معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش‌دهندگان سوادآموزی حق‌التدریس می‌شوند

معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش‌دهندگان سوادآموزی حق‌التدریس می‌شوند

به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، عبدالرضا فولادوند روز یکشنبه در آیین تجلیل از فعالان عرصه سوادآموزی استان سمنان افزود: تبدیل وضعیت آموزش‌دهندگان نهضت سوادآموزی با اهتمام پس از حق‌التدریسی پیگیری می‌شود.

وی ادامه داد: نرخ باسوادی در طول پیروزی انقلاب اسلامی ۴۵ درصد افزایش یافت و میانگین سواد در بین جمعیت زده سنی ۱۰ تا ۴۹ سال به حدود ۹۸ درصد رسید.

وی با بیان اینکه آموزش مهارت‌ خواندن و نوشتن به عنوان یکی از رسالت‌های نهضت سوادآموزی با اهتمام پیگیری می‌شود، اضافه کرد: در اوایل قرن بیستم به فردی با سواد گفته می‌شد که دارای ۱۲ مهارت در زمینه‌های مختلف مانند برقراری ارتباط عاطفی با خانواده و دوستان، مدیریت انرژی، آشنایی با قومیت‌ها و مذهب‌ها و احترام به آنان و سبک زندگی باشد.

فولادوند تاکید کرد: به‌روزرسانی مهارت‌های فردی و اجتماعی از نیازهای ضروری فرد باسواد در جامعه کنونی است.

معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش‌دهندگان سوادآموزی حق‌التدریس می‌شوند

به گفته وی، تغییر در خود با فراگیری ۱۲ مهارت تعریف جدید از سواد در جامعه کنونی آغاز می‌شود که در آموزش و پرورش این مهارت‌ها در قالب ۶ ساحت تعریف شد.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی آینده سوادآموزی در مدرسه در نوبت مقابل و زیرنظر مدیر آموزشگاه پیگیری می‌شود، گفت: ارایه آموزش همگانی و آموزش نیازهای شخصی، مهارتی و اجتماعی در قالب سوادآموزی در سال تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۴ دنبال می‌شود.

رییس نهضت سوادآموزی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: اساسنامه سازمان سوادآموزی مربوط به سال ۱۳۶۳ بود که بازنگری شد. اکنون ماموریت‌های این حوزه در حال تغییر و حرکت به سمت تعریف‌های جدید است و این رویکرد با همراهی کارکنان محقق می‌شود.

وی گفت: ارایه آموزش و آگاهی‌بخشی به جامعه از آموزش‌ها و مهارت‌ها در ماموریت جدید نهضت سوادآموزی هدفگذاری شده است.

سمنان متعهد به سوادآموزی یک‌هزار و ۷۱۹ نفر

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان گفت: سوادآموزی یک‌هزار و ۷۱۹ نفر سهمیه استان در سال تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۴ است و انتظار می‌رود با همراهی بخش‌های مختلف این تعهد محقق شود.

قاسم شریفی افزود: پانزدهم دی تا پانزدهم بهمن ۱۴۰۳ فرصت نام‌نویسی و جذب افراد برای سوادآموزی در سمنان است.

وی بیان کرد: افزایش اعتماد به نفس، تقویت سلامت روانی و اجتماعی، تقویت انسجام، همدلی، وحدت و اعتماد در جامعه تنها بخشی از مزایایی ارتقای آموزش و توجه به نهضت سوادآموزی در جامعه است.

سمنان استان پیشرو در سوادآموزی

معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش سمنان گفت: سمنان از استان‌های دارای بالاترین نرخ سواد در کشور است.

زینب داودی افزود: سواد یکی از ضرورت‌های جامعه برای پیشرفت و ترقی محسوب می‌شود که هم‌افزایی و همکاری دستگاه‌های اجرایی، توانمندسازی مربیان و ایجاد جذابیت مانند تالیف کتاب‌های آموزشی متناسب با نیاز هر منطقه در ریشه کن شدن بی‌سوادی در جامعه موثر است.

به گفته وی، سوادآموزی یک‌هزار و ۲۰۰ نفر در سال ۱۴۰۱ و یک‌هزار و ۴۵ نفر در سال ۱۴۰۲ دنبال شد و این هدفگذاری امسال نیز در دست پیگیری است.

معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش سمنان افزود: سوادآموزی به زندانیان، اتباع خارجی و مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) سمنان با اهتمام در دست انجام است.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، یکهزار و ۲۱۸ مدرسه با هشت هزار معلم در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ پذیرای ۱۳۵ هزار دانش‌آموز استان سمنان است.

حتما ببینید

سمنان استان‌ پیشرو کشور در اجرای «طرح‌های هادی» + فیلم

سمنان استان‌ پیشرو کشور در اجرای «طرح‌های هادی» + فیلم

اصغر گونجی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا افزود: طرح‌های …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *