نماینده مجلس: استیضاح وزرا در شرایط فعلی به صلاح نیست/ پرهیز مجلس از اقدام عجولانه

نماینده مجلس: استیضاح وزرا در شرایط فعلی به صلاح نیست/ پرهیز مجلس از اقدام عجولانه

عثمان سالاری در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی آباجان به نقل از ایرنا درباره رویکرد برخی از نمایندگان مجلس برای طرح استیضاح زودهنگام وزرای دولت چهاردهم از جمله وزیر اقتصاد،گفت: در این شرایط استیضاح وزرا به صلاح کشور نیست و نباید مجلس عجولانه و شتابزده و با نگاه سیاسی و حزبی نسبت به چنین مسائل مهمی اقدام کند.

نایب رئیس دوم کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی افزود: برای بررسی و ارزیابی عملکرد وزیران باید به اعضای دولت فرصت لازم داده شود تا بتوانند برنامه‌هایی که در حین کسب رای اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به آنها ارائه دادند، عملیاتی کنند.

نماینده مردم تربت جام، باخرز و تایباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هنوز مدت زمان قابل ملاحظه‌ای از کسب رای اعتماد مجلس به وزرا و آغاز فعالیت هیات دولت سپری نشده است، تصریح کرد: این زمان کم، فرصت اندکی برای اجرایی کردن برنامه‌های وزراست و نباید بلافاصله در این زمان، بحث استیضاح وزیر مطرح شود و می توان با طرح سوال و دعوت به کمیسیون از مسیر گفت و گو های تخصصی، وظیفه ارزیابی و نظارت را عملیاتی کرد.

وی با بیان اینکه کشور در جنگ ترکیبی دشمن قرار دارد تصریح کرد: وزیر اقتصاد در تلاش است ساختار معیوب اقتصاد کشور را با شیوه‌های مدرن علم اقتصاد اصلاح کند و دور از انصاف است که به وی فرصت عملیاتی کردن طرح‌ها و ایده‌های مربوطه داده نشود. اما بعد از اختصاص فرصت کافی می‌توان قضاوت منصفانه‌ای نسبت به آن وزیر داشت مبنی بر اینکه آیا راهبرد اقتصادی وی راهگشا بوده است یا خیر.

سالاری اضافه کرد: مقام معظم رهبری هم توصیه‌های اکیدی داشته‌اند مبنی بر اینکه در چندماه اول فعالیت وزرا استیضاح آنها به مصلحت کشور نیست و باید به مدیر یک مجموعه دولت فرصت داده شود. بنابراین امیدوارم برخی از نمایندگان مجلس که طالب استیضاح وزرا هستند، بیش از این به موضوع نپردازند و مذاکرات و گفت و گویی‌هایی با وزرا در کمیسیون‌های تخصصی انجام دهند تا نسبت به رفع مشکلات اقدام شود.

نمایندگان با هجمه به ظریف، مسائل ساده و معمولی کشور را بزرگنمایی نکنند

سالاری درباره هجمه برخی نمایندگان مجلس به کابینه دولت چهاردهم به ویژه محمدجواد ظریف (معاون راهبردی رئیس جمهور) اظهار کرد: هرچند که با آقای ظریف همکار نبودم اما نباید برخی از مسائل ساده و معمولی در کشور بویژه در مجلس بزرگنمایی شوند. چرا که تابعیت فرزندان یا همسر افراد مسئول در کشور ارتباطی با خود آن مسئول ندارد و هر فردی مسئول اعمال و اقدامات خودش می‌باشد به‌ویژه اینکه داشتن تابعیت مضاعف جرم نیست و برای آن مجازاتی تعیین نشده است.

نایب رئیس دوم کمیسیون حقوقی و قضایی تاکید کرد: قانونی که برای دوتابعیتی‌ها نوشته شده است اشکالات جدی دارد. البته پیش از این فوریت لایحه اصلاح قانون انتصاب اشخاص در مشاغل حساس(دو تابعیتی‌ها) به مجلس ارسال شد ولی رای لازم را نیاورد و به صورت عادی در کمیسیون اجتماعی در حال بررسی است و امیدوارم که اصلاحات لازم درباره این لایحه اعمال شود.

وی با بیان اینکه ۱۰ درصد جمعیت کشور در کشورهای اروپایی زندگی می‌کنند و باید از ظرفیت نخبگانی ایرانیان خارج از کشور استفاده کرد، گفت: در این زمان که موضوع وفاق ملی از سوی دولت چهاردهم مطرح است باید از ظرفیت افراد توانمند و نخبه کشور درجهت ارتقای منافع ملی، سیاسی، اقتصادی و سایر حوزه‌ها بهره برد. نه اینکه درب‌ها را بر روی نخبگان ببندیم و جامعه را از چنین ظرفیتی محروم کنیم.

وفاق ملی یعنی پرهیز از حرکت‌های شخصی، سطحی و کینه‌توزانه

نماینده مردم تربت جام، باخرز و تایباد در مجلس در تعریف خود از وفاق ملی اظهار کرد: وفاق ملی به این معناست که همه با هم در جهت منافع ملی کشور حرکت کنیم و این حرکت باید در چارچوب منویات رهبرمعظم انقلاب و قانون اساسی صورت بگیرد و از حرکت‌های شخصی، سطحی و کینه‌توزانه پرهیز کنیم.

سالاری خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی یا مدیران در راستای منافع ملی کشور باید بدون نگاه سیاسی و حب و بغض شخصی، بی‌طرف باشند و بر اجرای برابری حقوق مردم و تحقق قانون اساسی و منویات رهبر انقلاب همت کنند.

حتما ببینید

نماینده ادوار مجلس:وفاق ملی، ضرورت امروز جامعه/ نمایندگان از استیضاح ناپخته پرهیز کنند

نماینده ادوار مجلس:وفاق ملی، ضرورت امروز جامعه/ نمایندگان از استیضاح ناپخته پرهیز کنند

مسعود گودرزی در گفت و گو با خبرنگار احزاب آباجان به نقل از ایرنا در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *