عبدالحسین خلعتی در گفتوگو با خبرنگار آباجان به نقل از تسنیم در بوشهرطرحهای اشتغالزایی روستایی در قالب تعاون روستایی را مورد اشاره قرار داد و اظهار کرد: یکی از مهمترین برنامهها این عرصه بازیافت پسماند است که خیلی هم مورد نیاز استان است.
وی طرحهای بازیافت پسماند در روستاهای استان را در اولویت برنامهها اعلام و تصریح کرد: در این راستا طرح تبدیل پسماند پلاستیکی بخش کشاورزی در استان بوشهر اجرایی شده است.
مدیر تعاون روستایی استان بوشهر با بیان اینکه تبدیل پسماند پلاستیکی بخش کشاورزی این استان با پیشرفت فیزیکی مناسبت در حال اجراست، اضافه کرد: با افتتاح این طرح ضمن تولید سبدهای پلاستیکی و تیپهای نواری، بهرهوری مصرف آب در زراعت افزایش میدهد.
خلعتی خواستار تسریع در أخذ مجوزهای بهرهبرداری و تکمیل زنجیره تولید تا محصول نهایی سبد پلاستیکی و تیپ نواری با رویکرد استفاده در کشت غلات و محصولات استراتژیک مانند گندم و علوفه شد.
مجید شریعتزاده هم ضمن ارائه گزارشی از روند اجرایی و چشمانداز راهاندازی کارخانه گرانول کردن ضایعات پلاستیکی خاطرنشان کرد: بازیافت ضایعات پلاستیکی بخش کشاورزی و شهری به عنوان یک راهکار نوآورانه و پایدار، بیش از پیش اهمیت یافته است.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی تولید استان بوشهر بیان کرد: با این فعالیت علاوه بر کاهش آلودگی محیط زیست از این پسماندها محصولات جدید قابل استفاده در بخش کشاورزی مانند سبدهای پلاستیکی و تیپهای نواری با رویکرد افزایش بهرهوری مصرف آب در زراعت تولید خواهد شد.
وی با بیان اینکه بازیافت پلاستیک هزینههای تولید محصولات جدید را کاهش میدهد گفت: مواد اولیه بازیافتی معمولاً ارزانتر و میتواند بهصورت مستقیم و غیرمستقیم فرصتهای شغلی جدید ایجاد کند.
شریعتزاده افزود: از جمله جمعآوری و تفکیک ضایعات تا فرآوری و تولید محصولات جدید، همچنین مواد بازیافتی میتواند به حمایت از اقتصاد محلی و کاهش وابستگی به واردات مواد اولیه کمک کند.
انتهای پیام/۱۹۰