مجمع خیرین خارج از کشور تشکیل می‌شود

مجمع خیرین خارج از کشور تشکیل می‌شود

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از مجمع خیرین کشور، در سیصد و سی و چهارمین جلسه هیات‌مدیره مجمع خیرین کشور، «حبیب‌الله بوربور» با اینکه درصدد هستیم تا مجمع خیرین خارج از کشور را تشکیل دهیم، اظهار داشت: در حال حاضر تعدادی از موسسات خارج از کشور که توسط ایرانیان خارج از کشور مدیریت می‌شوند، اعلام آمادگی کرده‌اند که به مجمع خیرین کشور کمک کنند. همچنین پیگیر هستیم تا مجمع خیرین کشور بتواند مقام مشورتی سازمان ملل متحد را اخذ کند.

وی تاکید کرد: در این مسیر تحقق این اهداف، اخذ مجوزهای داخلی و رایزنی‌های خارجی و بهره‌گیری از نظرات کارشناسان و متخصصان و سنجیدن ابعاد گوناگون قضیه، ضروری است و توسط اعضای هیات‌مدیره پیگیری می‌شود.

گزارشی از تشکیل مجمع خیرین در استان آذربایجان غربی

در ادامه این جلسه، «محسن ولیئی» مدیرعامل مجمع خیرین کشور و معاون مشارکت‌های مردمی سازمان امور اجتماعی کشور به ارائه گزارشی از تشکیل مجمع خیرین استان آذربایجان غربی طی هفته اخیر پرداخت.

وی با اشاره به اینکه آذربایجان غربی، هجدهمین استانی بود که صاحب مجمع خیرین شد، اظهار داشت: در مراسمی که با حمایت ویژۀ معاون سیاسی استاندار و مدیرعامل هلال‌احمر استان، ۱۴۰ نفر از خیرین آذربایجان غربی گرد هم آمدند و در یک انتخابات، هفت نفر اعضای هیات‌مدیره و دو عضو علی‌البدل را انتخاب کردند. نفر اول این انتخابات از چهره‌های صنعتی، فرهیخته و نیکوکار استان است که نقش بسیار مهمی در صادرات استان دارد.

مجمع خیرین استان‌های البرز و لرستان تشکیل می‌شود

ولیئی همچنین اعلام‌کرد: هفته آینده، مجمع خیرین استان البرز و هفته بعد از آن، مجمع خیرین استان لرستان برای نخستین بار تشکیل می‌شود. همچنین انتخابات سالانه هیات‌مدیره استان تهران نیز هفته آینده برگزار می‌شود.

نیاز مبرم تهران به توسعه همراه‌سراها برای خانواده بیماران

در ادامه جلسه، «محمدحسین رضایی» مشاور ارشد هیات‌مدیره مجمع خیرین کشور و مدیرعامل موسسه خیریه رحمت واسعه با اشاره به نیاز مبرم تهران به توسعه همراه‌سراها گفت: از شهرداری تهران انتظار می‌رود دست‌کم سه حمایت سرا از همراه‌سراها داشته باشد؛ نخست اینکه زمین رایگان در اختیار خیرینی که می‌خواهند همراه‌سرا بسازند قرار دهد، دوم اینکه هزینه صدور پروانه را دریافت نکند و سوم اینکه هزینه انشعابات را پرداخت کند.

«منیژه یونسی» مسئول پیگیری برنامه‌های مجمع خیرین کشور نیز در ادامه پیشنهاد کرد: شبکه ملی همراه‌سراها تشکیل شود و همچنین برای توسعه همراه‌سراها برنامه‌ریزی ملی صورت گیرد.

رئیس هیات‌مدیره مجمع خیرین کشور، با تایید این پیشنهادات از یونسی درخواست کرد تا برای جلسات پیش رو، فهرستی از بیمارستان‌های نیازمند به همراه‌سرا، با قید اولویت‌دارها برای ارائه به هیات‌مدیره مجمع خیرین کشور آماده شود.

حمایت سازمان رفاه و خدمات شهرداری از توسعه همراه‌سراها

«سیدمحمد نقیب» رئیس سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران که به عنوان عضو مدعو و مهمان در این جلسه حضور داشت، اظهار داشت: سازمان رفاه شهرداری تهران از توسعه همراه‌سراها در پایتخت حمایت می‌کند. در حال حاضر ۹ همراه‌سرا در تهران وجود دارد که دو مورد آن هفته گذشته افتتاح شد. باید تلاش کنیم تا پایان سال ۱۴۰۴، دست‌کم ۳۰ همراه‌سرا در تهران داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه برخی بیمارستان‌ها همچون بیمارستان شریعتی و بیمارستان فارابی نیاز فوری به همراه‌سرا دارند، گفت: رئیس شورای شهر و نیز شهردار تهران، حامی همراه‌سراها هستند و من نیز حتماً از ایشان پیگیری می‌کنم که انتظارات خیرین از شهرداری، محقق شود.

حتما ببینید

تعیین نام و صدور شناسنامه نوزادان غیرحضوری می‌شود

تعیین نام و صدور شناسنامه نوزادان غیرحضوری می‌شود

به گزارش خبرنگار اجتماعی آباجان به نقل از ایرنا، هاشم کارگر روز دوشنبه در حاشیه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *