استحصال ۲۲ هزار و ۳۳۴ تن گوشت در کشتارگاه‌‌های استان مرکزی

استحصال ۲۲ هزار و ۳۳۴ تن گوشت در کشتارگاه‌‌های استان مرکزی

– اخبار استانها –

 محمد رضایی در  گفت‌وگو با خبرنگار آباجان به نقل از تسنیم در اراک، با اشاره به بازرسی از کشتارگاه‌های استان مرکزی، اظهار داشت:  ۱۹ هزار و ۷۳۲ تن گوشت سفید از ابتدای سال در کشتارگاه‌های طیور سراسر استان استحصال شده که این مقدار از کشتار ۸ میلیون و ۷۵۷ هزار و ۳۱۲ قطعه طیور بدست آمده است. همچنین ۲ هزار ۶۲ تن گوشت قرمز در استان استحصال شده است که این مقدار در جریان کشتار ۴۴ هزار و ۹۱۳ راس دام  استحصال شده است. 

رضایی ادامه داد: در بازرسی‌های ناظرین بهداشتی مستقر در کشتارگاه های استان ۸۵ هزار ۷۶۰ قطعه طیور و  ۱۶۴ لاشه دام به دلیل وجود برخی بیماری‌ها و شرایط فیزیکی نامناسب ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شده است. همچنین ۲۶ هزار ۱۱۳ مورد بازدید در این مدت در راستای نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده‌های دامی از سوی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از مراکز تحت نظارت در سال جدید انجام شد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد:  بازدیدها منجر به ضبط ۲۱ هزار ۱۳۹کیلوگرم فرآورده غیر بهداشتی و خروج این محصولات از چرخه مصرف انسانی شده است و می‌توان گفت این مقدار ضبطی نسبت به مدت مشابه سال قبل به بیش از دو برابر افزایش داشته است. ۴۶۶ مورد نمونه‌برداری در این بازدیدها از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی این استان انجام گرفته و ۱۱۱ واحد هم پس از احراز تخلفات صورت گرفته به مراجع قضایی معرفی شد.

رضایی به شهروندان توصیه کرد: در موقع خرید فرآورده‌های خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت کافی داشته باشند و هر گونه تخلف بهداشتی در تولید و عرضه فرآورده های خام دامی را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان مربوطه اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام/۷۱۱/

Check Also

شناسایی روزانه ماینرها در دستور کار توزیع برق استان مرکزی

شناسایی روزانه ماینرها در دستور کار توزیع برق استان مرکزی

– اخبار استانها – محمود محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار آباجان به نقل از تسنیم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *