رسانه عبری: افزایش مصرف داروهای ضد استرس در اسرائیل

رسانه عبری: افزایش مصرف داروهای ضد استرس در اسرائیل

– اخبار بین الملل –

به گزارش گروه عبری خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، در گزارشی مفصل و با جزئیات اعلام کرد، در سه ماهه سوم از سال ۲۰۲۴، شاهد افزایش شدیدی در مصرف داروهای ضد افسردگی و استرس و نیز داروهای خواب آور در میان اسرائیلی‌ها بودیم.

براساس گزارش وزارت بهداشت اسرائیل که کمیته بهداشت کنست آن را منتشر کرده، جامعه اسرائیل به دلیل بحرانی شدن شرایط روانی اش، به سوی مصرف هر چه بیشتر داروهای آرام بخش پیش رفته است، و این روند با شتاب زیادی با طولانی تر شدن جنگ، گسترش یافته است.

براساس داده‌های منتشر شده، در سه ماهه سوم از سال ۲۰۲۴، منتهی به سپتامبر، شاهد افزایش ۲۰ درصدی در مصرف داروهای ضد نگرانی در مقایسه با مدت مشابه سال ۲۰۲۳ بودیم.

همچنین برای همین مدت ۸ درصد افزایش مصر داروهای ضد افسردگی و ۵ درصد هم مصرف بقیه داروهای مربوط به بهداشت روانی بودیم.

در کنار آن در همین مدت میزان مصرف داروهای کمک کننده به خواب هم ۷ درصد افزایش یافته است و براساس پایش انجام گرفته توسط شرکت خدمات درمانی مکابی، ۵۸ درصد از اسرائیلی‌ها اعلام کرده‌اند که از زمان آغاز جنگ کمتر می‌خوابند.

به نوشته این رسانه پایش انجام شده نشان می‌دهد که میزان مصرف داروهای مربوط به درمان مشکلات روانی، در هر سه ماهه در جنگ نسبت به سه ماهه مشابه قبل از آغاز جنگ افزایش را نشان می‌دهد، امری که بیانگر بدتر شدن شرایط روانی بسیاری از اسرائیلی‌ها در دوره جنگ است.

دکتر تالی ساموئلی، روانپزشک ارشد در خدمات درمانی مکابی می‌گوید: ما شاهد افزایش مستمر درخواست برای معالجات روحی و روانی هستیم، به نحوی که ۴۷ درصد بر شمار مراجعات برای دریافت خدمات روان درمانی افزوده شده است.

در بخش دیگری از گزارش شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل آمده است، نظر سنجی مرکز خدمات درمانی مکابی که یک سال بعد از آغاز جنگ منتشر شد، شمه‌ای از بحراین شدن شرایط روانی اسرائیلی‌ها با ادامه جنگ را ارائه می‌کند.

براساس این نظر سنجی، فقط ۱۸ درصد از اسرائیلی‌ها دو ماه قبل از آغاز جنگ، احساس کردند به کمک‌های روانی نیاز دارند، این نسبت در شش ماهه اول جنگ به ۲۵ درصد رسید و یک سال بعد از آن به ۳۰ درصد افزایش یافت و هر چه جنگ طولانی تر شود، این احساس نیاز هم بیشتر می‌شود.

به نوشته این رسانه، ساموئلی می‌افزاید: در واقع ما با این جنگ مشکلات را کم نکرده ایم، مردم دیگر نمی‌توانند جایی لم بدهند و آنچه رخ داده است را بررسی کنند و اگر این شرایط ادامه پیدا کند، شاهد عمیق تر شدن حالت یاس و نا امیدی در میان مردم خواهد شد.

براساس نظر سنجی این موسسه، ۴۳ درصد از بیماران اعلام کردند بیماری مزمن آنها در این مدت بدتر شده است، همچنین شاهد جهش حادی در بیماران دارای بیماری‌های مزمن روانی هم بودیم به نحوی ۲۷ درصد از آنها تاکید کردند که وضعیت آنها بدتر شده است، همچنین ۲۷ درصد از اسرائیلی‌ها شرایط روحی و روانی خود را بد یا نه چندان خوب توصیف کردند، در حالی که به گفته روان درمانگران شمار افرادی که از مشکلات بعد از شوک رنج می‌برند هم به شدت افزایش پیدا کرده است.

ارتش روانی؛ ناگفته‌هایی از بحران روحی نظامیان صهیونیست در جنگ
جزئیات گرفتار شدن نظامیان صهیونیست در کمین مرگبار حزب‌الله
جبهه جنوب لبنان گورستان تانک‌ها و نظامیان صهیونیست
خودکشی؛ راه فرار نظامیان صهیونیست از کابوس جنگ

در این گزارش تاکید شده است ۴۲ درصد از نظامیان احتیاط که برای مدت حداقل یک ماه در جنگ حضور داشتند، اعلام کردند دچار مشکلات روحی و روانی مربوط به جنگ شده‌اند، این در حالی است که این شرایط برای شهرک نشینان در جنوب هم شدیدتر است و گفته می‌شود نسبت افراد دارای مشکلات بعد از شوک به ۷۰ درصد رسیده است.

در پایان این گزارش تاکید شده است، شرایط نامتعادل روانی بسیاری از اسرائیلی‌ها، به شکل مستقیمی بر دیگر ابعاد زندگی بهداشتی و سلامتی آنها هم اثر گذار بوده است، امروز این امر اثرات خود را بر شرایط جسمی افراد داشته است و شرایط سلامتی افراد را از توازن خارج کرده است، در حالی که مشکلات روانی و رواحی فقط بخشی از این مشکل است.

انتهای پیام/

حتما ببینید

وزیر جنگ اسبق اسرائیل: جنایاتم اخلاق مدارانه بود

وزیر جنگ اسبق اسرائیل: جنایاتم اخلاق مدارانه بود

– اخبار بین الملل – به گزارش گروه عبری خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *