به گزارش خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم از اراک، محمد جمالیان ظهر امروز در آیین گرامیداشت روز پرستار در استان مرکزی با اشاره به نگاه مثبت رئیس جمهور بر بخش بهداشت و درمان مردم، اظهار داشت: برآورده شدن مطالبات پرستاری نشان از اهمیت جایگاه درمان مردم دارد و تلاش پرستاران به عنوان قشری که ساعات زیادی با بیمار در تماس هستند و در جهت کاهش درد بیماران تلاش میکنند بر کسی پوشیده نیست.
وی با بیان اینکه در حال حاضر مطالبات پرستاران در یک سری از قسمتها پاسخ داده شده است، افزود: بحث اضافه کاری اجباری یکی از نارضایتیهای پرستاران بود که خوشبختانه با مجوز جذبی که امسال صادر شد کمی از این اضافهکاریهای اجباری کاسته خواهد شد و با توجه به جایگاهی که پرستاری دارد مطالبات پرستاران در حوزه اضافه کاری اجباری محقق شود، سالانه باید ۱۰ پرستار جذب و جایگزین بازنشتگان شود.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مهاجرت پرستاران یک بحث جدی است اما موضوع جدیتر ترک کارپرستاران است، متاسفانه سال گذشته ۲۵۰۰ نفر در سطح کشور ترک کار داشته، حتی آنهایی که پرسنل رسمی بودند شغل خود را رها کردند و نشان میدهد رسیدگی به موضوع پرستاران نیازمند همت جمعی است.
جمالیان عنوان کرد: در حال حاضر رقم اضافه کاری به رقم قابل قبولی رسیده است، به هر حال میانگین ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان رقم اصلا قابل قبولی نبود و این را تأکید این قانون برای همه افرادی که قانون ارتقای بهرهوری بهرهمند میشدند را شامل میشود و تنها مختص پرستاران نیست، مجموعا ۱۷۰ هزار نفر در کل کشور از فرمول جدید اضافه کاری بهره مند شدند.
وی ادامه داد: ضریبی که سال گذشته برای ترمیم حقوق پرستاران وجود داشت متاسفانه در حکم حقوقی پرستاران اعمال نشد و رضایتمندی کامل را نداشت، ما دنبال این هستیم که برای تمام کادر درمان هم این ضریب افزایش پیدا کند هم در حکم حقوقی وارد شود که رضایتمندی کامل به همراه داشته بشد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در پرداخت معوقات پرستاری حدود ۱۲ ماه عقب هستیم،این در حالیست که به زور به پرستاران اضافه کاری میدهیم اما با یکسال تاخیر حقوق آنها را پرداخت میکنیم، خوشبختانه با پرداختی که سازمان برنامه و بودجه انجام داد حدود ۸ همت بین ۶۳ دانشگاه علوم پزشکی تزریق شد همچنین طی پیگیریهای اخیر مطالبات در حوزه تامین اجتماعی به دانشگاهها اواخر این ماه تزریق میشود.
جمالیان بیان کرد: کادر بهداشت و درمان بدانند مطالبات و درخواستهای آنها به گوش مجلس و مسئولان رسیده و هم مجلس شورای اسلامی، هم ریاست محترم جمهور و هیئت وزیران این اهتمام را دارند تا رضایتمندی و حق تمام کارمندان را ادا کنند. اما این روزها شرایط کشور ثابت نیست و همانطور که تمام تلاش ما این است که پاسخگوی مطالبات باشیم درخواست داریم مردم همصبوری کنند چراکه همانطور که دغدغه پرستاران در حقوق محقق شد مطالبات گروههای دیگر نیز محقق خواهد شد.
وی ادامه داد: سال گذشته کسری بودجه فراوانی وجود داشت و برای سال آینده چالشهای زیادی وجود دارد اما این دغدغه مردم برای مسئولان اهمیت دارد و پیگیری میکنند، بنده این قول را به پرستاران و کادر بهداشت و درمان میدهیم که مطالبات شما پیگیری خواهد شد هرچند این وظیفه درقبال بازنشستگان و کارمندان هم وجود دارد.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بحث رتبه بندی و اعتبار بخشی بیمارستانهای استان مرکزی با چالشهای بسیار جدی مئاجه است اما بدون هیچگونه حاشیهای در حال پیگیری هستیم،اینکه بخواهیم بیمارستانی در مرکز شهراراک را که به درجه سه تنزل پیدا کرده را به درجه یک برسانیم کار راحتی نیست اما به هر حال پیگیر موضوع هستیم.
جمالیان عنوان کرد: قطع مازوت سوزی ماحصل همکاری تیمی بود که در راس آن حضور یک متفکر و دانشمند در مملکت است، شخص رئیس جمهور سلامت مردم را به بسیاری از موارد ترجیح دادند و تصمیم دیروز یک تصمیم علمی، مدبرانه و شجاعانه بود، همچنین همکاری بسیار خوبی که در مجمع نمایندگان استان وجود داشت سبب شد صدای مردم اراک به گوش پایتخت رسانده شود، صدایی که سالها اسمی از آن نبود اما دیروزسران این کشور به کرات اسم اراک را به عنوان شهری که به آن ظلم شده آوردند.
وی خاطر بیان کرد:علیرغم اینکه نیروگاه شازند در نزدیکی اراک قرار داشت وضعیت زیست بوم محیطی اراک را به خطر انداخته بود و مردم اراک مظلومانه آن را تحمل کردند، خوشبختانه ناعدالتی که سالها به مردم اراک و شازند با مازوت سوزی وارد شد رفع گردید و امیدواریم مردم در مصرف خود صرفه جویی کنند تا نیاز به قطع برق وجود نداشته باشد.
انتهای پیام/۷۱۱/