افزایش ماندگاری و انبارمانی خشکبار با فناوری پلاسما

افزایش ماندگاری و انبارمانی خشکبار با فناوری پلاسما

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم از کرمان، غلامرضا نوری قزلجه در آیین بهره‌برداری از نخستین کارخانه آلودگی‌زدایی و فرآوری خشکبار بر مبنای استفاده از فناوری پلاسما که صبح امروز در رفسنجان افتتاح شد، اظهار کرد: ملت ایران برای دانش هسته‌ای شهدای زیادی را تقدیم کرده است و خوشحالیم آثار آن یعنی استفاده صلح‌آمیز فناوری هسته‌ای که توصیه رهبرانقلاب نیز هست، نمود عینی پیدا کرده است.

وی پسته را یک محصول استراتژیک برای کشور دانست و گفت: براساس آمار رسمی، محصولات کشاورزی کشور ما جزو سالم‌ترین محصولات دنیا محسوب می‌شوند.

وی گفت: یکی از برنامه‌های ما اصلاح باغات است. محدودیت آب یکی از مشکلات در حوزه کشاورزی محسوب می‌شود اما جزو وظایف فنی ما است که این مساله را مدیریت و رفع کنیم و اکنون در حال پیگیری برای مصرف بهینه آب هستیم.

این عضو کابینه دولت چهاردهم تاکید کرد: در این راستا باید از مهندس اسلامی و همکاران ایشان در صنعت هسته‌ای تشکر کنیم؛ به حتم افتتاح این مرکز در رفسنجان اثر خود را به‌ویژه در صنعت کشاورزی کشور نشان خواهد داد.

نوری قزلچه افزود: این واحد با آلودگی‌زدایی و فرآوری خشکبار به ماندگاری و افزایش انبارمانی محصولات منجر خواهد شد.

وی در پایان گفت: این یک مسیر اقتصادی مناسب برای تولیدکنندگان، باغداران و صادرکنندگان برای ارسال محصولات به دوردست خواهد بود و از سوی دیگر در بازارهای داخلی هم شاهد ورود محصولات با کیفیت خواهیم بود.

انتهای پیام/

Check Also

افزایش ماندگاری و انبارمانی خشکبار با فناوری پلاسما

افزایش ماندگاری و انبارمانی خشکبار با فناوری پلاسما

– اخبار استانها – به گزارش خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم از کرمان، غلامرضا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *