به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، روزنامه آمریکایی واشنگتن پست گزارش داد، به رغم دستورالعمل پاسخگویی به حوادث غیرنظامی در سال ۲۰۲۳ (CHIRG) وزارت امور خارجه آمریکا، که به آن توصیه می کند تحقیقات در خصوص این گزارش ها را تکمیل کند و اقداماتی را طی دو ماه انجام دهد؛ هیچ یک از پرونده ها در خصوص صدمه به غیرنظامیان در غره به دلیل استفاده از تسلیحات آمریکایی به مرحله “اقدام” نرسیده است.
بر اساس این گزارش، که اکثر پرونده ها مسکوت مانده اند و در بسیاری از موارد در انتظار نظر رژیم اسرائیل است.
گزارشهایی که از آژانسهای آمریکایی، سازمانهای بینالمللی و رسانهها جمعآوری شدهاند، حاوی جزئیات و شواهد تصویری از قطعات بمبهای ساخت آمریکا هستند که در مکانهایی که غیرنظامیان از جمله کودکان، کشته شدند، کشف شدهاند.
مدافعان حقوق بشر استدلال می کنند که بر اساس اسناد، برخی از حوادث ممکن است نقض قوانین آمریکا و جهانی باشد.
متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی درباره این گزارش ها گفت که واشنگتن در حال بررسی چندین حادثه از طریق دستورالعمل یاد شده و سایر فرآیندها است، اما از ارائه جزییات در مورد تحقیقات خودداری کرد.
او گفت: “اینها مسائل پیچیده ای هستند. آنها مسائل حقوقی پیچیده ای هستند.”
میلر با اشاره به گزارش NSM-۲۰ (یادداشت امنیت ملی-۲۰) که در ماه مه منتشر شد، گفت که ارزیابی مواردی که ممکن است اسرائیل قوانین بین المللی بشردوستانه را نقض کرده باشد، “معقول” است.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا افزود: “اما در مورد موارد خاص، این بررسی ها هنوز ادامه دارد.”
میلر در پاسخ به این سوال که چرا آمریکا پس از گذشت بیش از یک سال هنوز در تحقیقات خود در مورد این حوادث به نتیجه نقض قوانین بین المللی بشردوستانه نرسیده است، این تصمیمات را “بسیار دشوار” توصیف کرد.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، رژیم اشغالگر قدس از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساختهای نوار غزه در این جنگ به شدت تخریب شدهاند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بیسابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید میکند.
با وجود همه این جنایتها، رژیم اسرائیل اعتراف کرده است که پس از حدود ۱۳ ماه جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسرای خود از نوار غزه برسد.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت غزه شمار شهدای جنگ غزه به ۴۳ هزار و ۶۱ تن و زخمی شدن و ۱۰۱ هزار و ۲۲۳ تن دیگر رسیده است.