نگاه ساکنان غزه به رای دیوان لاهه درباره نتانیاهو و گالانت

نگاه ساکنان غزه به رای دیوان لاهه درباره نتانیاهو و گالانت

به گزارش روز شنبه آباجان به نقل از ایرنا، پس از آن که دیوان کیفری بین‌المللی دستور بازداشت «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و «یوآو گالانت» وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنه سازی مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرد، مردم غزه به این موضوع واکنش نشان دادند.

العربی الجدید در این باره گزارش داد: ساکنان غزه امیدی به اینکه درباره صدور حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و یوآو گالانت وزیر جنگ سابق اسرائیل به پایان جنگ غزه منجر شود، ندارند.

این رسانه نوشت: ساکنان غزه صدور این حکم از سوی دیوان کیفری بین المللی را به مثابه اعتراف و اذعان به رنج و محنت ساکنان غزه دانستند اما افرادی که در صف گرفتن نان در یک نانوایی در شهر خان یونس در جنوب غزه بودند درباره اینکه این دستور بازداشت بتواند تغییری در اوضاع ایجاد کند با شک و تردید نگریستند.

«صابر ابوغالی» از ساکنان شهر خان یونس در این باره گفت: این رای هرگز اجرایی نخواهد شد زیرا اسرائیل از سوی آمریکا دارای حق وتو حمایت می شود و اسرائیل هرگز مورد بازخواست قرار نخواهد گرفت.

«سعید ابویوسف» ۷۵ ساله نیز در این زمینه اعلام کرد: اگر عدالت محقق شود پس از تاخیر چند دهه ای خواهد بود. دیوان کیفری بین المللی بسیار تاخیر و تعلل کرده است. ۷۶ سال است که شاهد این وضعیت هستیم و هرآنچه صادر می شود هرگز رنگ اجرا نمی‌بیند و تحول خاصی در اینجا رخ نمی‌دهد و برای ما کاری نمی‌کنند.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، دیوان کیفری بین‌المللی که مقر آن در لاهه هلند است، ۲۱ نوامبر سال ۲۰۲۴ برابر با اول آذر سال ۱۴۰۳ دستور بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و یوآو گالانت وزیر جنگ سابق رژیم اسرائیل را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنه سازی مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرد. این برای اولین بار است که دیوان لاهه دستور بازداشت دو مقام ارشد اسرائیلی را صادر می‌‎کند.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساخت‌های نوار غزه به شدت آسیب دیده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از ۱۱ ماه جنگ، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.

حتما ببینید

عربستان ادعای اسرائیل درباره مالکیت بر خاک کشورهای عربی را مردود می داند

عربستان ادعای اسرائیل درباره مالکیت بر خاک کشورهای عربی را مردود می داند

به گزارش روز چهارشنبه آباجان به نقل از ایرنا به نقل از المیادین، وزارت امور …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *