حمیدرضا صارمی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا اظهار کرد: براساس آمارهای موجود تعداد واحدهای مسکونی خالی از سکونت در این کلانشهر بسیار کمتر از ۵۰ هزار واحد است.
وی در پاسخ به این سوال که علت خالی ماندن این خانهها در پایتخت چیست؟ افزود: عمده صاحبان این واحدهای مسکونی به دنبال حفظ ارزش سرمایه خود بوده و به همین دلیل اغلب خالی از سکنه میمانند.
برجسازی در تهران ادامه مییابد
معاون شهردار تهران در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چرا تهران فاقد برجهای بسیار بلند تحت عنوان آسمانخراش است، افزود: معتقدم ظرفیت برجسازی در پایتخت وجود دارد، اما اکنون تعداد برجهای بلند به شدت محدود است و تنها تعداد انگشتشماری از برجهای بالای ۱۵ طبقه در این شهر ساخته شده است.
صارمی اضافه کرد: معتقدم هر پایتختی باید دارای برجهای بلند باشد، در پایتخت بسیاری از کشورهای دنیا تعداد زیادی ساختمانهای
بالای ۱۵۰ متر وجود دارد و هیچ کشوری نیست که حداقل ۱۰۰ ساختمان بالای ۱۵ طبقه نداشته باشد.
معاون شهردار تاکید کرد: همچنین طبق برآوردهای موجود و وضعیت کنونی پایتخت، برجسازی در تهران همچنان ادامه مییابد.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، برجسازی در تهران در همه دورههای مدیریت شهری همواره مطرح بوده است. اکنون برجسازی با محدودیتها و چالشهایی همراه است.
طبق ضوابط موجود، ساخت برجهای بلندمرتبه تنها با رعایت اصولی مانند حداقل زمین ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربعی، حداکثر ارتفاع ۴۰ طبقه و اخذ مجوز از شورای عالی معماری و شهرسازی امکانپذیر است.
منطقه ۲۲قطب برج های لوکس
منطقه ۲۲ تهران یکی از مهمترین مناطق برجسازی پایتخت به شمار میآید که به قطب ساختوسازهای لوکس بدل شده است. هرچند پروژههایی مانند نواب نشان میدهد برجسازی بدون در نظر گرفتن زیرساختها و برنامهریزی مناسب، میتواند به مشکلاتی مانند ترافیک، افزایش قیمت مسکن و آسیبهای اجتماعی منجر شود.
برجسازی در تهران از سوی مسئولان شهری با محدودیتهای خاص ادامه دارد هر چند این موضوع نیازمند برنامهریزی دقیق برای هماهنگی با زیرساختهای شهری است.
به نظر میرسد باید توجه ویژهای به توسعه پایدار شهری و لزوم برنامهریزیهای دقیق برای افزایش تعداد برجهای بلند در تهران انجام شود تا پایتخت ایران همراستا با استانداردهای جهانی پیش برود.