استاندار ایلام: دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها در جذب تسهیلات تبصره ۱۸ جدی‌تر عمل کنند

استاندار ایلام: دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها در جذب تسهیلات تبصره ۱۸ جدی‌تر عمل کنند

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، «احمد کرمی» روز شنبه در نشست پرداخت تسهیلات تکلیفی و اشتغال‌زایی استان ایلام با اشاره به مراجعات زیاد مردم و درخواست‌های متعدد در خصوص دریافت تسهیلات تکلیفی، اظهار کرد: این درخواست‌ها به ویژه در حوزه‌های ازدواج، فرزندآوری و تسهیلات تبصره ۱۸ است که باید دستگاه‌ها و بانک‌های عامل مرتبط در این زمینه بیشتر پای کار باشند.

وی با بیان اینکه در برخی از دستگاه‌ها و بانک‌ها در خصوص این تسهیلات، روند اجرایی با کندی مواجه است که باید سرعت بخشیده شود، گفت: رسالت اصلی دستگاه‌های اجرایی تسریع در روند جذب تسهیلات تکلیفی است.

استاندار ایلام بیان کرد: اگر هدف ما تولید و اشتغال است، مدیران مربوطه باید به طور جدی برای جذب تسهیلات، به ویژه در حوزه تسهیلات تکلیفی و تبصره ۱۸ وارد عمل شوند.

کرمی تصریح کرد: ارائه گزارشات صرفاً کتابی و آماری در جلسات کافی و قابل قبول نیست و دستگاه‌ها باید با تحرک بیشتر به جذب تسهیلات بپردازند.

استاندار ایلام با اشاره به برنامه‌های اولویت‌دار و درجه یک دولت سیزدهم ابراز کرد: حوزه‌های تسهیلات تکلیفی، ازدواج، فرزندآوری و تبصره ۱۸ از جمله مسائلی هستند که رئیس‌جمهور به آن‌ها تأکید ویژه داشته است. لذا دستگاه‌های اجرایی باید به پیگیری‌های لازم در این خصوص توجه ویژه داشته و در چارچوب جذب حداکثری تسهیلات، برنامه‌ها را عملیاتی کنند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: از لحظه‌ای که تسهیلات ابلاغ می‌شود، انتظار می‌رود که دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها به طور جدی و مستمر پیگیر جذب تسهیلات باشند و این موضوع را رصد کنند تا اثرگذاری لازم را در روند اجرایی برنامه‌ها داشته باشند.

استاندار ایلام بیان کرد: انتظار می‌رود که تسهیلاتی که به استان اختصاص می‌یابد به صورت کامل و ۱۰۰ درصدی جذب شوند و حتی مدیران دستگاه‌های اجرایی پیگیر بیشتر از سهمیه اختصاص یافته به استان باشند.

کرمی تصریح کرد: بسیاری از مردم برای دریافت تسهیلات به استانداری مراجعه می‌کنند که نشان‌دهنده کم‌کاری و عملکرد ضعیف برخی از دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل در حوزه جذب اعتبارات و پرداخت تسهیلات است.

وی خاطرنشان کرد: اگر دستگاه‌ها و بانک‌ها به خوبی در این حوزه عمل کنند، مراجعات مردم به سایر حوزه‌ها برای دریافت تسهیلات به طور قطع کاهش می‌یابد.

به گفته رشنوادی، مدیرکل اقتصاد و دارایی استان ایلام، تسهیلات تبصره ۱۸ برای سال ۱۴۰۲ مبلغی حدود ۱۵ هزار میلیارد ریال در نظر گرفته شده است که تاکنون حدود پنج هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال از این میزان در استان جذب شده است.

حتما ببینید

مشکل ترخیص کالا در مرز مهران ناشی از قوانین داخلی عراق است

مشکل ترخیص کالا در مرز مهران ناشی از قوانین داخلی عراق است

«علی‌عباس شفیعی» شامگاه یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *