به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، محسن قضاتلو روز دوشنبه در حاشیه برگزاری شورای اداری پردیس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این نشست با محوریت بحث جوانی جمعیت با حضور روسای ادارات شهرستان برگزارشد.
وی افزود: اجرای قانون جوانی جمعیت وابلاغ تکالیف ادارات در اجرای این قانون یکی از مصوبات این نشست بود.
فرماندارشهرستان پردیس خاطرنشان کرد: دبیرخانه قانون جوانی جمعیت در شهرستان درفرمانداری وبا حضورامام جمعه شهرستان، فرمانده سپاه، رئیس شبکه بهداشت و درمان و رئیس اداره تبلیغات اسلامی تشکیل شده وبا تکلیف اجرای مصوبات و پیگیری اجرای آنها در ادارات شهرستان فعالیت دارد.
قضاتلو ادامه داد: حل و رصد و رسیدگی به مشکلات مردم در نشست محمد صادق معتمدیان استاندار تهران با فرمانداران مورد تاکید بود و یکی از مصوبات شورای اداری امروز تکریم ارباب رجوع و رسیدگی به مشکلات شهروندان و جلوگیری از نارضایتی آنها بود.
وی تاکید کرد: دبیر خانه تدوین آسیب های اجتماعی و نظام حل مسائل در فرمانداری با حضور دادستان و برخی از دستگاههای مرتبط تشکیل شده است وادارات مکلف به ارائه مشکلات، راهکار برای مشکلات موجود هستند تا با توجه به مسائل و موارد اعلامی اطلس مشکلات شهرستان تدوین شود و ترک فعل مدیران در این موضوع به مراجع قضایی اعلام می شود.
ادارات به رعایت قانون جوانی جمعیت ملزم شوند
امام جمعه پردیس نیز در این نشست گفت: ادارات شهرستان به اجرای مصوبات قانون جوانی جمعیت ملزم شوند، اگر ما با همین رویه پیش برویم صد سال آینده کشوری به نام ایران نخواهیم داشت در حالی که برای حفظ این کشور خونهای زیادی ریخته و زحمات زیادی کشیده شده است.
حجت الاسلام سید حسین حسینی اظهار داشت: ایران تنها کشوری است که طی ۱۰ سال از تعداد ۶ فرزند به سه فرزند تنزل داشته و این در حالی است که قانون جوانی جمعیت توسط مقام رهبری حسنه ماندگار قانون حیات نام گذاری شده است.
وی با اشاره به ضرورت برنامه ریزی برای قانون جوانی جمعیت، خاطرنشان کرد: اعطای تسهیلات، اطلاع رسانی و مطالبه گری، تولید محتوا توسط دستگاهها، برگزاری همایشها و جلسات آگاهی بخشی در شهرستان برای اجرای این قانون راهگشا خواهند بود.
کاهش آمار طلاق راهی برای اجرای قانون جوانی جمعیت است
رئیس دادگستری شهرستان پردیس نیز در این نشست گفت: حیطه اختیار دادگستری پس از تشکیل زندگی و تلاش برای کاهش آمار طلاق است تا بتوانیم قانون جوانی جمعیت را به خوبی اجرا کنیم.
حسن کشاورزی اظهار داشت: در دین مبین اسلامی آموزه های فراوانی برای زندگی اسلامی، ارتباط مناسب زوجین، حفظ زندگی وفرزند آوری ارائه شده است که برخی از موضوعات در جامعه ایرانی- اسلامی ما محقق نشده است و توقع هست که شورای فرهنگ عمومی شهرستان به ریاست امام جمعه نسبت به موضوع طلاق برای دادگستری تدابیری را اتخاذ و اعلام کنند.
وی خاطر نشان کرد: اگر خانواده ها بر اساس آموزه های اسلامی زندگی کنند در طی یک ماه شاهد ۸۰۰ مورد طلاق نخواهیم بود و باید برای کاهش این آمار و اجرای قانون جوانی جمعیت به فکر رویه ای مناسب باشیم.
تدوین اطلس آسیب ها ی اجتماعی شهرستان در حال تدوین است
دادستان شهرستان پردیس نیز در این نشست گفت: تدوین اطلس آسیب های اجتماعی شهرستان در دستور کار قرار گرفته است و در این راستا ادارات و دستگاهها مکلف هستند تا آسیب های اجتماعی در حوزه فعالیت خود را شناسایی و اعلام کنند و در این راستا با ترک فعل روسای ادارات به طور قانونی مقابله خواهد شد.
عنایت الله علیپوربا اشاره به دستگاههایی که موظف به ارسال مشکلات و آسیب ها هستند، خاطرنشان کرد: تا پایان این ماه بخشداری مرکزی پردیس، نهادکتابخانه عمومی، اداره ورزش و جوانان، اداره تعاون، کار، رفاه اجتماعی، آبفا، شهرداری های پردیس و بومهن، اداره برق، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دانشگاه پیام نور، موظف به ارسال گزارش به کارگروه فرهنگی و اجتماعی هستند برای اطلس هستند.
شهرستان پردیس با جمعیتی بیش از ۴۰۰ هزار نفردر شرق پایتخت قرار دارد.