کشور با ۲۰ هزار مگاوات کسری برق مواجه است‌

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم از اراک، نادرقلی ابراهیمی ظهر امروز در جمع نمایندگان واحدهای صنعتی شهرک صنعتی ایبک آباد اظهار داشت: وظیفه نمایندگان استان تسهیل‌گری در سطح کلان است تا مشکلات برطرف شود، اما عمده مشکلات واحدهای صنعتی با همگرایی به نتیجه خواهد رسید.

وی افزود: قطع مازوت‌سوزی نیروگاه شازند به عنوان یکی از مطالبات جدی استان بعد از گذشت دو ماه روز گذشته در کارگروه آلودگی هوا به تصویب رسید که این مهم به جهت همگرایی بین مجمع نمایندگان و مدیران استان و انتقال مسائل به سطح کلان و رئیس جمهور محقق شد.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برای بحث ورودی شهرک صنعتی و زیرگذر باید روز شنبه نشستی با حضور فرماندار و مدیرکل راه و شهرسازی برگزار و تصمیم گیری شود، در این قسمت مسئله معارض وجود دارد و باید تعیین تکلیف شود، در اراضی که در حریم شارعه عمومی، مسیر کانال‌های آبرسانی و خطوط انتقال برق قرار می‌گیرند نیز حاکمیت موظف است حق وحقوق افراد محقق را پرداخت کند.

ابراهیمی در ارتباط با آب مصرفی توسط واحدهای تولیدی در شهرک‌های صنعتی گفت: سیاهه ورودی آب و خروجی فاضلاب‌ها در شرکت شهرک‌ها باید استخراج شود، اینکه واحدها چقدر آب می‌گیرند وبه چه بخش‌هایی آب می‌دهند و هر بخش چقدر خروجی فاضلاب دارند باید مشخص شود.

وی ادامه داد: چرخ تولید باید بچرخد و نباید اجاره دهیم کسب و کارها متوقف شوند و اصل این است که تولید استان پایدار باشد، تامین آب، برق و زیرساخت‌ها به جهت این است که چرخ تولید بچرخد بنابراین اصل کار باید بر تولید، استمرار تولید، استمرار کسب و کار پایه گذاری شود.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در حال حاضر آب و انرژی دو چالش جدی دنیا و ایران است، دیروز در کارگروه کاهش آلودگی هوا مصوب شد که در صورت کمبود برق خاموشی سراسری اعمال شود که این مورد قبل واقع شد، بنابراین باید در مصرف آب و انرژی مدیریت داشته باشیم، در حال حاضر به دنبال روشی برای تولید انرژی‌های پاک هستیم که برای بخش کشاورزی تا حدودی فراهم شده و برای بخش صنعت الزام قانونی است و باید با  روش‌های جدید بخشی از نیاز خود در حوزه انرژی را تامین کنندکه در این راستا تسهیلات مناسب پرداخت می‌شود.

ابراهیمی عنوان کرد: کشور با ۲۰ هزار مگاوات کسری برق مواجه است چراکه تقاضای مصرف زیاد است و این مهم به طور حتم تشدید خواهد شد و تولید پاسخگو نیست بنابراین واحدهای صنعتی باید به فکر تولید برق تجدیدپذیر باشند چراکه چرخ صنعت باید بچرخد و این مهم با تولید برق توسط صنایع محقق خواهد شد.

وی ادامه داد: روزانه هر فرد ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کند در حالی که نُرم دنیا ۱۲۰ لیتر است و دو برابر نُرم دنیا آب مصرف می‌کنیم که ۵ لیتر مربوط به پخت وپز است و مابقی وارد فاضلاب می‌شود بنابراین آب باید با روش‌های مختلف جمع آوری شود و در بخش‌های مختلف غیرشرب و فضای سبز استفاده شود.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: چالش آب بسیار جدی است و باید در حوزه صنعت، شرب و کشاورزی فکری شود، منابع آبی کشور کفاف می‌دهد اما نحوه استفاده از منابع را بلد نیستیم و باید به نحوصحیح استفاده شود.

ابراهیمی با بیان اینکه نظام مسائل عمومی واختصاصی واحدهای شهرک صنعتی اسخراج شود، گفت: مشکل نقدینگی از چالش‌های جدی واحدهای تولیدی است اما منابع مالی دولت محدود است و برای تامین مالی باید از روش‌های جید استفاده شود، پیشنهاد ما ایجاد یک کنسرسیوم صنعتی در استان است تا برای تامین تسهیلات سرمایه گذاری شود همچنین باید از ظرفیت صندوق حمایت از صنایع کوچک در استان استفاده کنیم.

انتهای پیام/۷۱۱/

Check Also

شناسایی روزانه ماینرها در دستور کار توزیع برق استان مرکزی

شناسایی روزانه ماینرها در دستور کار توزیع برق استان مرکزی

– اخبار استانها – محمود محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار آباجان به نقل از تسنیم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *