مدیرعامل صندوق اعتباری هنر: ۴۰ طرح حمایتی برای هنرمندان برنامه‌ریزی شد

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر: ۴۰ طرح حمایتی برای هنرمندان برنامه‌ریزی شد

به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، سیدمجید پوراحمدی شامگاه شنبه در آیین تجلیل از نام‌آوران ملی و پیشکسوت هنر اهل شاهرود که در سالن پورسینای دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، افزود: برای صندوق اعتباری هنر افتخار بزرگی است که در راستای تجلیل از مفاخر هنری و فرهنگی در کشور گام برمی‌دارد.

وی با اشاره به اینکه تجلیل از مفاخر ارزشمند فرهنگ و هنر گامی برای شناساندن نخبگان به نسل جدید فرهنگ و هنر کشور است، ابراز کرد: پیشگامی در راستای معرفی و تجلیل مفاخر کشور در دستور کار این صندوق قرار دارد.

مشاور وزیر و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر از اجرای طرح معرفی استعدادهای هنری جوان خبر داد و گفت: این طرح با شناسایی و کشف استعدادهای جوانی که در مسیر فرهنگ و هنر کشور گام برمی‌دارند، به معرفی و تجلیل آنها مبادرت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه استان سمنان یک‌هزار عضو صندوق هنر دارد، افزود: ۲۲۵ نفر حدود ۲۵ درصد از این اعضا متعلق به شاهرود هستند که این امر نشان از ظرفیت بالای هنری این شهر دارد.

پوراحمدی با بیان اینکه استان سمنان از ظرفیت بالایی در حوزه هنر و فرهنگ برخوردار است، اظهار کرد: تعداد زیاد نخبگان و بزرگان حوزه فرهنگ و هنر موجب شد تا برای دومین بار طی سه ماه گذشته مراسم نکوداشت و تجلیل بزرگان هنر در این استان برگزار شود.

وی با اشاره به اینکه صندوق اعتباری هنر در راستای حمایت از هنرمندان سراسر کشور در بخش بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی گام برمی دارد، افزود: ۱۴۵ نفر از هنرمندان شاهرود زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند و حدود ۶۰ نفر هم از بیمه تکمیلی بهره‌مندند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر: ۴۰ طرح حمایتی برای هنرمندان برنامه‌ریزی شد

نگذاریم مفاخر ایران به نام دیگر کشورها ثبت شوند

مشاور عالی وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در این آیین گفت: آیین تجلیل‌ از هنرمندان الگوپذیری برای نسل جوان در بردارد.

محمدمهدی احمدی با اشاره به اینکه بی‌توجهی به مفاخر هنری کشور مصادره نام آنها را توسط کشورهای دیگر به‌همراه دارد، افزود: این ضعف بزرگی است که نمی‌توانیم مفاخر خود را به‌طور کامل معرفی کنیم.

وی ادامه داد: این ضعف بزرگ موجب شده که کشور ترکیه «مولانا» را از مفاخر خود معرفی کند و یا عرب‌ها «ابوعلی‌سینا» را از بزرگان علمی خود معرفی کنند.

احمدی با بیان اینکه هنر بر درون انسان تاثیر می‌گذارد و لطافت در زندگی ایجاد می‌کند، افزود: تجلیل از هنرمندان و معرفی مفاخر از جمله کوچک‌ترین اقدام‌هایی است که می‌توان آن را انجام داد.

وی با بیان اینکه انسان فطرت اجتماعی دارد و لازمه آن الگوپذیری است، ابراز کرد: معرفی نکردن مفاخر بی‌هویتی تاریخی کشور را به دنبال دارد.

احمدی با اشاره به اینکه شاهرود از ظرفیت هنرمندان ملی و بین‌المللی برخوردار است، اظهار کرد: معرفی این چهره‌ها به دیگر استان‌های کشور در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان هم در این آیین گفت: امروزه در کشور در راستای تجلیل از پیشکسوتان و نخبگان هنری و فرهنگی ضعف بزرگی احساس می‌شود.

فرشید فلاح افزود: در حوزه تکریم و تجلیل از پیشکسوتان و نخبگان عرصه‌های فرهنگی و هنری در کشور باید گام‌های بلندی برداشته شود.

وی با اشاره به تجلیل از ۲۰ هنرمند شاهرودی، ابراز کرد: این آیین در بخش‌های هنرهاب نمایشی، موسیقی، خوش‌نویسی، هنرهای تجسمی، سینما، شعر و ادب، با حمایت صندوق هنر و شهرداری شاهرود برگزار شد.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر: ۴۰ طرح حمایتی برای هنرمندان برنامه‌ریزی شد

وفاق و همدلی از مسیر هنر می‌گذرد

نویسنده، فیلمنامه‌نویس، بازیگر تئاتر و سینمای کشور در این آیین گفت: برگزاری آیین‌ نکوداشت و تجلیل از هنرمندان گامی است که با هدف ارتقا و تبادل تجربه در عرصه فرهنگ و هنر انجام می‌شود.

داریوش مودبیان تجلیل از هنرمندان را اقدامی ارزشمند خواند و افزود: هنر جایگاه ویژه‌ای در وفاق، همدلی، دوستی و ارتباطات دارد.

بازیگر تئاتر و سینمای کشور ابراز کرد: صندوق هنر تاکنون اقدام‌های ارزنده‌ای در راستای تجلیل از هنرمندان عرصه فرهنگ و هنر کشور انجام داده است.

وی قدردانی از هنرمند را یک ارزش دانست و اظهار کرد: هنرمند برای خلق یک اثر فداکاری‌های ارزشمندی از جمله دوری از خانه و خانواده را برای هدفی بزرگ‌تر دنبال می‌کند.

مودبیان تصریح کرد: برگزاری این آیین‌ها نباید فقط منجر به تجلیل شود بلکه می‌تواند در راستای تجربه‌اندوزی و اطلاعات هنری و فرهنگی و هنرمندان شکل بگیرد.

پیشکسوت هنر تئاتر کشور ادامه داد: برگزاری این دست آیین‌ها باید در بیشتر نقاط کشور برگزار شود تا ارزش کار هنرمندان بیش‌ از پیش شناخته و معرفی شود.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، در این آیین از پرویز افتخاری، ناصر قنادان در بخش موسیقی، محمدتقی صفانیا در بخش خوش‌نویسی، غلامرضا اردیانی، محمد یونس آبادی، فریدون امیرعبداللهیان و جواد احمدیان(دامغان) در بخش هنرهای نمایشی، سیدرضا محبی، ایرج فانی، علی وثیقی و فاطمه دیواندری در بخش هنرهای تجسمی، علی بابایی، ایرج امیرعبداللهیان در بخش انجمن سینمایی جوان و علی‌اکبر معماریان، عباس عامری، نورالله عجم، محمد شریعت‌زاده، معصومه باقری، سیدمهدی روان‌فر و حسین رحمتی در بخش شعر و ادب، به عنوان پیشکسوتان و نخبگان عرصه فرهنگ و هنر شاهرود تجلیل شد.

حتما ببینید

مدیرکل حفاظت‌ محیط‌زیست سمنان: رسانه‌ها به گره‌گشایی مسایل این حوزه کمک کنند + فیلم

مدیرکل حفاظت‌ محیط‌زیست سمنان: رسانه‌ها به گره‌گشایی مسایل این حوزه کمک کنند + فیلم

دریافت ۱۴ MB به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، سعید یوسف‌پور عصر چهارشنبه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *