رونمایی از رصدخانه هوش مصنوعی در فولاد سنگان

– اخبار استانها –

علی امرایی در گفت وگو با خبرنگار آباجان به نقل از تسنیم از خواف اظهارداشت: فولاد سنگان با به‌کارگیری فناوری‌های نوین و هوشمند در تلاش است تا علاوه بر کاهش هزینه، ارتقای دانش فنی و بهره‌وری گامی مؤثر در جهت حفظ منابع انرژی و محیط‌زیست بردارد و این اقدام حرکت به سمت صنعتی پایدار و هم‌سو با استانداردهای جهانی است.

وی با اشاره به چالش‌های ناترازی انرژی و مشکلات موجود اشاره کرد و افزود: امسال با وجود تمامی این چالش‌ها، توانسته‌ایم با بهینه‌سازی و مدیریت صحیح در حوزه مصرف انرژی، ظرفیت اسمی کارخانه را محقق کنیم. 

مدیرعامل فولاد سنگان خواف ادامه داد: مشکل ناترازی انرژی موضوعی است که همواره مورد بحث قرار می‌گیرد و در حال حاضر یکی از مهمترین مسائل تامین انرژی صنایع و سپس برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری برای حل معضل ناتراژی انرژی کشور است.

وی از بومی‌سازی به عنوان یکی از روش‌های حائز اهمیت در شرایط کنونی برای دسترسی آسان و سریعتر به تکنولوژی های روز دنیا نام برد و گفت: بومی‌سازی قطعات و تجهیزات به نوعی نماد اعتماد و باور به توان متخصصان و مهندسین جوان کشور است که به بلوغ صنعت کشور کمک خواهد کرد.

امرایی خاطرنشان کرد: ۳ هزار میلیارد ریال قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان منعقد شده ‌که این اقدام از خروج سه و نیم میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری خواهد کرد و بر افزایش تولید در فولاد سنگان خواف هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی تاثیرگذار است. 

وی تأکید کرد: رصدخانه هوش مصنوعی فولاد سنگان به طور رسمی آغاز به کار کرده و از هوش مصنوعی به‌صورت جدی استفاده می‌کنیم چراکه این فناوری به ما کمک کرده تا در حوزه‌هایی مانند مدیریت انرژی، کنترل فرآیندهای تولید و بهینه‌سازی عملیات، پیشرفت‌های چشمگیری داشته باشیم.

مدیرعامل فولاد سنگان خواف گفت: یکی از اهداف مهم رصدخانه هوش مصنوعی روابط عمومی، شناسایی نیاز و دغدغه ذینفعان و به خصوص جامعه در حوزه‌های مختلف به خصوص مسئولیت اجتماعی است.

امرایی از راه‌اندازی سیستم دیسپاچینگ هوشمند توزیع آب، برق و گاز در فولاد سنگان خواف خبر داد و گفت: این سیستم می‌تواند تا ۴۰ درصد در مصرف انرژی صرفه‌جویی کند. 

وی افزود: اجرای پروژه‌های نوآورانه مانند سیستم دیسپاچینگ هوشمند و پردیس صنایع معدنی دانش‌بنیان، نقش بسزایی در کاهش مصرف انرژی و توسعه پایدار صنعت فولاد کشور ایفا می‌کنند و در ناترازی انرژی به مدیریت بهینه منابع و افزایش بهره‌وری کمک شایانی می‌کند.

مدیرعامل فولاد سنگان خاطرنشان کرد: پردیس صنایع معدنی دانش‌بنیان، بخشی از برنامه‌های بلندمدت شرکت برای حرکت به سمت تحول دیجیتال و انقلاب صنعتی نسل چهارم است.

امرایی ادامه داد: هدف از این پردیس، حمایت از شرکت‌های فعال در حوزه‌های هوش مصنوعی و صنایع معدنی دانش‌بنیان است که ما از تمامی شرکت‌های مرتبط دعوت کرده‌ایم تا در این پردیس مستقر و با همکاری صنایع بزرگ در حل مشکلات مشارکت کنند

وی اظهارکرد: در حال حاضر به کمک شرکتهای دانش‌بنیان مستقر در فولاد سنگان، مطالعات و نیازهای تکنولوژیکی شرکت در راستای ارتقای بهره‌وری شناسایی و پروژه های  مهمی در راستای توسعه و ارتقای فناوری مبتنی بر دانش روز دنیا در دست انجام داریم.

مدیرعامل فولاد سنگان خواف افزود: استقرار این شرکت‌ها در منطقه سنگان نه تنها به توسعه اکوسیستم فناوری و نوآوری در صنایع معدنی کمک می‌کند، بلکه باعث ایجاد همکاری‌های مؤثر بین صنعت و بخش دانش‌بنیان خواهد شد و معتقدیم با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از ظرفیت‌های داخلی، می‌توانیم چالش‌های صنعت را به‌صورت ریشه‌ای حل کنیم.

امرایی بر اهمیت استفاده از هوش مصنوعی در صنعت تأکیدکرد و گفت: این فناوری می‌تواند به کاهش مصرف انرژی، افزایش بهره‌وری و ارتقای عملکرد در تمامی حوزه‌ها منجر شود چون هوش مصنوعی یک ابزار قدرتمند است که اگر به درستی از آن استفاده شود، می‌تواند صنعت را به سطح جدیدی از پیشرفت و توسعه برساند.

انتهای پیام/۲۸۲

حتما ببینید

آتش‌سوزی در زیست خاور مشهد/ حریق مهار شد

آتش‌سوزی در زیست خاور مشهد/ حریق مهار شد

– اخبار استانها – آتشپاد دوم حسین صالح  در گفت‌وگو با خبرنگار آباجان به نقل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *