به گزارش خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم از اردبیل، در حالی در آذرماه سال ۹۹ بخش انگوت در همجواری شهرستان گرمی به سطح شهرستان ارتقا یافت که با گذشت پنج سال در این شهرستان بخش عظیمی از ادارات و دستگاههای اجرایی مستقر نشده و بسیاری از بانکها و مجموعههای خدماتی فاقد شعب هستند.
شهرستان انگوت که دارای جمعیت عشایری و روستایی است فاقد ادارات خدماترسان به ویژه امور عشایری، جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن است، در حالی که اولیتر از سایر فعالیتها و اقدامات در این شهرستان باید چنین ادارات خدماترسان و مهم در انگوت مستقر میشد تا به جامعه عشایری و روستایی خدمترسانی میکرد.
فرماندار شهرستان انگوت با تأیید عدم استقرار نمایندگی برخی از ادارات در شهرستان انگوت بعد از گذشت پنج سال اظهار کرد: مکاتبات زیادی را انجام دادیم اما همچنان برخی از ادارات کل و سازمانها حاضر نیستند در این شهرستان نمایندگی خود را به عنوان اداره راهاندازی کنند.
محبالله فتاحی تصریح کرد: این شهرستان فاقد ادارات جهاد کشاورزی، تبلیغات اسلامی، بنیاد شهید، بنیاد مسکن، امور عشایری، ثبت اسناد و املاک، اداره ارشاد، تأمین اجتماعی و بسیاری از شعب بانکهای عامل است که این خود زمینه نارضایتیها را بیشتر کرده است.
وی گفت: باید هر چه سریعتر و با اولویت جهاد کشاورزی، امور عشایری، بنیاد مسکن و بنیاد شهید در این شهرستان فعالیت خود را آغاز کند تا اهالی انگوت از انجام مسافرت برای پیگیری کارهای اداری خود به گرمی و مرکز استان سفر نکنند.
فرماندار شهرستان انگوت افزود: شهرستان انگوت در جایگاه یک شهرستان واقعی قرار دارد و اگر امکانات و زیرساختهای لازم فراهم نیاید، قطعاً گلهمندیها در این شهرستان بیش از گذشته خواهد بود.
نماینده مردم شهرستانهای گرمی و انگوت در این زمینه گفت: هر چند در گذشته برخی از اقدامات انجام شده دارای نقص بوده اما تلاش میکنیم تا با هماهنگی مدیران دستگاههای اجرایی نمایندگی برخی از ادارات مهم و ارزشمند به نفع اهالی را در این شهرستان مستقر کنیم.
محمد خوشسیما افزود: مردم انگوت حق دارند که از امکانات و زیرساختهای لازم به ویژه وجود نمایندگی ادارات و شعب برخی بانکها بهرهمند شوند که در این زمینه مکاتبات لازم انجام شده و تا پایان امسال قرار است نمایندگی بیش از پنج اداره نظیر امور عشایری، جهاد کشاورزی، بنیاد مسکن، ثبت اسناد و بنیاد شهید در شهرستان انگوت فعالیت خود را آغاز کند.
وی در ادامه سخنانش خاطرنشان کرد: باید هر چه سریعتر مدیران دستگاههای اجرایی و شخص استاندار در این باب ورود پیدا کرده و اجازه ندهد تا اهالی شهرستان انگوت بیش از این برای رفت و آمد به گرمی و سایر شهرستانها با هدف حل مشکلات و پیگیری دغدغههای خود دچار مشکل و مرارت شوند.
نماینده مردم شهرستانهای گرمی و انگوت اضافه کرد: قطعاً حق طبیعی شهرستان انگوت است که از وجود نمایندگی دستگاههای اجرایی، ادارات، سازمانها و بانکها بهرهمند شده و ارائه خدمات نیز به صورت کامل و در طول هفته و در ساعات اداری مقرر انجام شود.
معاون مدیریت منابع انسانی استانداری اردبیل نیز در این زمینه بیان کرد: هیچ مشکلی در استقرار نمایندگی ادارات در شهرستان تازه تأسیس انگوت وجود ندارد و الزام بودن این امر را جز تأکیدات اساسی خود قرار دادیم.
عزیز حبیبی در ادامه سخنانش یادآور شد: مردم حق دارند از امکانات و برخی خدمات دستگاههای اجرایی به ویژه حوزه عشایری، روستایی و کشاورزی بهرهمند شده تا نیازی به مراجعه به مرکز استان و یا سایر شهرستانهای همجوار نداشته باشیم.
وی تصریح کرد: باید با گذشت پنج سال نقص و کوتاهیها در این زمینه به سرعت رفع شود تا شاهد تکریم بیشتر ارباب رجوع در ادارات انگوت با ارائه خدمات بهتر و شایستهتر از سوی دستگاههای اجرایی باشیم.
اما اهالی انگوت در شمال استان اردبیل بر این باورند که مسئولان و متولیان حوزههای خدماتی حاضر نیستند در این شهرستان به رغم جمعیت ساکن و دارای مستعد برای حضور و استخدام در دستگاههای اجرایی، از این ظرفیت استفاده کرده و شعب ادارات و بانکها را راهاندازی کنند که این خود بر دغدغه و مشکلات اهالی در تردد روزانه و آسیبهای ناشی از آن در جادههای صعبالعبور افزوده است.
اهالی شهرستان انگوت که در این پنج سال از شهرستان شدن خود هیچ ثمره و نتیجهای جز عنوان شهرستانی نگرفتند، انتظار دارند تا در دولت چهاردهم با تأکید استاندار اردبیل ادارات خدماترسان در این شهرستان مستقر شده و خدمات مورد نیاز را برای اهالی ارائه کنند تا کسب رضایت در بین اقشار مختلف به دست آید.
انتهای پیام/۱۳۱/