلی گزینش مدیران برشمرد و گفت: اگر مدیری را تحت فشارهای سیاسی انتخاب کنیم که کارآمدی و دانش و تخصص لازم را نداشته باشد و با مسایل حوزه کاری خود آشنا نباشد و قلبا دولت و نظام را قبول نداشته باشد این فرد نمی تواند کارها و وظایف محوله را به درستی پیش ببرد.

استاندار همدان اظهار کرد: مردمی بودن و حسن خلق نیز یکی از شاخصه های ذاتی است که هر مدیر به ویژه در نظام جمهوری اسلامی باید از آن برخوردار باشد.

رد تعلل در انتصاب مدیران

ملانوری شمسی با بیان اینکه مدیران ما نباید پشت میزنشین بوده و باید از میز خود جدا شده و عملیاتی باشند، تعلل و تاخیر در انتصاب مدیران را رد کرد و گفت: اینکه بگوییم با انتصابات نباید سیاسی برخورد کنیم و مدیران غیرمتخصص را انتخاب نکنیم با طرح مساله تعلل در انتخاب تضاد دارد و اگر ادعا داریم کارها به شکل منطقی و برمبنای تصمیم درست پیش برود، باید فرصتی قائل شویم تا افراد با شاخصه های لازم شناسایی و معرفی و مشغول به کار شوند، البته امکان دارد یک مدیر قوی و با عملکرد مناسب نیز تشخیص داده شود که در پست خود باقی بماند یا در جایی دیگر مورد استفاده قرار بگیرد، این افراد سرمایه های انسانی این کشور هستند.

وی اظهار کرد: به همه رسانه ها، احزاب و جریان های سیاسی، دغدغه مندان و دلسوزان و ستادهای انتخاباتی اعلام کرده و می کنیم که اگر افرادی را با شاخصه های یاد شده سراغ دارند نسبت به اعلام و ارسال رزومه اقدام کنند، ما در گذشته در زمینه مهارت افزایی و کادرسازی نیروی انسانی ضعیف عمل کرده ایم.

استاندار همدان با بیان اینکه اعتقاد به جابه جایی های اتوبوسی مدیران نداریم و لازمه کار در زمینه جابه جایی های مدیریتی ارزیابی وضعیت بوده که در حال انجام است،افزود: در حوزه های مختلف فرهنگی،سیاسی،اجتماعی و اقتصادی ارزیابی مدیران انجام و مشخص شده که چه مدیرانی باید باقی بمانند یا نمانند منتها برای تحول و جهش باید دقت لازم را داشت تا افرادی انتخاب نشوند که بعدها موجب پشیمانی شود.

استاندار همدان: مدیران مکلفند هر ۶ ماه یکبار به رسانه ها گزارش عملکرد بدهند

از برنامه های فرهنگی و هنری دارای مجوز قانونی حمایت می کنیم

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با بیان اینکه نشاط، ورزش و حوزه بانوان و فضای اجتماعی ما دچار نوعی خمودگی و گرفتاری است،اظهار کرد: شدیدا به نشاط اجتماعی نیازمند هستیم، هر برنامه و فعالیت فرهنگی که مجوز قانونی داشته باشد موظف به پشتیبانی از آن هستیم.

ملانوری شمسی با بیان اینکه در حوزه های فرهنگ و هنر ظرفیت زیادی داریم که باید آنها را در راستای افزایش نشاط اجتماعی و کاهش آسیب ها به کار بگیریم،افزود: مشکلات اجتماعی و فرهنگی با دستور حل نمی شود و باید برای رفع آنها راهکارهایی از جنس همان مسایل را اتخاذ کرد و در پیش گرفت.

استاندار همدان تاکید کرد: نیاز داریم تا مسایل اجتماعی و فرهنگی را به سمتی ببریم که با حضور و مشارکت مردم حل و فصل شوند.

ملانوری شمسی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به دغدغه خبرنگاران برای حل مساله آب همدان و طعم و بوی آن،گفت: شورای سازگاری با کم آبی فعال شده و پیگیری حل مساله طعم و بوی آب و مسایل مربوط به انتقال آب هستیم.

استاندار همدان افزود: در حوزه بیکاری عمده مشکل ما بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی است که باید زمینه اشتغال آنها را با استفاده از ظرفیت های استان از جمله در بخش کشاورزی، صنایع تبدیلی و صنعت و معدن،گردشگری و سرمایه گذاری در بخش های خدمات فراهم کنیم که در این زمینه برنامه داریم.

قدرت ریسک پایین بین مدیران دولتی و خصوصی، چالش جدی همدان
وی در ادامه رضایت به وضع موجود، ملاحظه کاری و پایین بودن قدرت ریسک بین مدیران بخش دولتی و خصوصی را به عنوان چالش جدی استان همدان عنوان کرد و گفت: اگر هرچقدر منابع و امکانات در اختیار داشته باشیم اما رویکرد مناسب و صحیحی را اتخاذ نکرده و تفکر توسعه پذیر نداشته باشیم در حل مشکلات و پیشبرد اهداف موفق نخواهیم بود بنابراین باید مدیریت ریسک پذیر و تفکر توسعه پذیری را نهادینه کنیم.

ملانوری شمسی با بیان اینکه ۱۵ درصد بودجه از محل اعتبارات استانی تامین و ۸۵ درصد آن ملی است،اظهار کرد: بنابراین مدیران ما باید برای جذب اعتبارات مالی تلاش کرده و قدرت چانه زنی بالایی داشته باشند.

برای حل مشکلات همدان منتظر منجی نباشیم

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با بیان اینکه به مدیریت دولت محلی اعتقاد دارم،اظهار کرد: هیچ کس به جز ما یعنی مدیران و افراد دارای مسوولیت در سطوح مختلف نمی تواند مسایل استان را حل کند، برای حل مشکلات نباید دنبال منجی بگردیم چرا که ما انتخاب شدیم برای همین کار، قوانین و دستورالعمل ها بالای دست ما قرار دارند و ما باید آنها را برای حل مشکلات استان خود به نوعی منعطف و بومی سازی کرده و تدبیر لازم را به خرج دهیم.

وی با بیان اینکه نقشه جامع تحول و پیشرفت همدان تهیه می شود که این مهم تاکید رییس جمهوری در هیات دولت در روزی بود که بنده به عنوان استاندار معرفی شدم،اظهار کرد: کارگروهی برای تهیه و تنظیم این نقشه با ۱۶ کمیته تخصصی تشکیل شده و از ظرفیت رسانه ها نیز برای کمک به تدوین آن بهره مند خواهیم شد.

استاندار همدان با ذکر اینکه ستاد توسعه و پیشرفت استان نیز راه اندازی شده است،گفت: نقشه جامع در واقع نقشه راه ما برای پیشرفت و ستاد توسعه نیز بخش اجرایی ما برای پیشبرد برنامه های تحولی و توسعه ای در همدان است.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، در این نشست جمعی از مدیران و سرپرستان رسانه های استان اعم از خبرگزاری ها و پایگاه های خبری، روزنامه ها و هفته نامه به طرح مسایل، پیشنهادات و نقطه نظرات خود پیرامون حوزه رسانه، نیازها و چالش های همدان پرداختند.

حتما ببینید

تولید برق نیروگاه شهید مفتح همدان چهار درصد افزایش یافت

تولید برق نیروگاه شهید مفتح همدان چهار درصد افزایش یافت

پژمان اختری روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا افزود: این …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *