به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، حسین خانی امروز -سهشنبه- در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مهلت اولیه فرستادن آثار اهالی رسانه به دبیرخانه این رویداد ۲۵ آبان در نظر گرفته شده بود و با توجه به درخواست برخی از فعالان رسانهای استان، این مهلت تا پنجم آذر تمدید شد.
وی با بیان اینکه فرصت شرکت در این جشنواره رسانهای دیگر تمدید نخواهد شد، افزود: با توجه به اینکه طبق برنامه زمانبندی قرار است دی امسال مراسم اختتامیه این رویداد رسانهای را برگزار کنیم و داوری آثار باید تا پیش از زمان برگزاری اختتامیه آغاز شود، مهلت شرکت در جشنواره دیگر تمدید نمیشود.
دبیر ششمین جشنواره رسانهای ابوذر مازندران خاطرنشان کرد: اهالی رسانه مازندران میتوانند آثاری را که در بازه زمانی ۱۵ دی ۱۴۰۲ تا پنجم آذر امسال در رسانههای استان منتشر شدهاند برای شرکت در جشنواره با مشخص کردن بخش و موضوع مد نظر و ارائه مشخصات خود از شماره ۰۹۳۰۴۰۵۵۸۰۵ در پیامرسانهای ایتا و روبیکا به دبیرخانه جشنواره بفرستند.
خانی گفت: آثار فعالان رسانهای استان در ۱۰ قالب گزارش، مصاحبه، یادداشت و سرمقاله، تیتر، عکس، اینفوگرافی، موشنگرافی، کلیپ و گزارش ویدئویی، مستند و پادکست برای شرکت در این جشنواره پذیرفته میشود.
به گفته وی هر خبرنگار مجاز است که در ۲ بخش و در هر بخش نیز ۴ اثر را به دبیرخانه این جشنواره رسانهای بفرستد و آثار بیش از این تعداد در فرآیند پالایش اولیه آثار به انتخاب دبیرخانه حذف خواهد شد.
خانی افزود: اهالی رسانه میتوانند علاوه بر ۲ بخش جشنواره، در بخش ویژه نیز که امسال به دومین کنگره سرداران و ۱۴ هزار و ۵۰۰ شهید سرافراز مازندران اختصاص یافته است، چهار اثر به دبیرخانه بفرستند. یعنی هر خبرنگار در مجموع امکان فرستادن ۱۲ اثر در ۲ بخش اصلی و یک بخش ویژه جشنواره را دارد.
دبیر ششمین جشنواره رسانهای ابوذر مازندران تصریح کرد: شرکتکنندگان میتوانند با مطالعه آثار برتر در ارتباط با شکل و شیوه نوشتار آثار برتر، برای ارتقاء سطح کیفی مطالب خود بهرهگیری کنند.
وی درباره محورهای موضوعی این رویداد نیز گفت: ۱۰ موضوع «جهش تولید با مشارکت مردم» (شعار سال)، «جهاد تبیین»، «پیوند رسانه و صنعت»، «مقابله با آسیبهای اجتماعی»، «دستاوردهای انقلاب اسلامی»، «بسیج و حوزههای اقدام»، «مطالبهگری و حل مسئله»، «مکتب شهید سلیمانی»، «امید و نشاط آفرینی»، «خانواده، جامعه و فرزندآوری»، «سبک زندگی ایرانی-اسلامی»، «کشاورزی»، «منابعطبیعی و محیط زیست» و «مازندرانشناسی» محورهای اصلی این رویداد رسانهای هستند.
این فعال رسانهای استان کیفیسازی محتوای تولیدی رسانهها را هدف اصلی جشنواره ابوذر بیان کرد و گفت: به دلیل اهمیت داوری آثار و بالابردن کیفیت جشنواره، درصدد هستیم مانند جشنواره قبلی با همکاری دفتر مطالعات و برنامهریزی رسانههای وزارت فرهنگ داوری آثار را به داوران خبره و توانمند ملی بسپریم.
خانی از برنامهریزی برای انجام داوری ۲ مرحلهای آثار این دوره از جشنواره رسانهای ابوذر مازندران خبر داد و گفت: با توجه به اهمیت موضوع داوری آثار و بالابردن کیفیت جشنواره، به دنبال آن هستیم که در جشنواره ششم داوریها در ۲ مرحله استانی و کشوری انجام شود. از آنجا که داوران مرحله استانی از میان خبرگان رسانه مازندران انتخاب شدهاند و نسبت به موضوعات استان اشراف کامل دارند، اعلام نظر درباره کیفیت و محتوای آثار ارسالی خبرنگاران با دقت نظر بیشتری صورت میگیرد.
وی افزود: در این ساختار، ارزیابی آثار ارسالی به دبیرخانه ابتدا از سوی داوران استانی انجام میشود و آثار منتخب برای داوری نهایی در اختیار داوران ملی قرار میگیرد.
دبیر ششمین جشنواره رسانهای ابوذر مازندران با اشاره به انتشار کتاب آثار برگزیده جشنواره در سه دوره اخیر این رویداد خاطرنشان کرد: انتشار کتاب جشنوارههای سوم، چهارم و پنجم رضایت اهالی رسانه را در پی داشت و سند ماندگاری در عرصه خبر باقی ماند. امسال نیز در نظر داریم همچون جشنواره قبلی، کتاب جشنواره همزمان با اختتامیه منتشر و توزیع شود.
خانی با تاکید بر اینکه برای دبیرخانه کیفیت آثار ارجح بر کمیت است، از خبرنگاران خواست با تولیدات ارزشمند در مسیر پویایی جشنواره گام بردارند تا در نهایت از میان برگزیدگان این رویداد، آثار ارزندهای برای اختتامیه جشنواره کشوری ابوذر فرستاده شود.
وی به کسب سه رتبه خبرنگاران مازندرانی در جشنواره سال گذشته ابوذر کشور، افزود: مانند ادوار گذشته برترین آثار جشنواره استانی ابوذر به جشنواره کشوری معرفی میشوند تا در بُعد ملی مورد ارزیابی قرار گیرند.