جراحی تمامی ورزشکاران آسیب دیده در داخل کشور انجام می شود

جراحی تمامی ورزشکاران آسیب دیده در داخل کشور انجام می شود

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، غلامرضا نوروزی عصر چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا در رشت اظهار کرد: مهمترین هدف فدراسیون پزشکی ورزشی، رضایتمندی ورزشکاران است که در این راستا تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست و خوشبختانه هم اینک نیز نیاز نیست که ورزشکاران برای مداوا و جراحی، به خارج از کشور اعزام شوند.

وی که برای حضور در مجمع سالانه هیات پزشکی ورزشی گیلان به رشت سفر کرد، افزود: ما در مقوله‌های پیشگیری از آسیب دیدگی و همچنین مداوای ورزشکاران آسیب دیده فعالیت می‌کنیم که در بخش پیشگیری، با برپایی کلاس‌های آموزشی، شاهد کاهش تعداد ورزشکاران آسیب دیده باشیم و اگر ورزشکاری هم دچار آسیب دیدگی شد، بهترین خدمات به آن ورزشکار ارائه شود.

وی ادامه داد: هم اینک ورزشکاران با داشتن کارت بیمه ورزشی که ۹۵۰ هزار ریال هزینه دارد، تا سقف یک میلیارد ریال می‌توانند از خدمات پزشکی ورزشی بهره ببرند و این در حالی است که این میزان برای ورزشکاران المپیکی و قهرمانی جهان، سقف ندارد و تمامی هزینه های مربوط به جراحی و درمان پرداخت می شود.

رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی اضافه کرد: یکی دیگر از دغدغه‌های این فدراسیون افزودن به تعداد ورزشکاران سازمان یافته است که هم اینک حدود سه میلیون ورزشکار به صورت سازمان یافته در کشور فعالیت دارند و پیش بینی ما این است که این میزان تا پایان سال به نزدیک پنج میلیون ورزشکار افزایش یابد.

نوروزی به الکترونیکی شدن کارتهای بیمه ورزشی نیز اشاره و بیان کرد: یکی از اقدامات مفید فدراسیون، الکترونیکی کردن کارتهای بیمه ورزشی بود که خوشبختانه این کار انجام شده و هم اینک دیگر مشکلی برای چاپ و صدور کارتهای بیمه ورزشی در استانها وجود ندارد.

داشتن محیط پاک ورزشی از اولویتهای فدراسیون پزشکی ورزشی

رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی به مقوله مبارزه با دوپینگ نیز اشاره و خاطرنشان کرد: یکی از اهداف اصلی این فدراسیون داشتن محیط پاک در ورزش کشور است که این امر مورد تاکید وزیر ورزش نیز می باشد.

وی در ادامه گفت: به همین دلیل تمامی تلاش خود را خواهیم کرد تا با همکاری و تعامل با سایر ارگانهای مربوطه، بتوانیم محیط پاک ورزشی را در جامعه بیش از پیش گسترش دهیم که در این راستا اقدامات موثری انجام شده و به همین دلیل روند استفاده از مواد نیروزای غیرمجاز در کشور نزولی است.

نوروزی اظهار کرد: یکی از اقدامات ما در کاهش استفاده از دوپینگ در ورزش کشور، بالابردن آگاهی ورزشکاران نسبت به مواد ممنوعه است که در این راستا کلاسهای آموزشی مناسبی برپا شد و عملکرد موثر دیگر، افزایش نمونه گیری از ورزشکاران در رشته های مختلف است که به طور حتم با نمونه گیری بیشتر و کنترل ورزشکاران، استفاده از مواد غیرمجاز در ورزش کاهش خواهد یافت.

رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی به فعالیت هیات گیلان نیز اشاره و بیان کرد: خوشبختانه فعالیت هیات پزشکی ورزشی در گیلان طی چند سال اخیر بسیار مناسب است و این استان رتبه سوم را در کشور کسب کرده است.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، در مجمع سالانه هیات پزشکی ورزشی گیلان، جهانبش آرمان مدیرکل اداره ورزش و جوانان این استان، دکتر علی افتخاری مشاور کمیته ملی المپیک و عضو فدراسیون جهانی کشتی، محمد صادقی رئیس هیات پزشکی ورزشی گیلان و اعضای مجمع عمومی این هیات حضور داشتند.

حتما ببینید

بیش از ۴۱ هزار میلیارد ریال وام ازدواج در گیلان پرداخت شد

بیش از ۴۱ هزار میلیارد ریال وام ازدواج در گیلان پرداخت شد

فیروز عزت دوست روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *