تجلیل از ۴١ برگزیده در سیزدهمین دوره اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان

تجلیل از ۴١ برگزیده در سیزدهمین دوره اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان

به گزارش خبرنگار علمی آباجان به نقل از ایرنا، نشست خبری سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران امروز (شنبه) به میزبانی جهاددانشگاهی و با هدف برپایی این آیین برای الگوی سازی جوانان، ترویج و گسترش فرهنگ ایثار، فداکاری و نوع‌دوستی بین جوانان به ویژه نسل دانشجو برگزار شد.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران در این نشست گفت: اقدامات مربوط به سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران در حالی برگزار می‌شود ‌که در یک سال اخیر شاهد جنایات رژیم صهیونیست علیه غزه و فلسطین هستیم ولی کشورهای مدعی حقوق بشر هیچ اقدامی در این خصوص انجام نمی‌دهند.

جمال رحیمیان به محتوای آیین اعطای تندیس ملی فداکاری پرداخت و گفت: امسال داوطلبان از طریق فضای مجازی درخواست خود را در حوزه فداکاری به دبیرخانه سازمان جهاد دانشگاهی ارسال کردند و پس از پایان زمان فراخوان اسامی فهرست بندی و در ۱۲ جلسه در کمیته بررسی شد.

وی برگزاری آیین اعطای تندیس ملی فداکاری را در ۱۲ دوره یادآور شد و گفت که تعداد کل برگزیدگان ١٢ دوره (از سال ۱۳۸۳ تا ١۴٠٢) ۵١٣ برگزیده و از این تعداد ۴٧۶ نفر دانشجو هستند. همچنین ٢۶٧ فرد و گروه برگزیده از دانشگاه‌های دولتی و ١٣٣ فرد و گروه برگزیده از دانشگاه آزاد بودند.

رئیس جهاد دانشگاهی تهران تاکید کرد: اولین دوره آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان در سال ٨٣ و به منظور تقدیر از دانشجویانی انجام شد که در امداد رسانی فاجعه زلزله بم حضور داشتند.

رحیمیان درباره سیزدهمین دوره این آیین که سه شنبه پیش‌رو (۱۵ آبان) و با پیام رئیس‌جمهور برگزار می‌شود، گفت: در این دوره ۴۱ برگزیده داریم که شامل ۳۳ دانشجو یا گروه دانشجویی و ٨ غیر دانشجو هستند، همچنین از ۳۳ دانشجو ۲۵ دانشجو از دانشگاه های دولتی و ۸ شخصیت فداکار از دانشگاه آزاد و از ٣٣ برگزیده ٢۴ برگزیده از رشته های غیر پزشکی و ٩ رشته پزشکی هستند. افزون بر این، از ۲۵ دانشجوی فداکار دانشگاه دولتی هفت نفر زن در قید حیات و ٢ شهیده فداکار و ۱۶دانشجو مرد هستند.

وی این را هم‌گفت که یکی از برنامه‌های ویژه این آیین امضا لوح یادبودی مزین به شهید خدمت آیت الله سید ابراهیم رئیسی است که در حضور خانواده این شهید تجلیل می‌شود.

رحیمیان خاطرنشان کرد: در کنار تندیس اگر بودجه تامین شود جشنواره ای را برای سال آینده با همین محتوا برگزار خواهیم کرد. این فداکاری نباید در حوزه دانشگاهی محدود شود بلکه برنامه این است که در سطح غیر دانشگاهی توسعه یابد.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی هم در این نشست گفت: در آستانه روز ۱۳ آبان قرار داریم و یکی از اتفاقات بعد از انقلاب بازسازی ‌بهیاری دانشگاه ها بود که منجر به تاسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و سازمان جهاد دانشگاهی شد.

علیرضا کلانتر مهرجردی افزود: جهاد دانشگاهی هم در اجرای برنامه های خود مبتنی بر اسناد بالادستی عمل می کند. فداکاری از ارزش های بالای دینی و ارزش انسانی است که در مجامع جهانی به آن پرداخته می شود. ما باید این نگاه را در مکاتب سیاسی دنبال کنیم که همان نگاه اسلام است. در نگاه اسلام ارزش های انسانی و دینی اجرا می‌شود و ما فداکاری را در مفهوم مکتبی و خاص می بینیم‌.

تجلیل از ۴١ برگزیده سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان

در پایان نشست از پوستر این آیین و سایت آن رونمایی شد.

این نشست در آستانه ۱۳ آبان روز دانش آموز برگزار شد که این روز در تقویم به عنوان روز مبارزه با استکبار نام‌گذاری شده و یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران چون روز تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه در ۱۳ آبان ۱۳۴۳، روز دانش‌آموز ۱۳ آبان ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ است.

حتما ببینید

۲۳ ربیع‌الاول به عنوان روز قم در تقویم رسمی کشور ثبت شد

۲۳ ربیع‌الاول به عنوان روز قم در تقویم رسمی کشور ثبت شد

به گزارش روز پنجشنبه گروه علمی آباجان به نقل از ایرنا از شورای عالی انقلاب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *