به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، مهدی زندیهوکیلی روز شنبه در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان مرکزی در سالن غدیر استانداری این استان در اراک، افزود: سرشماری عمومی کشاورزی با دستور رئیس جمهوری از ۱۲ آبانماه جاری آغاز و از اهمیت ویژه برخوردار است.
وی بیان کرد: در راستای اجرای این طرح در استان مرکزی، مشکلاتی در خصوص بهرهبرداران غایب وجود دارد که نیاز است فرمانداران، دهیاران و بخشداران را مکلف به ارتباط ماموران سرشماری با بهرهبرداران حوزه کشاورزی کنند.
استاندار مرکزی اضافه کرد: توسعه استان با استفاده از همه ظرفیتها بویژه ظرفیت بخش دانشگاهی، با جدیت دنبال میشود.
زندیهوکیلی عنوان کرد: این دوره از مدیریت استان مرکزی، به سمت بحثهای توسعهای و اقتصادی است.
وی گفت: شورای برنامهریزی و توسعه از نظر اینجانب، مهمترین شورا است که حضور و مشارکت مدیران در آن و کارگروههای مرتبط، ضروری است.
استاندار مرکزی افزود: روسای دستگاههای اجرایی این استان باید در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه حضور داشته باشند، نظر دهند و مشارکت کنند.
زندیهوکیلی بیان کرد: شورای برنامهریزی و توسعه استان مرکزی چند جلسه عقب است و باید نشستهای فوقالعاده برگزار شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی هم در این نشست گفت: سرشماری عمومی کشاورزی این استان از ۱۲ آبانماه جاری همزمان با سراسر کشور آغاز و به مدت ۴۵ روز ادامه دارد.
نوربخش عسکری افزود: این سرشماری به صورت برخط و با استفاده از تبلت انجام میشود و تاکنون همکاری خوبی از سوی فرمانداران و دستگاههای مربوطه صورت گرفته است.
وی بیان کرد: در هر شهرستان یک ساختار تعریف شده و یکی از مشکلات مهم پیش روی طرح، حضور نداشتن بهرهبرداران در زمان مراجعه است که نیاز است دهیاران در شناسایی و ارتباط دادن ماموران سرشماری با این قشر تلاش مضاعفی به کار گیرند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی ادامه داد: ۱۵۳ عوامل اجرایی در اجرای این طرح در استان همکاری دارند که ۹۳ نفر از آنها مامور حضوری، هفتنفر مامور تلفنی، ۲۵ نفر کارشناس مسئول، ۱۲ نفر معاون فنی و بقیه کارشناس خبره است.
عسکری اظهار کرد: برآورد شده ۸۹ هزار بهرهبردار کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که باید در این طرح سرشماری شوند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی هم در ادامه این نشست گفت: ۶ شرکت صنعتی این استان در راستای ایفای مسئولیتهای اجتماعی خود واریز وجه به حساب این ادارهکل داشتهاند.
یوسف یوسفی افزود: در این راستا خرید یک ایستگاه سنجش آلودگی هوا و نصب در شهرک صنعتی ایبک آباد، اجرای پروژه هوشمندسازی و پایش و تجهیز پاسگاههای محیطبانی منطقه حفاظت شده هفتاد قله، خرید یک دستگاه تانکر ۱۰ چرخ آبرسان در راستای تقویت پایش و جلوگیری خروج شکار از منطقه حفاظت شده هفتاد قله، اجرای پویش ملی مسیر «سبز ایران پاک» و تهیه، تولید و پخش برنامههای تلویزیونی، پیشنهاد شده است.
رئیس دانشگاه اراک نیز در این نشست گفت: هفته پژوهش و فناوری استان مرکزی از ۱۰ تا ۲۲ آذرماه، برگزار میشود.
مجتبی ذوالفقاری افزود: استفاده از ظرفیت این هفته جهت اصلاح نگاه مدیران به پژوهش و فناوری امری ضروری است.
وی بیان کرد: باید مدیران اجرایی برای کسب موفقیتهای بزرگ در مسیر پژوهش با جدیت وارد شوند.
رئیس دانشگاه اراک ادامه داد: برنامههای ویژهای در هفته پژوهش و فناوری استان مرکزی در نظر گرفته شده است.
از ابتدای امسال تاکنون ۶ نشست شورای برنامهریزی و توسعه در استان مرکزی برگزار شده است که در نشست امروز (شنبه) طرح الحاق ۶۷ هکتاری شهر نراق در راستای طرح جهش اقدام ملی مسکن، طرح جامع شهرهای رازقان و نیمور، طرح کشش سرد و پوشش دهی فلزات و انواع پیچ و مهره فولادی توسط شرکت گسترش و نوآوری صنایع ایرانیان، مصوبه کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیط زیست بررسی و به تصویب رسید.