به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، حجم عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی در مهر پارسال ۷.۲ هزار میلیارد تومان بود.
در میان هلدینگهای پتروشیمی، گروه باختر با ۷۵ درصد، خلیجفارس و شستان هرکدام با ۵۶ درصد، تاپیکو با ۴۴ درصد، پارسیان با ۲۹ درصد، پتروفرهنگ با ۱۹ درصد و صبا انرژی با ۱۳ درصد به طور میانگین بالاترین حجم عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی را در مهر ۱۴۰۳ به خود اختصاص دادند.
همچنین، میانگین عرضه اعتباری سایر شرکتهای پتروشیمی (مستقل) در بورس کالا و انرژی ازجمله متانول کاوه، صنایع پتروشیمی تختجمشید، بیستون، اکسیر حلال عسلویه، رجال، انتخاب و تختجمشید پارس عسلویه در مهر امسال حدود ۳۳ درصد بوده است.
تقویت و توسعه صنایع تکمیلی همسو با تکمیل زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی و متناسب با توسعه صنایع بالادستی پتروشیمی در کشور افزون بر تامین نیاز داخل، جلوگیری از خامفروشی و واردات محصولات پتروشیمی و اشتغالزایی، تأثیر بسزایی در ارزآوری، رشد اقتصادی و ارتقای جایگاه ایران در منطقه و جهان دارد.
شرکت ملی صنایع پتروشیمی با ترغیب شرکتهای پتروشیمی به عرضه اعتباری محصولات، به جد افزایش این روند را در دستور کار دارد تا کمک شایانی به توسعه متوازن صنعت پتروشیمی و تکمیل زنجیره ارزش شود.