به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، مازیار هوشمند؛ مدیرعامل خانه مطبوعات درباره تجربه برگزاری جشنواره بیست و یکم رسانههای ایران بعد از ۱۰ سال وقفه اظهار کرد: جشنواره سال گذشته حوزه گستردهای از فعالیت رسانهها را پوشش داد و در کنار آن به رسانههای استانی و مناطق محروم و مرزی که کار سنگین و سختتری نسبت به رسانههای دیگر دارند، توجه خاصی نشان داد.
وی افزود: برگزارکنندگان این رویداد فرهنگی در حوزه دریافت و بررسی، تنوع آثار را بسیار گسترده دیدند و این فرصت باعث شد تا رسانههای محلی و رسانههای مناطق دور افتاده در فرآیند رقابت، فرصتی را نیز برای محک زدن کار خود همچنین عرضه تولیدات خود در رسانههای مناطق و استانها داشته باشند.
وی گفت: احیای دوباره جشنواره پس از سالها وقفه و نگاه فراجناحی فارغ از بساطهای سیاسی که گاهی رسانهها را درگیر میکند، باعث شده تا حوزه فعالیت رسانهها در جشنواره گستردهتر شود و در این راستا رسانههای محلی حضور بیشتر و پررنگتری داشته باشند.
هوشمند خاطرنشان کرد: سال گذشته این اتفاق افتاد و ما انتظار داریم که امسال با توجه به رویکرد جدیدی که مسئولان جشنواره دارند این حضور در بخش رسانههای استانی بیشتر باشد.
وی توضیح داد: آنچه که در جشنواره ملی رسانههای ایران سال گذشته عیان شد این بود که جشنواره بدون مرزبندی جغرافی و سیاسی به صاحبان اصلی خود یعنی خبرنگاران و روزنامهنگاران توجه داشت. همین موضوع سبب شد تا صاحبان اصلی جشنواره این رویداد را پایگاه مرکزی ارزیابی دقیق و درست فعالیتهای خود بیابند.
مدیرعامل خانه مطبوعات درباره تحول رسانههای استانی بیان کرد: حضور فعالان رسانههای محلی و استانی در بین برخی برگزیدگان جشنواره سال گذشته نشان داد که نگاه از مرکز به استانها، مناطق دور افتاده و محروم، مناطق مرزی و حتی رسانههای کمتر دیده شده معطوف شده و در بررسی آثار مرکزی بودن ملاک کار نبود و این از امتیازات خوب و ارزشمند جشنواره سال گذشته بود.
وی گفت: در بیست و دومین جشنواره ملی رسانههای ایران نیز به این موضوع توجه خاصی شده است. توجه ویژه امسال جشنواره به استانها، مناطق محروم و مرزی با جداسازی بخش سراسری از استانی فرصت خوب و دوباره ای است تا خبرنگاران و روزنامه نگاران پرتلاش، سختکوش و همیشه فعال استانی تاثیرگذاری و جریان سازی تولیدات خبری و رسانهای به روز خود را در معرض انتخاب و رقابت قرار دهند. قطعاً این رویداد چهرههای نوظهور استانی فاخر را به جامعه رسانهای کشور معرفی خواهد کرد. معتقدم اهالی رسانه در استان ها و مناطق دورافتاده این موضوع را خوب درک کرده و به این نتیجه رسیدهاند که این جشنواره سال گذشته فارغ از این مرز بندیها همه آثار را دید و ارزیابی کرد.
هوشمند تصریح کرد: ارزیابی رسانههای استانی در جشنواره امسال منتهی به معرفی روزنامهنگارانی فعال و به روز در عرصه رسانه و اطلاع رسانی کشور خواهد بود. خبرنگارانی که با شرایط سخت و نابرابر بهترین آثار را عرضه خواهد کرد.
وی درباره شعار جشنواره گفت: این جشنواره میتواند پایگاه خوبی برای معرفی همراهان جشنواره باشد. قطعاً حضور فعالان رسانه پررنگتر از سال گذشته خواهد بود. تمدید رسانه باعث شده تا جمعیت بیشتری از فعالان رسانه در این جشنواره شرکت کنند. این جشنواره میتواند یک سکو و پایگاه برای معرفی بهتر آثار و استعدادهای درخشان استانی و محلی باشد.
وی اضافه کرد: بیشترین تولیدات خبری و رسانهای کشور مربوط به فعالان رسانهای استانها است و انتظار میرود که مسئولان جشنواره به ارزشگذاری دقیق و مطلوب آثار مناطق محروم و مرزی توجه بیشتری داشته باشند.
وی در ادامه گفت: ما در خانه مطبوعات کشور با همکاری خانه مطبوعات استانها امسال تمرکز خود را بر حضور و مشارکت بیشتر رسانه های محلی گذاشتیم و با توجه به فعالیت مدیران مطبوعات استانها همکاران را به این رویداد دعوت کردیم. انتظار داریم تا امسال حضور آثار محلی نسبت به سال گذشته بیشتر باشد. انتخاب بهتر و مطلوبتر رسانه های محلی و معرفی آن در جشنواره ملی رسانههای ایران باعث انگیزهبخشی به اهالی رسانه خواهد شد.
به گزارش ستاد ارتباطات و اطلاعرسانی بیست و دومین جشنواره ملی رسانههای ایران؛ مهلت ارسال آثار به بیست و دومین جشنواره ملی رسانههای ایران فردا ۱۷ تیر ۱۴۰۳ به پایان میرسد. علاقهمندان میتوانند آثار خود را در سایت www.rasaneh.pressfestival.ir ثبت کنند.
انتهای پیام/