بورس صنعت، پیوند موثر ارتباط صنایع با دانشگاه است

بورس صنعت، پیوند موثر ارتباط صنایع با دانشگاه است

سعیدحبیبا در گفت و گو با خبرنگار گروه علمی آباجان به نقل از ایرنا با تاکید بر اینکه یکی از مشکلات فعلی حوزه صنعت ناتوانی لازم دانش آموختگان دانشگاهی بعد از فارغ التحصیلی برای رفع نیازهای فناورانه این بخش است، یکی از برنامه های تعریف شده در وزارت علوم را بورس صنعت و مشاغل ذکر کرد و یادآورشد: این بورس صرفا به دنبال وجود مشکلات حوزه صنعت تعریف شده است.

رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: ضمن اینکه بخش عمده ای از متخصصان شاغل در بخش صنعت در شرف بازنشستگی هستند و ما طبق این شرایط بورس صنعت و مشاغل را طرح کرده ایم.

وی در توضیح بیشتر این بورس صنعت گفت: در این بورس صنعت به دانشگاه ها اعلام خواهد کرد که از بین رشته های تحصیلی موجود در دانشگاه ها نیازمند چه دانش آموختگانی است و دانشگاه این فارغ التحصیلان را به آنها معرفی می کند.

بورس صنعت، پیوند موثر ارتباط صنایع با دانشگاه است

۴۰ واحد درسی با صنایع و ۵۰ ساعت کارآموزی

حبیبا افزود: وزارت علوم در این بورس به حوزه صنعت اجازه داده که حداکثر ۴۰ واحد درسیِ بیشتر عملی به دانشجویان آموزش داده و گواهی لازم را برای دانشجویان صادر و در ادامه نیز دانش آموخته تحویل بخش صنعت می شود.

وی گفت: در این طرح، دانشگاه به دانشجویان اجازه می‌دهد تا سقف مشخصی دروس اختیاری را با نظر دستگاه اعطا کننده بورس بگذرانند. همچنین، کارآموزی دانشجوی بورسیه در دستگاه بورس کننده سپری می‌شود و دانشجو مجاز است سقف ۵۰ ساعت در ماه با مجموعه صنعتی همکاری کند.

رئیس سازمان امور دانشجویان بیان کرد: شروع کار با حقوق ماهانه ای است که توسط صنعت برای این دانش آموختگان تعریف خواهد شد؛ یعنی هم آینده شغلی برای دانشجویان فراهم می شود و هم اینکه صنعت می داند که یک تعداد نیروهای متخصص مورد نیاز که بخشی از واحدهای درسی را در خود صنعت گذرانده می تواند در اختیار گرفته و از آنها استفاده کند که این کارآمدی حوزه صنعت را خواهد داشت.

حبیبا اظهار کرد: اکنون عزم سازمان دانشجویی وزارت علوم با توجه به سیاست های جدید دولت چهاردهم در وهله نخست ایجاد فضای امیدوار کننده و تقویت آن در بین دانشجویان است؛ زیرا دانشجویان حال حاضر مدیران و آینده سازان این کشور محسوب می شوند و اگر با نشاط و امید وارد عرصه مدیریت شوند قطعا می توانند تحولات بزرگی را در کشور رقم بزنند.

بورس صنعت، پیوند موثر ارتباط صنایع با دانشگاه است

حمایت از دانشجویان سرآمد

وی اضافه کرد: در همین راستا در عرصه تشویق و خودباوری دانشجویان برنامه های متنوعی را پیش بینی کرده ایم که یکی از این برنامه ها حمایت از دانشجویان سرآمد کشور است که حدود پنج تا ۲۰ درصد ممتازان هر رشته را شامل می شوند.

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: رشته های تحصیلی دارای بورسیه دانش به صورت مجزا در قالب جداولی در قسمتی از دفترچه انتخاب رشته کنکور تحت عنوان رشته های بورسیه تحصیلی دانش در دسترس داوطلبان قرار می گیرد و در مقابل هر رشته دانشگاهی، ظرفیت پذیرش برای هر نیمسال اول و دوم به همراه جنسیت پذیرش مشخص می شود.

وی تصریح کرد: بر همین اساس دانشجویان منتخب سرآمد کشور برای ایجاد انگیزه بین آنها و اینکه به شکل بهتر و تمام وقت روی دروس خود متمرکز شوند می توانند از بورس هایی با حقوق ماهانه پنج تا هفت میلیون تومان پرداختی بلاعوض بهره مند شوند.

به گفته حبیبا، بر اساس برنامه ریزی انجام شده هر ترم تحصیلی معدل دانشجویان در رشته های مختلف تحصیلی بررسی و اگر دانشجویی از دارای شاخصه های تعریف شده باشد می تواند از این بورس بلاعوض استفاده کند.

حتما ببینید

سامانه «صدای مشاور دانشجو» راه‌اندازی شد

سامانه «صدای مشاور دانشجو» راه‌اندازی شد

به گزارش گروه علمی آباجان به نقل از ایرنا از سازمان امور دانشجویان، دفتر مشاوره، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *