به گزارش بامداد دوشنبه آباجان به نقل از ایرنا به نقل از خبرگزاری وفا، آلبانیز از فقدان حرکتهای مردمی در اعتراض به اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه انتقاد و این پرسش را مطرح کرد که هم اکنون اقدامات و حرکتهای مردمی، حرکت محافل دانشگاهی و رسانهای مردم خاورمیانه در قبال نسلکشی فلسطینیان در غزه کجاست؟!
در همین ارتباط آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) نیز در بیانیهای اعلام کرد: آنچه که اشغالگران اسرائیلی اجازه ورود آن را به نوار غزه میدهند حتی نیازهای ۶ درصد مردم این منطقه را هم تأمین نمیکند.
در بیانیه آنروا آمده است: بیش از دو میلیون آواره در نوار غزه در محاصره گرسنگی، تشنگی، بیماری و ترس قرار دارند و تهیه غذا برای خانوادههای فلسطینیان ساکن در این منطقه به یک کار غیرممکن تبدیل شده است.
آنروا در ادامه این بیانیه با اشاره به کمبود شدید مواد غذایی و وضعیت وخیم آوارگان فلسطینی نوار غزه، خواستار بازگشایی کامل گذرگاههای این منطقه و ورود نیازهای اهالی غزه برای کاهش قحطی که در حال حاضر باعث تشدید موارد سوء تغذیه و بیماریهای متعدد در نوار غزه شده است، شد.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) پیش تر اعلام کرد که ارسال کمکهای بشردوستانه به نوار غزه برای مقابله با وضعیت مصیبتبار در این منطقه تحت محاصره، کافی نیست و از یک ماه پیش تاکنون، اسرائیل اجازه ورود هیچ گونه ماده غذایی به شمال نوار غزه را نداده است.
آنروا تاکید کرد: وضعیت در نوار غزه فاجعه بار است و کمکهای رسیده به آن به کمترین میزان خود در ماههای اخیر رسیده و در ماه اکتبر روزانه فقط ۳۷ کامیون کمک وارد این منطقه تحت محاصره شده است.
آژانس امدادرسانی آنروا افزود: ورود روزانه ۳۷ کامیون برای اهالی منطقهای که جمعیت آن به ۲.۲ میلیون نفر میرسد به هیچ وجه کافی نیست.
این نهاد وابسته به سازمان ملل تصریح کرد: اظهاراتی را از اهالی غزه دریافت میکنیم که برای دستیابی به نان خشک یا آب، التماس میکنند اما اسرائیل اجازه ورود سازمان ملل به این منطقه را نمیدهد.
آژانس آنروا خاطر نشان کرد: به مدت یک ماه کامل، اجازه ورود هیچ گونه ماده غذایی به شمال غزه داده نشده و همه درخواستهای سازمان ملل برای ورود به این منطقه با مخالفت اسرائیل مواجه شده است.
رژیم اسرائیل از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) در پی ناکامی در عملیات طوفان الاقصی از سوی گروههای مقاومت فلسطینی به رهبری حماس، جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است؛ طی این مدت بخش اعظم منازل و زیرساختهای نوار غزه در این جنگ به شدت تخریب شدهاند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بیسابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید میکند.
حملات اسرائیل تنها به نوار غزه محدود نشده و رژیم اشغالگر قدس، جنگ طلبی خود را در کرانه باختری، لبنان و دیگر مناطق خاورمیانه با حمایتهای همه جانبه آمریکا و متحدانش گسترش داده است.
با وجود همه این جنایتها، رژیم اشغالگر اعتراف کرده است که با ورود به ماه چهاردهم جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسرای خود از نوار غزه برسد.