به گزارش خبرنگارگروه علمی آباجان به نقل از ایرنا، یکی از مسائل و انتقادات اصلی فعالان حوزه دانش بنیان در سراسر کشور به خصوص حوزه پزشکی زمان بر بودن اخذ تاییدیه های لازم از سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت و ایجاد وقفه طولانی در ورود سریع تر محصولات بومی سازی شده این بخش اعم از تجهیزات پزشکی و دارو به بازار مصرف است.
تسریع در فرآیند صدور مجوز به دانش بنیان های حوزه پزشکی به طورحتم و البته با رعایت توجه به استاندارهای کیفی و سلامت مردم، ضمن اینکه منجر به این خواهد شد که بسیاری نیازمندی های کشور در حوزه سلامت با قیمت مناسب تری فراهم شود و هزینه سلامت را به شکل محسوسی کاهش خواهد داد، از واردات بی رویه این محصولات و خروج ارز از کشور جلوگیرده کرده و در شرایط تحریمی فعلی بسیار اثرگذار خواهد بود.
موضوع مهمی که وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز آن را تایید کرد و در پاسخ به سوال خبرنگار گروه علمی آباجان به نقل از ایرنا در خصوص گله مندی دانش بنیان های فعال حوزه سلامت از فرآیند طولانی مجوز دهی به محصولات و تجهیزات نوآورانه این بخش از سوی سازمان غذا و دارو از زیرمجموعههای وزارت بهداشت، آن را مقداری صحیح و منطقی دانست.
محمدرضا ظفرقندی در حاشیه بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی (آباجان به نقل از ایرنا) اظهار کرد: ارائه مجوزهای لازم به تولیدات دانش بنیان ها درحوزه پزشکی به خصوص دارو و تجهیزات پزشکی در دنیا بسیار سخت گیرانه و از استاندارهای بسیار بالایی برخوردار است.
وی ادامه داد: اگر در حوزه دارو کوچکترین مشکل و کوچکترین انحرافی از استاندارهای کیفی تعریف شده حتی در حد یک صدم وجود داشته باشد، سلامت مردم تهدید میشود و به مخاطره خواهد افتاد.
وزیر بهداشت اظهار کرد: مساله اصلی این است که حساسیت حوزه سلامت و پزشکی باعث شده مجوز دهی به محصولات بومی سازی شده توسط دانش بنیان های این بخش با بررسی های بیشتری و حتی توقف هایی توسط سازمان غذا و دارو مواجه شود.
وی درعین حال اذعان کرد: البته وجود برخی مشکلات و تعلل در فرآیند مجوزدهی به محصولات نوآورانه دانش بنیان های حوزه پزشکی توسط سازمان غذا و دارو برای ارائه سریع تر به بازار قابل نفی نیست.
ظفرقندی در ادامه وعده داد: فرآیند مجوز دهی به محصولات نوآورانه فناوران و دانش بنیان های حوزه پزشکی برای اطمینان خاطر فعالان این حوزه و رفع دغدغه های آنها مجددا در وزارت بهداشت بررسی و پیگیری خواهد شد.