ابوالحسن صفدری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا اظهارکرد: ۲ کودک زاهدانی در کاری فرهنگی با حضور در سازمان انتقال خون سیستان و بلوچستان ۲ کتاب با عنوان “ساسان و قطره خون” و “هاینه و گلبولهای بدن” تالیف کردند.
وی با اشاره به اینکه رضوانه و محمد مهدی ۲ کودک زاهدانی هستند که این کتابها را تالیف کردند تصریح کرد: به گفته این ۲ کودک ایده این کار پس از اینکه همراه پدرشان برای اهدای خون به سازمان آمدند و این مکان را خلوت دیدند به ذهنشان رسیده است.
مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان عنوان کرد: خوشبختانه خللی در زمینه خون برای افراد مورد نیاز وجود ندارد و نیازها تامین میشود اما نیاز است در زمینه اهدای خون فرهنگ سازی شود تا خون مورد نیاز بیماران استان در همینجا تامین شود.
وی خاطرنشان کرد: آمار مصرف خون سیستان و بلوچستان در سال گذشته ۱۵۰ هزار واحد بوده که تنها ۵۵ هزار واحد در استان تهیه شده و بیش از ۷۰ درصد آن از استانهای معین به استان رسیده است.
صفدری ادامه داد: این استان با جمعیت تقریبی سه میلیون نفری می تواند خون مورد نیاز بیماران تالاسمی و سایر گروههای هدف را تامین کند تا هیچ بیماری در این استان منتظر اهدای خون از سایر استانها نباشد.
در فصل سرما «اهدای خون» را فراموش نکنید
وی با بیان اینکه معمولا در فصل زمستان نسبت به سایر فصلها با کاهش اهدای خون مواجه هستیم بیان کرد: خون دهی باید در تمام فصول سال صورت گیرد تا مراکز درمانی و بیمارستانی سیستان و بلوچستان دچار مشکل نشوند.
مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان نیاز به خون و فرآورده های خونی را یک نیاز همیشگی بیان کرد و افزود: بیماران و مصرف کنندگان دائمی خون همواره به خون سالم و کافی نیازمند هستند به همین دلیل مردم میتوانند انتقال خون را برای مهیا کردن این ماده حیاتی یاری کنند.
وی گفت: سیستان و بلوچستان جز استانهای پرمصرف خون در کشور است که مسوولان آمار بالای بیماران تلاسمی، تصادفات، بیماران هموفیلی را عوامل اصلی آن میدانند و با توجه به اینکه دسترسی مردم در ۲۰ نقطه جمعیتی استان به پایگاههای انتقال خون سخت است انتظار داریم خیران برای خرید اتوبوس انتقال خون را همراهی کنند.