ساخت و ساز مدارس باید در سیستان و بلوچستان ۲ برابر کشور باشد

به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، علیرضا کاظمی روز پنجشنبه در مراسم افتتاح سه مدرسه که به صورت ویدئوکنفرانس در زاهدان برگزار شد با تاکید بر لزوم ۲ برابر شدن فرآیند ساخت و ساز مدارس در سیستان و بلوچستان نسبت به دیگر استان‌های کشور، اظهارکرد: همه مجموعه‌ها اعم از دولتی، مشارکتی و خیران همت گمارند تا سرانه فضای آموزشی استان به میانگین کشوری برسد.

وی افزود: با تلاش و نگاه رئیس جمهور، سرانه خاصی به آموزش و پرورش اختصاص یافته که به تکمیل پروژه‌ها و افزایش نرخ فضای آموزشی کمک خاصی خواهد کرد و در حوزه ساخت و ساز مدارس هدف گذاری ما رسیدن به نرخ ۶.۱ درصد است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: با هدف افزایش نرخ پوشش تحصیلی دانش آموزان، توسعه مدارس شبانه روزی به جد در دستور کار قرار دارد و یکی از اولویت‌های آموزش و پرورش است.

وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان در زمینه ساخت و ساز مدارس با کمک خیران رتبه برتر کشور را کسب کرده و ساخت پنج هزار و ۱۰۰ کلاس درس از سال ۱۴۰۰ تاکنون در این استان کار آسانی نیست و نشان‌دهنده همت و حمایت فوق‌العاده در این حوزه است به‌ویژه در آغاز سال تحصیلی بیشترین تعداد پروژه‌های آموزشی در سطح کشور در این استان آغاز شده است.

کاظمی بیان کرد: در راستای برنامه هفتم توسعه به ساخت ۱۲ هزار و ۵۰۰ کلاس درس در پنج سال نیاز داریم که باید سالانه ۲ هزار و ۱۵ کلاس درس ساخته شود تا وضعیت آموزشی سیستان و بلوچستان تغییر کند.

تخصیص اعتبار ویژه برای پروژه‌های آموزشی سیستان و بلوچستان 

وی همچنین از تخصیص ۲.۲ هزار میلیارد تومان اعتبار از محل مصوبات سفر رئیس جمهور برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در سیستان و بلوچستان خبر داد و تأکید کرد: این اعتبار به تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و ایجاد تحولی بزرگ در زیرساخت‌های آموزشی استان اختصاص خواهد یافت.

وزیر آموزش و پرورش افزود: برای رفع چالش‌های آموزشی در این استان لازم است کارگروهی متشکل از وزارت آموزش و پرورش، سازمان نوسازی مدارس و مجمع خیران تشکیل شود تا مناطق محروم و نیازمند فضای آموزشی به‌درستی اولویت‌بندی شوند.

وی به چالش پوشش تحصیلی در سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: این استان کمترین پوشش تحصیلی را در کشور دارد که به دلیل مسائل فرهنگی و منطقه‌ای که داراست باید در فاز اول بخش بزرگی از اعتبارات برای توسعه مدارس شبانه‌روزی به‌ویژه مدارس دخترانه اختصاص یابد تا بتوانیم زمینه تحصیل دختران سرزمینمان را فراهم کنیم.

کاظمی در این مراسم پیشنهاد برگزاری همایشی ملی با حضور خیران و بنگاه‌های اقتصادی به میزبانی وزارت آموزش و پرورش را داد و افزود: این همایش به منظور جلب مشارکت‌های ملی در رفع مشکلات آموزشی و ترک‌تحصیل‌ها برگزار خواهد شد و سیستان و بلوچستان با ظرفیت‌های اقتصادی و جغرافیایی ویژه‌ای که دارد، نیازمند همت بزرگ در حوزه فضای آموزشی و کیفیت تحصیل است.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا،در این آئین حمیدرضا خان‌محمدی رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، حسن بروشکی مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان، میثم لکزائی مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان، علیرضا شهرکی فرماندار و جمعی از مدیران شهرستان زاهدان حضور داشتند.

مدرسه ۶ کلاسه جهاد سراوان به همت خیّر نیک اندیش احمد ارباب با زیر بنای ۴۷۳ متر و با اعتبار ۵۵ میلیارد ریال، مدرسه ۶ کلاسه خیابان حمزه سراوان به همت خیّر گرانقدر ناهید نظاملی با زیر بنای ۴۰۸ متر و با اعتبار ۴۰ میلیارد ریال و مدرسه ۱۲ کلاسه روستای فتح‌الله شهرستان نیمروز به همت خیر مدرسه ساز عبدالامام کعبی (مسعود دریس) با زیربنای یک هزار و ۷۵۲ و با اعتبار ۱۹۵ میلیارد ریال بصورت همزمان از طریق ارتباط ویدیویی توسط وزیر آموزش و پرورش افتتاح شد.

وزیر آموزش و پرورش در بدو ورود به زاهدان در مزاری شهدای این شهرستان حضور یافت و با اهدای گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

کلنگ ساخت یک مدرسه ۱۸ کلاسه نیز توسط علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش با زیربنای ۲ هزار و ۴۶۶ مترمربع و با اعتبار بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات مصوبات سفر ریاست جمهوری به زمین زده شد.

افتتاح نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزی و نشست با مدیران مدارس از برنامه های سفر یک‌روزه وزیر آموزش و پرورش به زاهدان است.

سفر رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان در سه دوره زمانی مختلف برنامه‌ریزی شده که مرحله اول آن شامل سفر یک روزه به شهرستان زاهدان امروز اول آذرماه انجام شده و در ادامه دو سفر یک روزه به شهرستان‌های چابهار و زابل برنامه‌ریزی شده است.

مصاحبه بدو ورود، دیدار با خانواده شهدای امنیت، نشست با فعالان اقتصادی، نشست با سران طوایف، نشست با نخبگان و اقشار مختلف، جلسه با فعالان سیاسی و اجتماعی و نشست در خصوص مصوبات هم از حیث سرمایه‌گذاری و هم از لحاظ برنامه‌های نیمه‌کاره در ماه‌های باقی‌مانده سال و سال ۱۴۰۴ مهمترین عناوین برنامه سفر نخست دکتر پزشکیان به استان است.

۱۱ نفر از اعضای کابینه رئیس جمهور را در سفر به سیستان و بلوچستان همراهی خواهند کرد که چهار نفر از این افراد از روز گذشته در زاهدان و شهرستان‌های خاش و میرجاوه مستقر شده اند که ضمن ابلاغ سلام رئیس جمهور و شرکت در اجتماعات مردمی، بخشی از خدمات دولت و پروژه هایی که دولت برای حل مسائل مردم در بخش‌های مختلف این استان در نظر گرفته شده را امروز افتتاح کنند.

حتما ببینید

مکران تا هامون؛ تحقق وعده وحدت و عدالت/خاطره پزشکیان از طراحی بیمارستان به سبک ماساچوست

مکران تا هامون؛ تحقق وعده وحدت و عدالت/خاطره پزشکیان از طراحی بیمارستان به سبک ماساچوست

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، در سفر دوم دولت چهاردهم به استان سیستان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *