به گزارش آباجان به نقل از ایرنا ، دختران موسسه ملائک اعلام کردند: بچه های بی پناه لبنان و غزه مقابل حملات وحشیانه رژیم کودکم کش اسرائیل تحمل و مقاومت کنید. عشق و شادی ، جشن و پیروزی و سرافرازی را همچون گذشته با خود داشته باشید، بدون شک فرشتگان و ملائک خدا خبر پیروزی نهایی را برایتان می آورند.
موسسه خیریه ملائک که عهده دار سرپرستی دختران بی سرپرست است ضمن محکومیت اقدامات جنایتکارانه رژیم کودک کش اسرائیل،از مجامع بین المللی خواست تا در قبال کشتار بی رحمانه و نسل کشی امروز صهیونیستها در سرزمین فلسطین و لبنان از کودکان و مظلومان برابر این حملات ددمنشانه حمایت کنند.
این موسسه تصریح کرد : ای دوستان کوچک ماسلام،ای دختران سرزمین زیتون سلام، ای دختران آبرو و شرف امت اسلامی سلام ،ای دختران به خون آغشته از سوی تمدن زر و زور و فساد صهیونیستی سلام، چرا دوباره صدای آتش و آوار می آید از منزل شما؛چرا به جای آب و شیر مادر بمب و گلوله به شما تعارف می کنند.
دوستان من دختران غزه ،دختران لبنان، سلام ، درست است از شما دور هستیم ولی این روزها به یاد شما هستیم،چرا در شهر کوچک شما قتلگاه پسران و دختران به زیر آوار رفته می بینیم. ای دوستان کوچک عزیزمان، ما که به جز دعا و رهایی شما از دست اسرائیلی های غاصب کاری از دست مان برنمی آید. خدایا غزه لبنان و کودکانش در زیر بمب های شمرهای زمانه هستند مددی کن ، امروز کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا را در نمایشگرها مشاهده می کنیم .
مرکز نگهداری کودکان بدسرپرست و بیسرپرست ملائک قیطریه که در سال ۱۳۸۸ توسط اکبر کریمی تاسیس شد، امروز دارای ۲۱ دختر است که زیر بالهای آزادگان و سایه خیران درس میخوانند و فن و هنر یاد میگیرند و آماده حضور در جامعه و استقلال میشوند.
اکبر کریمی (مدیرعامل ملائک) و همسرش، ۱۴ سال از زندگی مشترکشان می گذشت و خبری از هیاهوی کودک در خانه ساکتشان نبود. مرد خواستار فرزندی بود که می توانست سرپرستی آن را از بهزیستی بگیرد و زن مخالف بود.
مرد نذر کرد که خدا به او فرزندی دهد تا به شکرانه آن سرپرستی دختران بی سرپرست را بر عهده بگیرد. روزها گذشت و بالاخره انتظار بر سر آمد و نذرش ادا شد.
وقتی خبر بارداری همسرش را شنید، به شوق پدر شدنش کفشهای آهنین بر پا کرد و به دنبال مجوز رفت تا از بهزیستی موسسه “دختران بیسرپرست ملائک” را بگیرد که سرانجام سال ۱۳۸۹ هنگامی که دخترش «ریحانه» یک ساله بود موسسه را راهاندازی کرد و کار را با پذیرش ۱۵ دختر بی سرپرست شروع کرد.
اکنون علاوه بر «ریحانه و شکرانه» دختران بسیاری او را «بابا» صدا میزنند.