معاون وزیر ارشاد: جشنواره شعر غدیریه بناب ظرفیت برگزاری در سطح بین‌المللی را داراست

معاون وزیر ارشاد: جشنواره شعر غدیریه بناب ظرفیت برگزاری در سطح بین‌المللی را داراست

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا «محسن جوادی» روز یکشنبه در آیین اختتامیه بیست و دومین جشنواره سراسری شعر غدیریه بناب که در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار شد، افزود: برگزاری مستمر این جشنواره نشان می‌دهد که شعر غدیر در عمق فرهنگ این شهرستان ریشه دارد.

وی با تاکید بر اینکه بناب از ظرفیت‌های خود برای برگزاری سایر جشنواره‌ها نیز استفاده کند، اضافه کرد: با توجه به محدودیت‌های منابع مالی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورود بخش خصوصی به عرصه سرمایه‌گذاری در حوزه فرهنگی ضروری است.

فرماندار بناب نیز در این آیین با بیان اینکه این شهرستان نیازمند احداث یک مجتمع فرهنگی با ظرفیت بالاست، گفت: سابقه ۲۲ ساله جشنواره شعر غدیریه نشان‌دهنده عزم شهرستان برای برگزاری آن در سطح بین‌المللی است.

«علیرضا خاکپور» با اشاره به استقبال گسترده مردم از جشنواره‌های مختلف فرهنگی و هنری، افزود: سالن موجود جوابگوی علاقه‌مندان به هنر نیست.

وی ابراز امیدواری کرد که با احداث مجتمع فرهنگی و هنری جدید و با ظرفیت بالا در سال آینده، شاهد برگزاری این جشنواره در فضای بزرگتر باشیم.

فرماندار بناب همچنین احداث مجتمع فرهنگی و هنری جدید را از مطالبه‌های مردم فرهنگ‌دوست این شهرستان عنوان کرد.

بناب در برگزاری رویدادهای فرهنگی پیشرو است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی نیز در این آیین بیان کرد: بناب در برگزاری رویدادهای فرهنگی و هنری شمال‌غرب کشور پیشرو است.

«محمدحسین بلاغی» با ارائه گزارشی از جشنواره سراسری شعر غدیریه بناب، افزود: بیش از ۷٠٠ اثر از سراسر کشور در چهار بخش شعر فارسی،‌ شعر ترکی، شعر کودک با مضامین غدیر و شخصیت مولا علی علیه‌السلام و بخش ویژه با مضامین «غزه، نماد مقاومت و عملیات وعده صادق» به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود.

وی ابراز امیدواری کرد که با مساعدت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سال‌های آینده شاهد برگزاری جشنواره در سالن جدید فرهنگی و هنری این شهرستان باشیم.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا داوری اشعار فارسی این جشنواره را «عبدالجبار کاکایی» و «صابر امامی» از تهران بر عهده داشتند و «غلامرضا امامعلی‌زاده» از بناب هم اشعار فارسی و ترکی را داوری کرد؛ همچنین «مختار صدر محمدی» و «مصطفی دانش سلیمانی» از تبریز هم داوری اشعار ترکی را بر عهده داشتند.

در بخش انتهایی این جشنواره و پس از قرائت اشعار برگزیده، از نفرات برتر تجلیل شد؛ گفتنی است در بخش فارسی این جشنواره «میرعلی اکبر کرهرودی» رتبه اول، «قاسم بای» رتبه دوم و «سعید مبشر» رتبه سوم را کسب کردند.

در بخش ترکی هم «جمشید زرین داس» رتبه اول، «محمدرضا قربانی حصار» رتبه دوم و «حسین فتاحی اربط» رتبه سوم را به دست آوردند.

حتما ببینید

آیا تعطیلی‌ها موجب کاهش مصرف انرژی و آلایندگی هوا شده است؟

آیا تعطیلی‌ها موجب کاهش مصرف انرژی و آلایندگی هوا شده است؟

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، بر اساس گفته مسئولان و کارشناسان، مصرف انرژی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *