تجاری‌سازی؛ فرصت مغتنم ملایر در نمایشگاه صنایع دستی

تجاری‌سازی؛ فرصت مغتنم ملایر در نمایشگاه صنایع دستی

«ابراهیم جلیلی» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا اظهار کرد: جذب سرمایه‌گذاری از طریق مشارکت فعال بخش‌های اقتصادی در نمایشگاه‌ها یکی از دستاوردهای مهم حضور هنرمندان ملایری در نمایشگاه ملی صنایع دستی است که امیدواریم در این زمینه توافقاتی حاصل شود.

وی افزود: تمام تلاش ما برقراری ارتباط بین تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان محصولات صنایع دستی و شناخت بازارهای مناسب برای تولیدات هنر دست این شهرستان است که می‌تواند دستاورد خوب سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی باشد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ملایر بیان کرد: هنرمندان صنایع دستی این شهرستان همانند سال‌های گذشته حضوری فعال در نمایشگاه ملی صنایع دستی تهران دارند و هر روز میزبان شمار زیادی از بازدیدکنندگان و علاقه‌مندان به صنایع دستی هستند.

جلیلی ادامه داد: امروز غرفه صنایع دستی ملایر میزبان «سیدرضا صالحی امیری» وزیر میراث فرهنگی بود که از دست‌آفرینه‌های هنرمندان این شهرستان در زمینه منبت، پیکرتراشی، قلم‌زنی و منبت مبلمان بازدید کرد.

وی گفت: شهرستان ملایر در ۶ رشته هنری منبت، منبت مبلمان، پیکر تراشی، مرواربافی، قلم زنی روی مس، ساخت سازهای سنتی همچون تار و قالی دستباف با حضور ۱۲ هنرمند برجسته در نمایشگاه ملی صنایع دستی تهران حضور دارد.

تجاری‌سازی؛ فرصت مغتنم ملایر در نمایشگاه صنایع دستی

حضور ۱۲ هنرمند برجسته صنایع دستی ملایر در نمایشگاه تهران

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر یادآور شد: به همت میراث فرهنگی استان و شهرستان و شهرداری ملایر فضایی در حدود ۲۴۰ مترمربع در سالن شماره هشت در اختیار اداره کل قرار داده شد که با مساعدت و کمک مالی شهرداری ملایر، حضور هنرمندان این شهرستان پررنگ است.

جلیلی با بیان اینکه نمایشگاه‌ها مزیت‌های متعددی برای رونق کسب و کارها و نقش پررنگی در جذب مشتری‌های بالقوه دارد، بیان کرد: برپایی اینگونه نمایشگاه‌ها موجب آگاه‌سازی مردم از انواع کسب و کار، ایجاد اعتبار، برقراری ارتباط و شبکه‌سازی، جذب مشتریان جدید و بازارهای تازه می‌شود.

وی معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های بالقوه هنر صنایع دستی در توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایران، فراهم کردن زمینه آشنایی عموم جامعه با انواع محصولات صنایع دستی استان‌های مختلف، تبادل اطلاعات فنی و بازرگانی به منظور توسعه مبادلات اقتصادی، مقایسه مصنوعات با فرآورده‌های مشابه به منظور ارتقاء کیفی و ایجاد رقابت سالم را از جمله اهداف نمایشگاه صنایع دستی برشمرد.

۱۵.۵ درصد از اشتغال ملایر مربوط به صنایع دستی است

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر با اشاره به جایگاه صنایع دستی این شهرستان در استان و کشور، گفت: در حال حاضر بیش از ۲۵ درصد هنرمندان صنایع دستی استان همدان در ۲۰ رشته صنایع دستی در ملایر مشغول به فعالیت هستند.

جلیلی با اشاره به اینکه صنایع دستی ۱۵.۵ درصد از اشتغال شهرستان ملایر را به خود اختصاص داده است، یادآور شد: در حال حاضر حدود پنج هزار و ۳۰۰ کارگاه کوچک و متوسط صنایع دستی در این شهرستان فعال است.

وی بیان کرد: بیش از ۱۰ هزار هنرمند به طور مستقیم و بیش از ۳۰ هزار نفر به صورت غیرمستقیم در حوزه مبل و منبت فعالیت دارند و این هنرصنعت حدود ۱۳ درصد از اشتغال شهرستان ملایر را به خود اختصاص داده است.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا؛ سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی تهران از تاریخ ۲۳ تا ۲۶ آبان ۱۴۰۳ در نمایشگاه بین‌المللی تهران دایر است و بازدید برای عموم مردم از ۹ صبح تا ۱۹ عصر آزاد است.

Check Also

پروانه تاسیس هفت گلخانه در شهرستان بهار صادر شد

پروانه تاسیس هفت گلخانه در شهرستان بهار صادر شد

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، مجتبی فیض اللهی روز پنجشنبه در جلسه بررسی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *