مشاغل خانگی کلید طلایی اشتغال خراسان شمالی

مشاغل خانگی کلید طلایی اشتغال خراسان شمالی

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، کار کردن در خانه و کسب درآمد در میان خانواده های توانمند امر تازه ای نیست و حتی بیشتر با زنان این دیار مانوس و با روحیات و خلقیات آنان گره خورده است، نگاه به تاریخ مشاغلی از جمله تولید محصولات لبنی، گلیم، چادر شب بافی، فرش دستباف و از این گونه موارد نشان می دهد که در گذشته های دور زنان و مردان با کار کردن در خانه زندگی خود را می گذراندند.

در این شیوه فرد شغل خود را به منـزل می‌آورد و به جای این که هزینـه‌هـای گزافی برای اجاره بها یا خرید ملک پرداخت کند، می‌تواند در منزل خود کـار و شغل مورد نظر را به انجام برساند همچنین نوع کسب و کار، ارزش افزوده کالاها و خدمات تولید شده، نصیب‌ صاحب خانه خواهد شد.

کسب و کارهایی که شاید در نگاه اول درآمدزا نباشند یا تصور شود درگیر مجوزهای پر پیچ و خم شده و امکان عملی شدن ندارند، اما حقیقت آن است که امروزه مشاغل خانگی مورد استقبال قرار گرفته و به سرعت در حال رواج است.

دولت با تسهیل و سرعت بخشی صدور مجوزهای مشاغل خانگی و توجه ویژه به این بخش رونق را به کارگاه‌های کوچک خانه‌ها بازگرداند زیرا که تشویق و ترغیب خانواده‌ها به مهارت‌آموزی و به دنبال آن ایجاد مشاغل خانگی علاوه بر تقویت اقتصاد خانوار، رشد سرمایه و ایجاد اشتغال آنان را رقم خواهد زد.

اجرای طرح مشاغل خانگی یکی از ظرفیت های مهم اشتغال است که بر اساس توانمندی های متقاضیان، ظرفیت ها و مزیت های موجود زمینه اشتغالزایی را فراهم خواهد آورد.

بیشتر بخوانید:

هزار و ۳۰۴ مجوز مشاغل خانگی در خراسان‌شمالی صادر شد

رونق مشاغل خانگی در خراسان‌شمالی با ابلاغ بیش از هزار میلیارد ریال تسهیلات

مشاغل خانگی کلید طلایی اشتغال خراسان شمالی

چراغ پرفروغ مشاغل خانگی

معاون صندوق کارآفرینی امید خراسان شمالی در این خصوص گفت: تقویت اقتصاد منطقه ای و محلی با استفاده از ظرفیت های مشاغل خرد و خانگی همچنین تبدیل ایده های خلاق به فرصت شغلی، گام هایی کوچک جهت ایجاد اشتغال و توسعه اقتصاد است.

عسگر بهادری اظهارکرد: ایده های نو و خلاقانه، مشاغل خرد و خانگی، کسب و کارهای کوچک و بعضا دانش بنیان چنانچه مورد توجه قرار گیرد زمینه مناسبی برای تولید کالاهای جدید و موررد نیاز جوامع کوچک محلی و منطقه ای است که فرصت های شغلی برای افراد جویای کار ایجاد خواهد کرد.

«هر روستا یک محصول»، «روستای بدون بیکار» و «صندوق های خرد محلی» از طرح های اشتغالزایی صندوق کارآفرینی امید در خراسان شمالی است

وی افزود: حمایت از زنان سرپرست خانوار و بانوان فعال در حوزه صنعت، تجارت و تولیدات فنی و حرفه ای در قالب ایجاد طرح های مشاغل خانگی نیز از جمله اقدامات این حوزه است و کمک بزرگی به رفع آسیب های اجتماعی خواهد کرد.

معاون صندوق کارآفرینی خراسان شمالی ادامه داد: آزادی و استقلال عمل بیشتر، ساعات کاری انعطاف‌ پذیر، ایجاد تعادل و موازنه بیشتر بین کار و زندگی، پایین‌ بودن هزینه راه‌ اندازی، برخورداری فرصت و زمان بیشتر، متناسب بودن با ویژگی‌های جسمی افراد معلول و کم‌توان از جمله مزایای ایجاد طرح های مشاغل خانگی است.

وی ادامه داد: «هر روستا یک محصول»، «روستای بدون بیکار» و «صندوق های خرد محلی» از طرح های اشتغالزایی صندوق کارآفرینی امید است و تلاش شده تا تسهیلات در قالب این طرح ها به متقاضیان پرداخت شود.

بهادری یادآور شد: مشارکت جوامع محلی در تدوین نقشه راه توسعه روستا یکی از ویژگی‌های مهم طرح‌های مرتبط با بهبود اقتصاد روستا است، براین اساس طرح‌های توسعه روستایی باید به تلاشی مشترک بین گروه‌های مختلف جامعه محلی و متولیان دولتی و نهادهای مردمی تبدیل شود و مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به توانمندی سازی جوامع محلی گفت: تلاش شده اجرای «طرح روستای بدون بیکار» در راستای استراتژی صنعتی‌سازی روستاها و راهبرد منبع‌گرایی و مبتنی بر مزیت رقابتی روستاها به عنوان عامل و منبع مزیت رقابتی با همکاری تمامی دستگاه ها همچنین محوریت افزایش توانمندسازی و مشارکت پذیری افراد جوامع محلی به منظور اشتغال پایدار و ریشه‌کنی بیکاری در دستور کار قرار گیرد.

معاون صندوق کارآفرینی خراسان شمالی با بیان اینکه ۱۲ روستای استان با عنوان «هر روستا یک محصول» در نظر گرفته شده است بیان کرد: توانمندی و ظرفیت های روستاهای استان در طرح شناسایی، همچنین منابع و تسهیلات برای متقاضیان پیش بینی شده است.

بهادری ضمن اشاره به طرح های خرد و محلی عنوان کرد: بانوان در اجرای این طرح ها بیشتر مشارکت دارند و در مشاغلی همچون خیاطی و پرورش قاروچ اشتغالزایی خواهند کرد.

بیشتر بخوانید:

۲ هزار و ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی در خراسان‌شمالی پرداخت شد

۲۸۰ میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی در خراسان شمالی پرداخت شد

مشاغل خانگی کلید طلایی اشتغال خراسان شمالی

پرداخت بیش از ۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات

مدیر صندوق کارآفرینی امید در خراسان شمالی نیز در این خصوص گفت:۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اخیرا از محل سفر رییس جمهور به این استان برای کسب و کارهای کوچک مصوب شد.

۲ هزار میلیارد ریال اعتبار برای احیای واحدهای اقتصادی راکد و ۵۰۰ میلیارد ریال برای کسب و کارهای خرد تخصیص یافت

هادی رضازاده اظهار کرد: ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار برای احیای واحدهای اقتصادی راکد و ۵۰۰ میلیارد ریال برای کسب و کارهای خرد و کوچک و مشاغل خانگی تخصیص خواهد یافت.

وی افزود: همچنین پرداخت ۲۵۰ میلیارد ریال تسهیلات فنی و اعتباری بر اساس تفاهمنامه ای به صاحبان صنایع و کسب و کارهای استان در راستای رفع محرومیت و ایجاد اشتغال پایدار در دستور کار قرار گرفته است.

مدیر صندوق کارآفرینی امید در خراسان شمالی ادامه داد: احداث گلخانه، بوم گردی، گردشگری، مجتمع های بین راهی، صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی و دانش‌ بنیان از مهم ترین طرح هایی اند که با دریافت تسهیلات منجر به ایجاد اشتغال پایدار خواهند شد.

بیشتر بخوانید:

۷۹۰ میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی در خراسان شمالی پرداخت شد

سهم خراسان شمالی از تسهیلات مشاغل خانگی حدود هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال است

مشاغل خانگی کلید طلایی اشتغال خراسان شمالی

ایجاد ۵۷۴ طرح اشتغالزایی

مدیر صندوق کارآفرینی امید خراسان شمالی ادامه داد: ۹۸ درصد طرح های صندوق اکنون فعال اند و تنها حدود ۲ درصد دچار انحراف شده که بازپرداخت تسهیلات برای آنان پیگیری خواهد شد.

صندوق امید ۹۹۰ میلیارد ریال تسهیلات کم بهره ۹ ماهه امسال پرداخت کرده است

وی یادآور شد: صندوق امید ۹ ماهه امسال، ۹۹۰ میلیارد ریال تسهیلات کم بهره جهت اجرای ۵۷۴ طرح اشتغالزایی به متقاضیان پرداخت که ۷۰ درصد تسهیلات در روستاها و حدود ۳۰ درصد طرح ها در حوزه شهرها بوده است.

رضازاده بیان کرد: ۱۹ فقره تسهیلات به مبلغ ۱۷۹ میلیارد ریال در بخش اقتصادی و کشاورزی، ۲۶۸ فقره با ۳۵۲ میلیارد ریال در بخش صنعت، ۱۵۱ فقره با ۳۹۳ میلیارد ریال در بخش خدمات و ۱۳۵ فقره با ۶۰ میلیارد ریال اعتبار در بخش رفاهی پرداخت شده است.

وی تصریح کرد: صندوق کارآفرینی امید خراسان‌شمالی برای اشتغالزایی با سازمان ها و دستگاه های اجرایی تفاهم نامه ای امضا کرده است و براین اساس جهت ایجاد کسب و کارهای کوچک به متقاضیان تسهیلات پرداخت خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

سهم خراسان شمالی از تسهیلات مشاغل خانگی ۴۹ درصد افزایش یافت

افزون بر ۹ هزار شغل در روستاهای خراسان‌شمالی ایجاد شد

ایجاد اشتغال استان در بخش کشاورزی و به ویژه دامپروری در سال های اخیر به دلیل خشکسالی با چالش مواجه است و بیشتر متقاضیان به سمت ایجاد طرح های گردشگری، صنایع دستی، پرورش قارچ و طرح های مشابه گام برداشتند.

سهم اشتغال استان در سه بخش کشاورزی ۳۹.۶ درصد، صنعت ۲۴.۳ و خدمات ۳۶.۱ درصد است.

استان خراسان شمالی از استان های شمال شرق کشور محسوب است و ۴۴ درصد جمعیت آن در روستاها سکونت دارند.

حتما ببینید

جزئیات مصوبات سفر رییس جمهور به خراسان‌شمالی اعلام شد

جزئیات مصوبات سفر رییس جمهور به خراسان‌شمالی اعلام شد

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، مردم خراسان‌شمالی پنجم و ششم دی ماه میزبان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *