هشدار سازمان ملل به کاهش چشمگیر ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه

هشدار سازمان ملل به کاهش چشمگیر ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از خبرگزاری فرانسه، این هشدار سازمان ملل متحد در حالی صادر شد که رژیم صهیونیستی ادعا کرد که در آستانه ضرب الاجل تعیین شده توسط آمریکا برای بهبود شرایط بشردوستانه در غزه جنگ‌زده، یک گذرگاه برای ارسال کمک‌ها به نوار غزه باز می‌کند.

آمریکا در ۱۳ اکتبر (۲۲ مهر) به رژیم اسرائیل مهلت داد تا امکان افزایش انتقال کمک‌های بشردوستانه به غزه را فراهم کند. این مهلت امروز سه‌شنبه یا چهارشنبه (فردا) به پایان می‌رسد، اما معلوم نیست واشنگتن به دلیل خودداری تل آویو از عمل به این خواسته، چه اقدامی بکار خواهد بست.

لوئیز واتریج افسر ارشد اورژانس آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در پاسخ به این سوال که آیا نشانه‌هایی مبنی بر بهبود وضعیت قبل از ضرب الاجل روز چهارشنبه وجود دارد یا خیر، تاکید کرد که میزان «ورود کمک‌ها به نوار غزه در کمترین سطح خود در چند ماه گذشته قرار دارد».

وی در گفت‌وگو با رسانه‌های ژنو به صورت تماس تصویری از غزه گفت که میانگین کمک‌های ورودی «در ماه اکتبر (مهر/آبان) روزانه ۳۷ کامیون به کل نوار غزه برای جمعیت ۲.۲ میلیون نفری است».

واتریج هشدار داد: «کودکان جان خود را از دست می‌دهند. مردم هر روز از بین می‌روند. مردم اینجا به همه چیز نیاز دارند».

در حالی که وضعیت در شمال غزه در بدترین حالت خود قرار دارد، واتریج گفت که درخواست‌های سازمان ملل برای دسترسی به این منطقه به طور مداوم رد شده است.

وی افزود: «بیمارستان‌ها بمباران شده‌اند، پزشکان به ما اطلاع می‌دهند که ذخایر خون آنها تمام شده است، دارو تمام شده است.».

کمیته‌ای متشکل از کارشناسان امنیت غذایی جهان به تازگی درباره «احتمال قوی» بروز قریب الوقوع قحطی در شمال غزه، همزمان با ادامه محاصره این منطقه توسط رژیم صهیونیستی هشدار دادند.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، دفتر کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد اخیرا اعلام کرد که حمله یک ماهه اسرائیل به شمال غزه مانع از ارسال کالاهای ضروری به این منطقه شده و اکنون ۷۵ تا ۹۵ هزار نفر از مردم غزه به کمک امدادی فوری نیاز دارند.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساخت‌های نوار غزه به شدت آسیب دیده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که با گذشت حدود ۱۳ ماه از تجاوز به غزه، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.

حتما ببینید

اندیشکده آمریکایی: اردوغان در سوریه با آتش بازی می‌کند

اندیشکده آمریکایی: اردوغان در سوریه با آتش بازی می‌کند

به گزارش روز دوشنبه آباجان به نقل از ایرنا، «سنان سی‌دی» کارشناس ارشد این اتاق …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *