به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، طبق اصل ۶۲ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، مجلس شورای اسلامی از نمایندگان ملت که به طور مستقیم انتخاب میشوند، تشکیل شده است. نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، در کنار قانونگذاری، کار نظارت بر عملکرد دولتها و در صورت نیاز، الزام مسئولان دولتی به پاسخگویی را بهعنوان یکی از اصلیترین وظایف نمایندگی خود در دستور کار دارند.
تشکیل کمیسیونهای تخصصی در مجلس شورای اسلامی بهمنظور نظارت تخصصیتر به بخشهای مختلف اجرایی در کشور هدفگذاری شده و امروز در بخش انرژی، کمیسیون تخصصی انرژی در مجلس وجود دارد که بهنظر میرسد این کمیسیون در مجلس دوازدهم از کارآیی موثری برخوردار نیست.
بعد از شهادت آیتالله رئیسی، درحالی که تأکید بر ادامه مسیر خدمات رسانی به مردم و انجام تعهدات و وظایف دولت در حوزههای مختلف بود، در حوزه انرژی کمکاریهای عجیبی صورت گرفت که امروز آثار آن در قطعیهای برق خانگی دیده میشود.
اعضای کمیسیون انرژی مجلس باید امروز پاسخگو باشند که چرا روند تخصیص سوخت مایع به نیروگاهها و روند انجام تعمیرات اساسی پالایشگاههای گازی در تابستان از نگاه آنها دور مانده، چهاقداماتی در زمینه نظارت بر عملکرد مسئولان وقت دولت سیزدهم و مسئولان فعلی دولت چهاردهم در فاصله زمانی تیرماه تا آبانماه انجام دادهاند؟
اکنون که مسئولان دولت چهاردهم اعمال خاموشیهای خانگی را در دستور کار قرار دارند، تصمیم عجیبی که میتوانست با تدبیر مسئولان گرفته نشود و راهکارهای جایگزین برای آن وجود داشت، اعضای کمیسیون انرژی مجلس دقیقا کجایند؟ و چه اقدامی در دست دارند؟ آیا سوال از وزرای نفت و نیرو کلید خورده؟ آیا تحقیق و تفحص از کمکاریهای مسئولان وزارت نفت قرار است انجام شود؟ آیا از دولت فعلی پاسخی در خصوص زمان پایان خاموشی های خانگی دریافت کردهاند؟ و دهها سوال دیگری که میتوان از نمایندگان مردم در کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی پرسید، اما اعضای این کمیسیون اغلب در دسترس رسانهها نیستند.
سخنگوی این کمیسیون، دهها تماس خبرنگاران را بیپاسخ میگذارد و بهنظر میرسد راهی برای دریافت پاسخ این سوال که “دقیقا کمیسیون انرژی مجلس کجاست؟” وجود ندارد.
انتهای پیام/