به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، پرویز سروری امروز در سلسله نشستهای “شهر آرمانی” که به تبیین عملکرد اداره کل سلامت شهرداری تهران اختصاص داشت، اظهار کرد: قرار نیست شهر را بسازند و به شهروندان تحویل دهند؛ شهر باید توسط خود شهروندان ساخته شود و مدیریت شهری باید ظرفیت مشارکت آنان را در این فرایند فراهم کند، زیرا در این صورت، شهروندان خود مسئولیت مراقبت از شهر را بر عهده میگیرند.
وی افزود: شهرداری تهران موضوع سلامت را از دل محلات و مناطق آغاز کرده است و اکنون شهروندان احساس میکنند در این حوزه دخیل هستند. وقتی میگوییم شهر را شهروندان میسازند، منظور ما تمام شهروندان است؛ اعم از اقوام، مذاهب، گروهها و حلقههای مختلف، بهویژه کسانی که در شهر زندگی میکنند، اما به دلایل مختلف دارای محدودیتهایی هستند، مانند محدودیتهای حرکتی، بینایی و… .
نایبرئیس شورای شهر تهران ادامه داد: آیا میتوان گفت شهر متعلق به افرادی است که این محدودیتها را ندارند؟ خیر، در اینجا است که مدیریت شهری باید زمینههای محدودیتهایی را که به طور طبیعی برای برخی از شهروندان به وجود آمده است، جبران کند. این محدودیتها باید بهطور مضاعف جبران شوند؛ نباید محدودیت را به معنای ممنوعیت در نظر بگیریم.
وی همچنین گفت: اگر شهر بهطور مناسبسازی نشده و امکانات بهرهبرداری از آن برای این افراد فراهم نشود، این میتواند برای عده قابل توجهی از شهروندان خسارتآور باشد.
سروری تاکید کرد: ما به عنوان مدیریت شهری وظیفه داریم این خدمات را جبران کنیم. یعنی در جایی که گروهی از شهروندان به دلیل محدودیتهایشان نمیتوانند بهطور مقتضی از خدمات شهری بهرهمند شوند، این مدیریت شهری است که باید سیاستگذاری کند و شهرداریها باید بهطور مناسب آن را اجرا کنند.
وی اضافه کرد: باید تلاش کنیم که خدمات را به کسانی که محدودیت دارند، نزدیک کنیم. نمیتوانیم بگوییم در شهر ما دو یا سه باشگاه درست کردهایم و حالا کسانی که محدودیت حرکتی دارند، با مشکلات جدی باید خودشان را به آنجا برسانند. شهر صرفاً متعلق به افراد سالم نیست و این با اهداف عالیه جمهوری اسلامی تطابق ندارد. پس ما به عنوان مدیریت شهری باید این خدمات را به مردم ارائه کنیم.
انتهای پیام/