نقش کلیدی جریان‌سازی در ارتقای هوشمندی اقتصاد

نقش کلیدی جریان‌سازی در ارتقای هوشمندی اقتصاد

به گزارش روز دوشنبه آباجان به نقل از ایرنا، «علیرضا ماهیار» در یازدهمین همایش بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت گفت: امروز در فضای اقتصادی، از یک سو بحث Embedded فاینانس و از سوی دیگر زیست‌بوم فناوری را داریم؛ تمامی مسائل چه در داخل سکوهای مالی و چه غیر مالی، در تجربه مشتری و بهبود آن خلاصه می‌شود.

وی با بیان اینکه در گروه ملی انفورماتیک در تلاشیم تعامل را بین این دوزیست‌بوم فراهم کنیم، اظهار داشت: گروه ملی انفورماتیک با ایجاد تحولات و نوآوری‌های مستمر، بستری را برای نسل‌های آینده فراهم می‌آورد تا با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، به رشد و توسعه اقتصادی کشور کمک کنند.

ماهیار تصریح کرد: شاید یکی از مهمترین مسائل امروز کشور بحث شمول مالی است؛ امروز ضریب نفوذ تلفن همراه ۱۲۰ درصد است و افراد بعضا برای گرفتن تاکسی یا خرید از سوپرمارکت‌ها هم به تلفن همراه خود مراجعه می‌کنند؛ می‌طلبد که در حوزه‌های دیگر از جمله مسائل مالی و اینکه افراد پول خود را در کجا سرمایه‌گذاری کنند هم از فناوری و شمول مالی استفاده کنیم.

وی با یادآوری اظهار نظر بیل گیتس مدیرعامل مایکروسافت که گویا گفته است «بانکداری لازم است اما بانک‌ها نه»، گفت: این اظهارنظر امروز در حال تحقق است و ما سبک زندگی متفاوتی را دنبال می‌کنیم امروز اپلیکیشن‌های تک منظوره در حال از بین رفتن است و اپلیکیشن‌های چند منظوره در حال توسعه و بهبود تجربه مشتریان خود هستند.

ماهیار خاطرنشان کرد: امروز به واسطه بحث‌های سخت‌افزاری، ادبیات کوربنکینگ‌های درهم تنیده در حال منسوخ شدن و بانکداری غیرمتمرکز در حال توسعه است.

مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک با بیان اینکه بحث‌های مربوط به رمزدارایی مهم است، اظهار داشت: وقتی خدمات مالی را به طور سبد جامع ببینیم، این موضوع اهمیت خود را بیشتر نشان می‌دهد.

ماهیار درباره موضوع بانکداری سبز نیز گفت: هر زمان صحبت از بانکداری سبز می‌شود موضوع تامین برق و حذف کاغذ مطرح می‌شود؛ بیش از یک سوم فضای شعب صرف نگهداری کاغذهایی می‌شود که ما در شعبه تولید می‌کنیم در حالی که بانکداری دیجیتال برای این موضوع آمده که کارها متاورسی یا غیر حضوری انجام شود.

وی ادامه داد: موضوع احراز هویت بایومتریک و هویت دیجیتالی در حال توسعه است و پیش بینی می‌شود ۲۵ درصد از پرداخت در دنیا تا سال ۲۰۳۰ از طریق هویت دیجیتالی انجام شود.

ماهیار گفت: ما در بحث نوآوری تجاری خوب عمل کرده‌ایم ولی در بحث نوآوری حاکمیتی ضعف داریم از این رو در گروه ملی انفورماتیک با همکاری بانک مرکزی بدنبال توسعه رگ‌تک‌ها و سوپ‌تک‌ها هستیم.

وی ادامه داد: سندباکس حاکمیتی را با رویکرد جدید برگزار خواهیم کرد و ‌در شرکت فرانیک به عنوان هاب نوآوری گروه ملی، میزبان طرح‌های جدید در حوزه‌های مربوط به نوآوری حاکمیتی خواهیم بود.

حتما ببینید

نسبت خسارت بیمه ملت ۲۷.۸۱ درصد کمتر از میانگین صنعت بیمه شد

نسبت خسارت بیمه ملت ۲۷.۸۱ درصد کمتر از میانگین صنعت بیمه شد

به گزارش آباجان به نقل از ایرنابازار از روابط عمومی بیمه ملت، چکیده آمار عملکرد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *