زلنسکی: تعداد نیروهای ارتش اوکراین ۸۸۰ هزار نفر است

زلنسکی: تعداد نیروهای ارتش اوکراین ۸۸۰ هزار نفر است

به گزارش چهارشنبه شب آباجان به نقل از ایرنا از «کی یف ایندپندنت»، ولودیمیر زلنسکی در کنفرانس مطبوعاتی با دونالد تاسک نخست‌وزیر لهستان در ورشو گفت: ارتش اوکراین، درحال حاضر ۸۸۰ هزار سرباز دارد.

وی حدود یک سال پیش نیز طی مصاحبه ای با کانال تلویزیونی «ای آر دی»، همین آمار را در خصوص تعداد نیروهای ارتش این کشور اعلام کرد.

با این حال، زلنسکی خاطرنشان کرد که این تعداد نیرو در سراسر اوکراین پراکنده هستند، به همین دلیل است که کی یف با هرگونه کاهش نیرو مخالف است.

رئیس جمهور اوکراین همچنین تاکید کرد که ابتکار امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه برای استقرار یک نیروی خارجی در اوکراین نیازمند مطالعه بیشتر است.

وی تاکید کرد: باید بدانیم که اعزام از کشورهای دیگر چه نتیجه ای را به دنبال دارد. ما از این ابتکار حمایت می کنیم، اما باید بدانیم که چه تعداد نفر این گروه را تشکیل می دهند و ارتش اوکراین در این مورد چه نقشی خواهد داشت، بنابراین، در حال حاضر هیچ صحبتی در مورد کاهش نیروی ارتش وجود ندارد.

دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین پیشتر اعلام کرد که اعزام نیروهای نظامی خارجی به اوکراین با عواقب بسیار منفی و پیامدهای جبران ناپذیر مواجه خواهد شد.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، روز گذشته ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین دوشنبه شب گفت که در گفت‌وگو با همتای فرانسوی‌اش امانوئل مکرون درباره حضور نیروهای خارجی در اوکراین صحبت کرد.

مکرون در فوریه ۲۰۲۴ در نشستی با رهبران اروپایی در پاریس گفت که ایده اعزام نیروهای ناتو به اوکراین در آینده را نباید رد کرد.

ینس استولتنبرگ دبیرکل پیشین ناتو و برخی دیگر از رهبران کشورهای عضو این سازمان در آن هنگام گفتند که هنوز تصمیم نهایی در این خصوص اتخاذ نشده است.

پیشتر دمیترو کولبا وزیر خارجه سابق اوکراین گفته بود که منظور مکرون از اعزام نیرو، آموزش نظامیان اوکراینی بوده و کی‌یف هرگز خواستار اعزام نیرو نشده است.

رئیس جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب نسبت به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو – کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

حتما ببینید

بررسی اوضاع خاورمیانه در داووس ۵۵

بررسی اوضاع خاورمیانه در داووس ۵۵

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، خبرگزاری رویترز دیروز (۲۵ دی) به نقل از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *