به گزارش شامگاه چهارشنبه خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم از کیش، غلامحسین محمدی در حاشیه امضای تفاهمنامه با سازمان منطقه آزاد کیش به خبرنگاران، اظهار داشت: براساس این طرح و با کمک مجلس شورای اسلامی، اشخاص با کمک به توسعه زیرساختهای فنی و حرفهای میتوانند در حوزه مالیاتی از تسهیلات ویژهای بهرهمند شوند.
وی با اشاره به اهمیت توسعه آموزشهای فنی و حرفهای در جهت تربیت نیروی کار ماهر، افزود: براساس برنامه هفتم، ۵۰ درصد مشاغل باید مهارتی باشند.
سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور شمار آموزشگاههای فعال در کشور را ۴۵ هزار واحد اعلام و بیان کرد: این آموزشگاهها در سال حدود یک و نیم میلیون نفر دوره کلاسهای آموزشی برگزار میکنند.
محمدی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۹ هزار استاندارد شغلی در هفتصد مرکز فنی و حرفهای آموزش داده میشود و براساس پایشهای انجام شده ۵۰ درصد کسانی که دورههای مهارتآموزی را سپری کردند، وارد بازار کار میشوند.
وی با اشاره به ارائه آموزشهای فنی و حرفهای به سربازان با هدف مهارتپروری، گفت: دولت پارسال هزار و هشتصد میلیارد تومان از منابع تبصره ۲ برای پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به سربازان اختصاص داد.
به گفته سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با مشارکت ستاد کل نیروهای مسلح با شعار هر سرباز یک مهارت، سالیانه به دویست هزار سرباز، آموزشهای فنی و حرفهای ارائه میشود تا پس از فراغت از خدمت وارد بازار کار شوند.
محمدی از مناطق آزاد به عنوان بسترهایی مناسب برای توسعه آموزش فنی و حرفه ای یاد کرد و گفت: مراکز تخصصی مهارتی متناسب با فرهنگ و مشاغل مورد نیاز هر منطقه با هدف آموزش به مردم بومی در مناطق مختلف کشور به ویژه مناطق آزاد تاسیس و توسعه مییابد.
انتهای پیام/۷۵۵۸/