رفع نقاط حادثه‌خیز در جاده یاسوج - اقلید+ فیلم

رفع نقاط حادثه‌خیز در جاده یاسوج – اقلید+ فیلم

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد روز دوشنبه در حاشیه بازدید از این محور اظهار کرد: به جهت اهمیت و حساسیت این محور علی‌الخصوص در فصل سرما، پروژه مذکور از زمان آغاز عملیات اجرایی بدون وقفه و بدون تعطیلی در حال انجام عملیات است که سعی می‌شود پیش از آغاز بارش برف‌وباران بخشی از این پروژه تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

حمیدرضا پیمانجو عنوان کرد: اصلاح قوس‌های تند، تعریض برخی ابنیه‌های فنی این محور و همچنین احداث یک دستگاه پل در نقطه‌ای حادثه‌خیز و پرتصادف از مهم‌ترین آیتم‌های تعریف شده در این پروژه است؛ با اتمام این پروژه، شاهد مسیری ایمن‌تر و بدون حادثه برای هم استانی‌ها و هم‌وطنان خواهیم بود.

وی تصریح کرد: از مسئولین استانی و کشوری انتظار می‌رود هم‌زمان با این پروژه، پروژه اتصال یاسوج به آزادراه یاسوج – شیراز وارد فاز اجرایی و عملیاتی شود.

پیمانجو اظهار کرد: از جمله نقاطی که تحت عنوان رفع نقاط حادثه‌خیز محور یاسوج – اقلید برطرف خواهد شد، چهار تا پنج قوس در این محور است که باز و خاک‌برداری می‌شود؛ در این قوس‌ها، هفت دستگاه پل و ابنیه فنی تعریض خواهد شد؛ یکی از مهم‌ترین پل‌هایی که تعریض خواهد شد، پل معروف به دو آب مهریان است که در یک قوس بسیار تند و در یک پیچی بوده که حوادث و تصادفات بسیاری در این پل و قوس رخ‌داده بود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم اکنون پروژه احداث پل، تعریض ابنیه موجود و اصلاح قوس پایین‌تر از پل عبدالکرو در محور یاسوج – اقلید با مبلغی بالغ بر ۴۲۰ میلیارد ریال در حال اجرا است.

وی تاکید کرد: در این پروژه چهار دستگاه پل احداث خواهد شد که یک دستگاه پل ۴۰ متری در پروژه تعریف شده است. طول کل مسیر پنج کیلومتر و مدت قرارداد هشت ماه است؛ همچنین حجم خاک‌برداری ۷۵ و حجم خاکریزی ۱۳ هزار مترمکعب است.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، مطالعات احداث جاده یاسوج به اقلید معروف به اتصال مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد به «طریق‌الرضا» به طول نزدیک به ۴۰ کیلومتر به اتمام رسیده است.

شهر یاسوج تا آزاد راه ۴۵ کیلومتر فاصله دارد و بخشی از تردد اصفهان به تهران از طریق مسیر کاکان به اقلید بوده که به دلیل کوهستانی، شیب زیاد و پیچ های خطرناک هر ساله متحمل تصادقات و تلفات زیادی در این مسیر می شود.

از مزیت های اتصال این استان به آزادراه کوتاه شدن مسیر، کاهش تصادفات و ترافیک، متصل شدن به شبکه آزادراهی کشور و ارتباط بیشتر با استان های همجوار است.

حتما ببینید

چالش‌های توسعه اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد؛ از شن وماسه تا زنان کارآفرین

چالش‌های توسعه اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد؛ از شن وماسه تا زنان کارآفرین

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا چالش‌های توسعه اقتصادی در کهگیلویه و بویراحمد، استان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *