شرکت‌های مستقر در محدوده حر شوش جوانان این شهر را به کار گیرند

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، آیت الله محسن حیدری روز چهارشنبه در نشست بررسی مشکلات شهر حر شهرستان شوش در مسجد جامع این شهر اظهارکرد: زمین‌های اطراف شهر حر پیش از انقلاب برای احداث این شرکت‌ها اختصاص یافته‌اند به همین دلیل انتظار از این شرکت‌ها به کارگیری جوانان بومی منطقه در مشاغل مورد نیاز این شرکت‌ها است.

وی با اشاره به مشکل زوج‌های جوان شهر حر برای تامین مسکن افزود: مشکل زمین ساخت مسکن برای زوج‌های جوان شهر حر با اختصاص پنج تا ۱۰ هکتار زمین از اراضی غیرکشاورزی قابل حل است و این موضوع باید با همکاری شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه و پیگیری ادارات مرتبط حل شود.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، شهر حر را دارای ظرفیت‌های کم نظیر دینی، معنوی و انقلابی دانست و گفت: برگزاری آیین بزرگ شبیه سازی حماسه عاشورای حسینی یکی از ویژگی‌های شاخص مردم شهر حر است که این حرکت فرهنگی از نظر سابقه در کشور کم نظیر است.

شرکت‌های مستقر در محدوده حر شوش جوانان این شهر را به کار گیرند

فرماندار: تغییر کاربری ۱۸۰ هکتار برای تامین زمین مورد نیاز مسکن در شوش هدف گذاری شده است

فرماندار شوش، تامین زمین را مهمترین چالش احداث مسکن در این شهرستان دانست و گفت: ۱۸۰ هکتار زمین برای تغییر کاربری در این شهرستان شناسایی و کار کارشناسی لازم در رابطه با آن صورت گرفته است که با تایید هیات تخصصی در استان، تحولی بزرگ در مسکن سازی شوش رقم می‌خورد.

محسن حویزه با بیان اینکه تغییر کاربری اراضی برای گره گشایی از مشکل ساخت مسکن در این شهرستان هدف گذاری شده است، ادامه داد: تخصیص این مقدار زمین برای اجرای نهضت ملی مسکن در شوش موجب تحولی مهم در مسکن سازی شوش می‌شود.

وی افزود: تامین مسکن یکی از چالش‌های مهم زوج‌های جوان در این شهرستان است که در این زمینه شهر حر از توابع این شهرستان نیازمند توسعه و بازنگری جدی است.

شرکت‌های مستقر در محدوده حر شوش جوانان این شهر را به کار گیرند

شهر حر مکانی برای تفریح خانواده‌ها ندارد

فرماندار شوش همچنین به نبود مجموعه درمانی در شهر حر اشاره کرد و گفت: قطعه زمینی در این شهر برای احدث مجموعه درمانی در نظر گرفته شده که تخصیص این زمین و آغاز عملیات اجرایی آن به طور ویژه در دستور کار است.

وی نبود بوستان و فضای تفریحی مناسب را از دیگر مشکل‌های شهر حر اعلام کرد و ادامه داد: نبود فضای تفریحی در این شهر موجب شده تا جوانان و خانواده‌ها در شهر حر مکانی برای تفریح نداشته باشند که انتظار از شورای اسلامی و شهردار شهر حر توجه جدی تر برای توسعه سرانه تفریحی در این شهر است.

حویزه بیان کرد: توسعه زیرساخت‌های شهر حر به عنوان اولویت در دستور کار است و در این راستا علاوه بر تعریض و ایمن سازی کامل محورهای دسترسی به این شهر، احداث جایگاه سوخت و کلانتری در شهر حر نیز به طور جدی در حال پیگیری است.

وی افزود: طرح تعریض و ایمن سازی جاده دسترسی به شهر حر از مسیر جاده دزفول به شوش در چند مرحله در حال پیگیری است که با پیگیری نماینده مردم شوش درمجلس شورای اسلامی تاکنون بیش از ۳۲۰ میلیارد ریال برای این طرح هزینه شده است.

فرماندار شوش وجود شرکت‌های بزرگ در محدوده شهر حر را مورد اشاره قرار داد و افزود: شرکت‌های صنعتی کشت و صنعت نیشکر هفت تپه، قند، حریر و کاغذپارس در قبال مردم شهر حر مسوول هستند و در این راستا باید به مسوولیت اجتماعی خود در تعریض و تعمیر جاده‌های دسترسی به این شهر که هم اکنون توسط ماشین آلات این شرکت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، عمل کنند.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، شهر حر در ۲۰ کیلومتری شوش قرار دارد و دارای بیش از ۱۳ هزار نفر جمعیت است.

حتما ببینید

پیروز انتخابات ملت بزرگ ایران است

پیروز انتخابات ملت بزرگ ایران است

حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی قاضی دزفولی پس از انداختن رای خود در صندوق شعبه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *