هشدار پکن به اسلام‌آباد مبنی بر خروج سرمایه از پاکستان

هشدار پکن به اسلام‌آباد مبنی بر خروج سرمایه از پاکستان

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، شبکه جیو گزارش داد که یک شرکت بزرگ فولاد چین به نام «گروه فولاد قرن» هشدار داده است در صورتیکه خواسته‌هایش تامین نشود عملیات خود را تعطیل و سرمایه خود را از پاکستان خارج خواهد کرد.

بر اساس این گزارش، لی چونجیان مدیر گروه فولاد قرن در نامه‌ای به شهباز شریف نخست وزیر پاکستان گفته است که این شرکت تصمیم گرفته تا کسب و کار را تعطیل و سرمایه خود را از این کشور خارج کند چرا که سازمان‌های دولتی مسئول مدیریت سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) در «راهگذر اقتصادی چین- پاکستان» در ایالت خیبر پختونخوا در حل مشکلات عدیده شکست خوردند.

این شرکت تاکید کرد: این آخرین اخطار ما به دولت پاکستان است؛ اگر مشکلات به سرعت حل نشوند، ما شروع به برچیدن کارخانه از «منطقه ویژه اقتصادی رشکی» (در شمال پاکستان) خواهیم کرد.

یک مقام ارشد دولت پاکستان به شبکه جیو گفت که نخست‌وزیر این کشور کمیته‌ای را زیر نظر وزیر ارتباطات و خصوصی‌سازی و هیات سرمایه‌گذاری عبدالعلیم خان تشکیل داده است تا به همه شکایات این شرکت رسیدگی کند.

این کمیته متشکل از اعضای دولت‌های فدرال و ایالت خیبر پختونخوا است. به گفته شرکت چینی، آنها با اهداف بزرگ وارد پاکستان شدند و قصد داشتند بزرگترین کارخانه فولاد پاکستان را در سه مرحله بسازند.

بیش از ۳۰ میلیون دلار از ۸۲ میلیون دلار سرمایه گذاری شده در فاز اول این پروژه با تولید سالانه ۵۰۰ هزار تن محصولات فولادی پیش بینی شده بود.

از طریق انتقال فناوری پیشرفته فولاد از چین به پاکستان، دو مرحله بعدی نیز منجر به سرمایه گذاری بیش از ۲۰۰ میلیون دلار در پاکستان برای تولید محصولات فولادی پایین دستی خواهد شد.

این در حالی است که حملات اخیر در کراچی پاکستان منجر به کشته شدن ۲ شهروند چینی شده است.

در سال‌های اخیر، حملات تروریستی متعددی به اهداف و شهروندان چینی در پاکستان انجام شده است، از جمله یک بمب‌گذاری انتحاری در نزدیکی شهر کراچی در اوایل اکتبر (مهر ماه) که به کشته شدن ۲ شهروند چینی و زخمی شدن یک نفر دیگر منجر شد.

روز ۲۰ نوامبر (۳۰ آبان)، مراسم آغاز تمرینات مشترک ضدتروریسم «یونگشی-۸» میان چین و پاکستان در مرکز ملی آموزش ضدتروریسم پاکستان برگزار شد. این تمرینات که هشتمین دوره این سری از همکاری‌هاست، با حضور نیروهای دو کشور و در راستای تعمیق همکاری‌های نظامی و راهبردی انجام شد.

هدف این رزمایش، افزایش توانمندی‌ها برای مقابله مشترک با تهدیدات تروریستی منطقه‌ای و تاکید بر تعهد دو کشور به حفظ صلح و ثبات منطقه‌ای است. همچنین، مراسم با نمایش تجهیزات نظامی چین همراه بود و در ادامه تمرینات، فعالیت‌های آموزشی و تبادل فرهنگی برنامه‌ریزی شده است.

حتما ببینید

ورود اندونزی به بریکس چه تغییراتی را ایجاد خواهد کرد؟

ورود اندونزی به بریکس چه تغییراتی را ایجاد خواهد کرد؟

به گزارش روز چهارشنبه آباجان به نقل از ایرنا به نقل از شبکه خبری دویچه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *